fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.8/5
Erhverv

Kom af med fugt i kælderen med Drystone System

Få et tilbud

Hør om konceptet og vejen til en tørre kælder

Afhjælpning af kælder fugt

DryStone System tager udgangspunkt i teknologien kaldet Elektromagnetisk polaritet, som modarbejder fugt i kælderen. Elektromagnetisk polaritet går i sin korthed ud på at man ved at udsende meget lavfrekvente lydbølger i væggen, forhindre vandmolekylerne i at samle sig, og dermed får dem til at bevæge sig tilbage mod jorden igen så dine vægge forbliver permanent tørre. Dette betyder at du kan sige farvel til skimmelsvamp og andre fugtskader.

Fordelen ved DryStone System i forhold til andre kendte systemer som fjerner fugt i kælder er, at den installeres trådsløst uden at der skal bores eller ligges omfangsdræn.

Systemet installeres som en boks blot med to skruer på væggen og tilsluttes en stikkontakt. Effekten af reduceret fugt i kælderen er afhængig af en række faktorer såsom: fugtigheden i væggen, væggens tykkelse samt materiale af væggen. Men det er forventligt at se et resultat allerede indenfor 6-12 måneder.

Vi ved at DryStone er en effektiv og god løsning mod fugt i væggen og derfor giver vi dig den garanti, at hvis du ikke oplever en forbedring efter 12 måneder, så får du dine penge retur (dog minus 6.000 kr).

Intropris fra 28.995,- 

10 spørgsmål til dit fugtproblem

For at vi kan give dig den bedste service, vil vi meget gerne have dig til, at udfylde vores 10 spørgsmål angående dit fugtproblem og sende dem direkte til vores Drystone ekspert, Lasse, på nyttilbud@nanostone.dk

Han vil herefter kontakte dig og fortælle hvorvidt vores enhed er den rigtige løsning for dig samt besvare evt. spørgsmål du måtte have til pris, opsætning, garanti osv.

Du kan hente vores 10 spørgsmål her. – Besvar spørgsmålene og send dokumentet til nyttilbud@nanostone.dk

Fordele ved Drystone:

  • Intropris fra kr. 28.995,- / DK’s mest dokumenterede løsning mod opstigende fugt
  • Fjerner fugt i kælder murværk
  • Fjerner lugtgener og forebygger skimmelsvamp
  • Forbedrer indeklimaet
  • Billig i driftomkostninger
  • Reducerer varmeomkostninger.
  • 30 års produktgaranti – vedligeholdelsesfri
  • Tilfredshedsgaranti – Har enheden ikke reduceret fugten tilfredstillende efter vores 12 mdr. besøg, kan du returnere enheden og få dine penge (dog minus 6.000 kr) retur.

​DryStone System sikrer mod opstigende fugt i væggene og bidrager til en tør og sund kælder. En tør og sund kælder forbedrer indeklimaet og har direkte betydning mod problemer som f.eks. afskalning af puds, revner i væggene, skimmelsvamp og hvide udtræk.

Systemet modvirker fugt i mange forskellige vægtyper. Læs nærmere om fugt i væggen.

Hvordan tjekker jeg om der er fugt i kælderen?

Det kan du mærke og se på flere parametre. Den typiske kælderlugt; ses der mørke skjolder på den nederste del af muren; falder malingen af; ses der saltudtræk eller mørke pletter (svamp) på væggene eller gulv.

Hvordan forhindrer jeg fugt i kælderen?

Du kan nedbringe fugt i kælderen ved at have et omfangsdræn eller få sat en drystone enhed op.
Derudover, så sørg for at lufte ud fx vha. af en DUKA. Sørg for ikke at have lukkede overflade som fx gulvtæpper eller maling som ikke er diffusionsåben. Forsøg ikke at have genstande som fx en seng eller skab helt oppe af muren

Hvordan får jeg hjælp til at fjerne fugt i kælderen?

Få vejledning og nærmere information hos Nanostone A/S. Vi kan kontaktes på 4236 6666.