fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Kom af med fugt i kælderen med Drystone System

Få et tilbud

Hør om konceptet og vejen til en tørre kælder

Afhjælpning af kælder fugt

Drystone System tager udgangspunkt i teknologien kaldet Elektromagnetisk polaritet, som modarbejder fugt i kælderen. Elektromagnetisk polaritet går i sin korthed ud på at man ved at udsende meget lavfrekvente lydbølger i væggen, forhindre vandmolekylerne i at samle sig, og dermed får dem til at bevæge sig tilbage mod jorden igen så dine vægge forbliver permanent tørre. Dette betyder at du kan sige farvel til skimmelsvamp og andre fugtskader.

Fordelen ved Drystone systemet i forhold til andre kendte systemer som fjerner fugt i kælder er, at den installeres trådsløst uden at der skal bores eller ligges omfangsdræn.

Systemet installeres som en boks blot med to skruer på væggen og tilsluttes en stikkontakt. Effekten af reduceret fugt i kælderen er afhængig af en række faktorer såsom: fugtigheden i væggen, væggens tykkelse samt materiale af væggen. Men det er forventligt at se et resultat allerede indenfor 6-12 måneder.

10 spørgsmål til dit fugtproblem

For at vi kan give dig den bedste service, vil vi meget gerne have dig til, at udfylde vores spørgeskema med 10 spørgsmål angående dit fugtproblem.

Du vil herefter blive kontaktet af en rådgiver der vil fortælle hvorvidt vores enhed er den rigtige løsning for dig samt besvare evt. spørgsmål du måtte have til pris, opsætning, garanti osv.

Spørgeskemaet kan udfyldes her: https://info.nanostone.dk/drystone#spoergeskema

Fordele ved Drystone:

  • DK’s mest dokumenterede løsning mod opstigende fugt.
  • Fjerner fugt i kælder murværk.
  • Fjerner lugtgener og forebygger skimmelsvamp.
  • Forbedrer indeklimaet.
  • Billig i driftomkostninger.
  • Reducerer varmeomkostninger.
  • 30 års produktgaranti – vedligeholdelsesfri.
  • Tilfredshedsgaranti -Har Drystone systemet ikke reduceret fugtniveauet tilfredsstillende indenfor 18 måneder, kan du returnere enheden og få 50% af din investering retur.

​Drystone System sikrer mod opstigende fugt i væggene og bidrager til en tør og sund kælder. En tør og sund kælder forbedrer indeklimaet og har direkte betydning mod problemer som f.eks. afskalning af puds, revner i væggene, skimmelsvamp og hvide udtræk.

Systemet modvirker fugt i mange forskellige vægtyper. Læs nærmere om fugt i væggen.

Drystone montering hos Peter Mygind - Et år senere

Peter Mygind har boet i et hus fra 1895 i 25 år sammen med sin familie, og de har altid haft udfordringer med fugt i kælderen. Hos Nanostone har vi i den forbindelse haft æren af at montere vores nye Drystone system i deres kælder med det formål at reducere den opstigende grundfugt ved hjælp af en effektiv teknologi kaldet elektromagnetisk polaritet. I denne video kan du se, hvordan det er gået hos Peter Mygind ét år efter, han valgte Nanostone til opgaven.

Drystone IPE Pro+ er veldokumenteret til at mindske opstigende fugt. Enheden kommer fra Frankrig, er CE mærket og handles i en stor del af Europa.

Søger du mere forklaring kan du her på siden se dokumentatio, samt vores tekniske datablad og referencer.

Du kan desuden se denne video, som giver en nærmere forklaring om hvordan enheden virker og modarbejder opstigende fugt over tid.

Nem installation og tilslutning til bluetooth

Se her en kort illustration omkring BFL, hvor enheden opsættes.

Hvordan tjekker jeg om der er fugt i kælderen?
Det kan du mærke og se på flere parametre. Ved den typiske kælderfugt ses der mørke skjolder på den nederste del af muren. Falder malingen af, ses der saltudtræk eller mørke pletter (svamp) på væggene eller gulv.

Når vores Drystone montør laver et professionelt fugttjek hos dig, måles der for opstigende fugt 3-7 steder i kælderen, alt efter størrelsen. Der måler ligeledes i tre niveauer fod, knæ og hoftehøjde. Derudover er opstigende fugt kendetegnet ved at fugten er i hele kælderen også i evt. indervægge.

Hvordan forhindrer jeg fugt i kælderen?

Du kan nedbringe fugt i kælderen ved at have et omfangsdræn eller få sat en Drystone enhed op.
Derudover, så sørg for at lufte ud f.eks. ved hjælp af en DUKA ventilationsløsning. Sørg også for ikke at have lukkede overflade som f.eks. gulvtæpper eller maling som ikke er diffusionsåben. Forsøg ikke at have genstande som f.eks. en seng, et skab eller andet helt oppe af vægen.

Hvordan får jeg hjælp til at fjerne fugt i kælderen?

Få vejledning og nærmere information hos Nanostone ApS. Vi kan kontaktes på 42 36 66 66.