fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Rensning af alle typer facader

Få et tilbud

Hør Claus fortælle om facaderens

Professionel facaderens

Vi fjerner facadens algebelægning og efterlader den som ny. En facaderens kan være individuel fra kunde til kunde, men der er tre primære steps, når genstridige belægninger skal fjernes fra facader:
1. Desinficering
2. Rensning
3. Overfladebehandling i form af imprægnering eller maling

Miljø godkendt

Landsdækkende service

15 års garanti

Over 15 år i branchen

TRIN 1 – DESINFICERING AF FACADEN

Ved at starte med en desinficering, kan den efterfølgende rensning af facaden foretages ved et lavere vandtryk, som er mere nænsomt for facaden. Det slider mindre på facaden og efterlader dermed det flotteste resultat.

Desinficeringen foregår ved, at et desinficeringsmiddel sprøjtes ud på facaden som både løsner, desinficerer og forebygger i dybden på samme tid.

Desinficeringen af en facade er en aktiv behandling, der virker over tid. Den fulde virkning kan tager typisk 3-8 mdr.

TRIN 2 – RENSNING AF FACADEN

Udstyret til brug ved rensning af din facade, bliver selekteret ud fra facadens hårdhed, udsmykning og materiale.

​Tryk og vandmængde justeres og der bliver enten anvendt hede- eller koldvandsrensning, afhængigt af facadens stand og materiale. Vi anbefaler en facaderens, hvis facaden har en belægning, som en desinficering ikke klarer alene.

Når vi tilser din facade, kan vi give dig en klar ide om, hvad der skal til for at få din facade til at se ud som ny.

TRIN 3 – OVERFLADEBEHANDLING

Efter rensning af facaden, anbefaler vi en overfladebehandling, der vil sikre, at resultatet holder meget længere. Overfladebehandlingen forhindrer vand og fugt i at trænge ind, mindsker misfarvning og vanskeliggør vækstbetingelser for alger, sort skimmelsvamp og andre uønskede urenheder på facaden.
Den mindskede vandmængde reducerer samtidig muligheden for frostsprængninger hen over vinteren. Du kan vælge en transparent eller malet overfladebehandling. Læs om vores unikke facademaling her.

Vedligeholdelse

Vi anbefaler en årlig desinficering af facaden. Når du løbende vedligeholder facaden, vil en rensning efter desinficeringen ikke være nødvendig for at gøre facaden flot. På den måde kan du nemt og billigt holde facaden pæn i mange år frem.

Kemikalier

For at skåne miljøet, bruger vi færrest muligt kemikalier. I de tilfælde, hvor det er nødvendigt at benytte kemikalier, sørger vi altid for at informere dig i forvejen.

Foranalyse af facaden, inden facaderens

Før rens besigtiger vi facaden og fastsætter behandlingstypen baseret på 3 parametre: Overfladestruktur, vækster og omfang. Vi giver meget gerne en prøverens på et område af din facade, før opgaven igangsættes, så du kan vurdere, hvordan resultatet vil blive.

Vækster

  • Hvilken type alger er facaden ramt af? (Grønne, røde, gule eller sorte alger)
  • Er der små sorte prikker, lav?
  • Er facaden ramt af andet, som f.eks. mos og sod?

Overfladestruktur og materiale

  • Vi er specialiseret i aluminiumsfacader og -paneler, naturstensfacader og mineralske overflader, som f.eks. beton, mursten og pudsede facader


Tid

  • Hvor dybt har algerne sat sig og har mosset fået lov til at plante sig på facaden?
  • Hvor god er facadens stand? Kan den klare en dybdegående rens, eller skal vi foretage en mere mild rens, hvor vi først giver facaden en desinficering, som skal stå og arbejde i facaden?