fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Privat

FOKUS PÅ BÆREDYGTIGHED OG MILJØ

Fokus på bæredygtighed og miljø

Koncernen i Nanostone

Nanostone ApS siden 2009

Nanostone er Danmarks førende indenfor specialafrensning og overfladebehandling.
Virksomheden havde sine første eksperimenter med rensning af fliser tilbage i 2008, hvor flisepest var relativt ukendt og kun lige begyndt at sætte sig for alvor på danskernes fliser. Efter at finde frem til den korrekte renseteknik og efterbehandling af fliserne, blev firmaet stiftet i 2009 af Claus Møller og Nicklas Christensen.
Virksomheden er siden vokset sig større med kontor i København og Århus og har i højsæsonen omkring 100 ansatte i Danmark og servicerer mere end 10.000 ejendomme hvert år.
Virksomheden er nomineret 6 gange i streg til Børsen Gazelle og har vundet prisen som Årets Algebehandler af Anmeld Håndværker.
Succesen mener ejerne selv, kommer af at holde fast i værdierne, som virksomheden startede ud med. Vi skal være jordnære, til at få fat på og give den samme gode service lige fra den mindste til den største opgave. Vi giver vores ansatte ejerskab til at kunne tage stilling og løse udfordringer, så når vi laver fejl, så skal vores kunder se, at vi gør alt for at rette op med det samme.

Vi har et godt produkt, som viser en markant forskel og det giver også virkelig glade kunder, hvilket gør det ekstra sjovt at gå på arbejde. Og det er også en af grundene til at virksomheden blomstrer og fortsætter sin vækst.

Idag leverer Nanostone flere services, men holder fokus på, at vores services hovedsageligt skal være omkranset ejendommen udenfor og det skal være opgaver, hvor vores kunder har et behov og hvor det kan være omsonst at holde ved lige.

Miljø godkendt

Landsdækkende service

15 års garanti

Over 15 år i branchen

Nanostone team:

Jeanette Zena Jensen
Erhvervskonsulent Storkøbenhavn
44 14 08 14 jej@nanostone.dk
Søren Larsen
Erhvervskonsulent Jylland & Fyn
44 14 14 70 sll@nanostone.dk

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Send os en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud på din opgave