fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Privat

Få hjælp og rådgivning
til din træterrasse eller flisebelægning

Nanostone er Danmarks førende inden for fliserens og træterrasserens indenfor erhvervskunder. Vi garanterer at kunne fjerne alger, lav og mos og tilbyder efterfølgende Nanostone Imprægnering, samt en løbende vedligeholdelseaftale, så du fremover ikke skal bekymre dig om en kedelig og glat overflade.

Bæredygtig og Social (To vigtige parametre indenfor DNGB certificering)

Træterrasser og flisearealer er utrolig smukke og indbydende når de er nylagt. Desværre, efter få år, bliver de udsatte overflader nedbrudt og angrebet. Det kommer af fugtige overflader, som tiltrækker alger, mos og lav. Overfladen bliver over tid mørk, kedelig og glat.
Den konstant fugtige og glatte overflade fryser over vinteren, hvilket har en accelererende, nedbrydende effekt af overfladen i form af udvidelse i træet og frostsprængninger i flisens overflade. Dette gør overfladen mere ru og sårbar og langt fra lige så indbydende som da den blev lagt.

99% af problemet skyldes vandindtrængen og derfor anbefaler Nanostone vores egen udviklet imprægnering. Der er tale om to forskellige imprægneringer, men formålet er det samme – at holde overfladen tør, så du undgår en glat overflade, fri for alger, mos og lav og samtidig bevare et flot udeareal til din virksomhed, medarbejdere og gæster.

Såfremt dine fliser eller træterrasser er ramt, så går vi først ind og renser overfladen pæn. Herefter påfører vi Nanostone Imprægnering.

Alternativet er en udskiftning af hele arealet hvilket er 6-8 gange dyrere og står lidt i kontrast til den bæredygtige profil de fleste virksomheder stræber efter. Samtidig vil du stå tilbage med en ikke-imprægneret fliseterrasse eller træterrasse og uden nogen form for serviceaftale, som gør at du vil stå med det samme problem få år efter.

Miljø

Som Danmarks førende indenfor fliserens og træterrasserens har vi i alle år været det udviklende firma. Vi var blandt de første som eksperimenterede med fliserens og imprægnering tilbage i 2008 og efter at have fundet frem til den bedst egnede imprægnering til fliser, 5 år senere i 2013, lancerede vi muligheden for årlig service.

Vi behandler mere end 10.000 matrikler hvert år og derfor er det også meget vigtigt for miljøet, at de bedst egnede og miljøgodkendte materialer bliver anvendt.

Til årlig service er der endnu kun få firmaer som er blevet bekendt med, at det kun er lovligt at algebehandle de grønne alger der sætter sig på overfladen med enten Algefri N eller Neutralon. Dette er du forsikret mod, når du handler ved Nanostone.

Vi tilbyder desuden 15 års vedligeholdelsesplan til fliser og 5 års vedligeholdelsesplan til træterrasser. I vedligeholdelsesplanen til fliser giver vi en garanti mod flisepest (lav) i 15 år og sikrer at dine fliser årligt bliver inspiceret og vedligeholdt for alger og smuds.

Når vi servicerer arealet, påføres produktet som en skum, som derved får den nødvendige tid til at trænge ind i overfladen i stedet for at for meget produkt går ned gennem fugerne. Det betyder, at vi bruger mindst muligt produkt i vores udførsel, som er til fordel for miljøet. Det mindskede forbrug betyder også, at vi kan tilbyde en økonomisk attraktiv årlig servicebehandling.

Pris

En flot fliseterrasse eller træterrasse skaber et godt udemiljø for dine medarbejdere, kunder og gæster og vigtigst af alt, så afspejler det et vigtigt førstehåndsindtryk af din virksomhed.

Alt andet lige, så har en virksomhed ofte meget store arealer, hvor nogle er mere forsømte end andre. Her hjælper Nanostone med at besigtige alle arealer og rådgive ift. hvilke arealer der skal renses helt i bund og hvor det muligvis vil være tiltrækkeligt med en algebehandling, som er mere økonomisk. Vi er meget konkurrencedygtige indenfor vores spidskompetence og har prisgaranti på både fliserens og træterrasserens på alle virksomheder med mere end 3 års erfaring.

Vi hjælper også med

Graffiti

Facaderens

Tagrens

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Send os en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud på din opgave