fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Tilmeld dig vores garantiaftale

Nanostone 15 års garantiaftale

Efter en fliserens med efterfølgende påførelse af vores effektive og langtidsholdbare imprægnering, så vil fliserne igen fremstå flotte, rene og indbydende.
Har vi stået for rensningen af fliserne med efterfølgende imprægnering, så giver vi tilmed 15 års garanti på at der ikke kommer flisepest – så længe du er tilmeldt vores serviceordning.

For bedst muligt at opretholde det pæne resultat har du mulighed for at tilmelde dig Nanostone Årlig Service Aftale.
Serviceaftalen består i at vi kommer ud og inspicerer arealet 1 gang i året. Vi foretager en servicebehandling, hvor vi påfører en skumbehandling af hele arealet, som forebygger mod alger og nedbryder det grønne skær som måtte være kommet i løbet af det forgangne år.
Når du er tilmeldt Nanostone Årlig Service Aftale, så giver vi garanti på, at der ikke kommer flisepest – og såfremt der måtte komme flisepest, så håndterer vi det uden ekstra beregning.

For det bedste resultat, så anbefaler vi at du løbende fejer dine arealer for skidt og snavs og holder fugerne pæne.

Priser på årlig service af fliser

Vores årlige skumbehandling, er en effektiv og god desinficering til at holde dine fliser pæne og rene.

Fordi du tidligere har fået imprægneret dine fliser, efter en fliserens – så er det nu markant lettere løbende at holde fremtidige vækster nede. Så ønsker du at holde dine fliser pæne og indbydende, så er den årlige servicebehandling af fliser, en rigtig god måde at sikre dette.

ÅRLIG SERVICE INKLUDERER:
Vurdering af tilstand på fliseareal
1 gang om året foretages skumbehandling af hele det aftalte flise-areal
Kvalitetstjek og -sikring

NANOSTONE GARANTERER
Vi giver 15 års garanti på fliser fri for flisepest, ved årlig skumbehandling.

OBS: Vi tilbyder 15 års garanti til alle kunder, som har fået udført fliserens og imprægnering ved Nanostone. Har du fået udført din fliserens og imprægnering af et andet firma, da kan vi kun tilbyde dig vores årlige service med desinficering af fliser, uden 15 års garanti på vores arbejde.

Hvordan foregår en årlig service af fliser

Vores årlige servicebehandling foregår ved at vi efter ankomst til din adresse, vil foretage en vurdering af dit fliseareal, da det kan have indflydelse på hvordan vi griber behandlingen af dine fliser an. I de fleste tilfælde, vil vi dog relativt hurtigt efter ankomst gå i gang med selve den årlige service, som typisk tager omkring 30 minutter at udfører.

Denne årlige service, indebærer at vi påfører en skumbehandling ud over hele det fliseareal som vi tidligere har renset og imprægneret. Selve skummet sprøjtes i et jævnt lag ud over fliserne, hvilket dermed sikre et flot og ensartet resultat.

Når skummet påføres, vil det typisk være synligt i omkring 5 minutter, alt imens det arbejder sig ned i belægningen som har lagt sig ovenpå imprægneringen. Det påførte skum, er aktivt virkende og vil efter påføring derfor sætte en nedbrydningsproces i gang, som gradvist løsner og bekæmper den beskidte belægning.

Skumbehandlingen vil relativt hurtigt begynde at tørre op, og man vil efterfølgende ikke kunne se nogle synlige spor efter behandlingen. Vind og vejr, vil efterhånden skylle og blæse de opløste belægningsrester af fliserne, hvilket sikre at fliserne fortsat står flotte og indbydende.

OBS: Den årlige service af fliser, skal ikke forveksles med vores omfattende fliserens og imprægnering. Den årlige servicebehandling, omfatter en skumbehandlingsdelen, som har en vedligeholdende effekt på dine fliser.

Klargøring inden vi kan foretage den årlige servicebehandling

På dagen hvor vi har aftalt med dig, at vi kommer forbi og udfører vores årlige servicebehandling – da er det vigtigt at hele flisearealet er ryddet. Grunden til dette, er blot at vi skal have mulighed for at kunne foretage skumbehandlingen på hele flisearealet, for at sikre et flot og ensartet resultat.

Det er derfor vigtigt, at du inden vi kommer forbi – har fjernet eller rykket ting som f.eks. havemøbler, potteplanter og parasoller samt andre lignende ting og sager. Når vi har mulighed for at komme til på hele flisearealet, så sikre det også at vi kan foretage en fyldestgørende skumbehandling, med et optimalt resultat til følge. Hvis du har en bil eller andet stående på dit fliseareal, så skal denne også være flyttet væk fra flisearealet.

SKAL MAN VÆRE HJEMME VED ÅRLIG SERVICE?
Du behøver ikke at være hjemme når vi kommer forbi for at udføre vores årlige service af dine fliser. Arealet som skal behandles skal blot være bedst muligt ryddet, og vi vil bede dig om at sørge for at der er låst op til din have og andre steder, hvor vi skal kunne komme til i forbindelse med servicen.

ER DET MULIGT AT ÆNDRE SIN SERVICE BEHANDLINGSTID?
For at kunne opretholde vores servicepriser, er vi nødt til at effektivisere vores planlægning med faste ruter. Det er derfor som udgangspunkt ikke muligt at få flyttet den givne dato, da den er med på en samlet rute for området.

Hvorfor kommer der alger, når fliserne har fået Nanostone Imprægnering?

Vores fliserens og den efterfølgende imprægnering, får fliserne til igen at se flotte og rene ud. Men fordi luften omkring din bolig indeholder diverse algespore og andet skidt og møg, så vil der desværre med tiden lægge sig en belægning ovenpå fliserne. Hvis denne belægning får lov at blive siddende, så vil det på sigt forårsage at dine fliser igen bliver triste og beskidte at se på.

Løsningen er derfor at få foretaget en årlig service af dine fliser. For med denne årlige service, da vil vi 1 gang om året komme forbi og påføree en effektiv og skånsom behandling, som har til formål at trænge ind i flisens overflade og forebygge, men også bekæmpe eventuel flisepest der måtte have lagt sig oven på belægningen.

SPØRGSMÅL TIL ÅRLIG SERVICEBEHANDLING AF FLISER?
Hvis du er i tvivl om hvorvidt en årlig service aftale vil være det rigtige for dig, så er du altid velkommen til at kontakte en af vores rådgivere på:
Telefon: 42 36 66 66 eller på e-mail: info@nanostone.dk

Så kan vi rådgive dig over telefonen, i forhold til hvad der vil være den rigtige løsning for dig som kunde – det er selvfølgelig ganske gratis og uforpligtende.

OBS:
Vi tilbyder også årlig servicebehandling af tage og tagrender – se tagrensning priser