Rensning af alle typer facader

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

Hør Claus fortælle om facaderens

Få en professionel facaderens

Vores professionelle facaderens fjerner algebelægningen på facaden og efterlader facaden som ny. En facaderens kan være individuel fra kunde til kunde, men de tre primære steps som vi bruger til at fjerner genstridige belægninger på facader kan du læse nærmere om her på siden. Disse steps består af:
1. Algebehandling af facaden
2. Facaderens
3. Imprægnering eller en overflade maling af facaden

Miljø godkendt

Landsdækkende service

15 års garanti

Over 10 år i branchen

TRIN 1 – ALGEBEHANDLING AF FACADEN

​Inden vi går i gang med rensning af facaden starter vi ofte ud med at udføre en algebehandling / desinficering. Dette bidrager til at selve rensningsmetoden af facaden kan foretages mere nænsomt, da trykket er justerbart, og dermed kan sænkes. Herefter er du også efterladt med det flotteste resultat. Læs nærmere om vores efterfølgende facaderens nedenfor.

Når facaden skal algebehandles sprøjtes et algebekæmpelsesmiddel ud på facaden. Algebehandlingen løsner op for smuds og der påbegyndes en proces, hvor både røde og grønne alger samt sorte begroninger i form af lav bekæmpes.

Behandlingen bekæmper desuden de rødder fra algerne, som sidder inde i facaden, og som er vigtige at skille sig af med.

En algebehandling af facade arbejder i 3-8 mdr. Dette er derfor en længere, men meget virksom proces.

Du kan læse om vores kunde TLS, som fik foretaget en facadebehandling ​i form af en algebehandling.

TRIN 2 – RENSNING AF FACADEN

Rensningen af facaden foregår ved brug af Nanostone specialudstyr, som er selekteret ud fra facadens hårdhed, udsmykning og materiale.

​Afhængigt af facaden bliver hedevandsrensning eller koldvandsrensning benyttet, hvor tryk og brug af vandmængde justeres. Vi anbefaler at du skal have en facaderens, hvis facaden har en belægning, som en algebehandling ikke klare alene.

Når vi er ude at tilse din facade kan vi give dig en klar ide om hvad der skal til, for at få din facade til at se ud som ny.

TRIN 3 – OVERFLADEBEHANDLING

Efter rensning af facaden anbefales det, at vi behandler facaden med malet overfladebehandling eller Mariseal 800 imprægnering. Overfladebehandlingen forhindrer fugt og vandindtrængen og vanskeliggør begroning og misfarvning af alger, smuds, sort skimmelsvamp og andre uønskede urenheder.
Den mindskede vandmængde reducerer samtidig muligheden for frostsprængninger hen over vinteren.Du kan vælge i mellem en transparent eller malet overfladebehandling. Læs om vores unikke facademaling her.

Vedligeholdelse

​Til vedligeholdelse af facaden anbefales det, at der foretages en forebyggende årlig algebehandling / desinficering. Derved kan du nemt og billigt bibeholde den pæne facade i mange år frem.

Kemikalier

​For at skåne miljøet mest muligt bruger vi færrest muligt kemikalier.
I tilfælde hvor det er nødvendigt at benytte kemikalier, sørger vi altid for at informere dig i forvejen. Arbejdet foretages i såfald jævnfør producentens anbefalinger og med den mangeårige erfaring vi besidder.

Foranalyse af facaden, inden facaderens

Alger har alle forskellige levevilkår og skal behandles forskelligt med den korrekte rensemetode og miljørigtige produkter. Vi kommer ud og besigtiger facaden og foretager i denne omgang også gerne en prøverens, baseret på 3 parametre. På den måde har I mulighed for at vurdere resultatet, inden opgaven i gangsættes:

Alger

  • Hvilken typer alger er facaden ramt af; grønne, røde, gule eller sorte alger.
  • Er der små sorte prikker, lav?
  • Samt er facaden ramt af andet, som fx mos og sod.

Overfladestruktur og materiale

  • Vi har speciale i alufacade og alupaneler, naturstensfacader og mineralske overflader, som bl.a. beton, mursten og pudset facade


Tid

  • Hvor dybt har algerne sat sig og mosset fået lov at plante sig på facaden?
  • Hvor god er facadens stand? Vil den kunne klare en dybdegående rens, eller skal vi foretage en mere mild rens, hvor vi først giver facaden en algebehandling som skal stå og arbejde i facaden.

Ekspresservice – max 3 dages ventetid

Til vores erhvervskunder har vi erfaret, at der til tider kan opstå et særligt behov for hurtig udrykning. Det kan være firmaer, hvor de forskellige afdelinger har årlige renoveringsbudgetter, og en facade skal klares i det nuværende.
Til sådanne projekter kan du altid regne med, at vi finder tid i kalenderen og får opgaven løst med ekspres fart. Ring direkte på tlf. 4236 6666, så tager vi en snak om, hvordan vi løser netop din opgave med det samme.