fbpx
 • Gazelle 7 år i træk
 • Elitehåndværker 4.5/5
Privat

Til glæde for vores kunder tilbyder vi altid en fremadrettet vedligeholdelsesplan

Vedligeholdelsesaftale

Hos Nanostone har vi en mission om at gøre det enkelt for vores kunder at forbedre holdbarheden og vedligeholde det visuelle udtryk på deres ejendomme.
Det gør vi ved at tilbyde en løsning til her-og-nu og en plan for, hvordan vi fremadrettet kan holde det pæne resultat på din ejendom.

Vi tilbyder denne plan inden for alle vores services:

 • Fliser
 • Facade
 • Tag
 • Tagrender
 • Graffiti
 • Græspleje
 • Kælderfugt

Hos Nanostone har vi i vores vedligeholdelsesplan fokus på opfyldelse af FN’s verdensmål indenfor bæredygtighed og miljø, hvor vi samtidig tager højde for den mest økonomiske løsning på lang sigt.

Miljø

Nanostone er den absolut markedsførende indenfor vedligehold af ejendomme i Danmark. Vi vedligeholder mere end 10.000 ejendomme årligt. Derfor er det også afgørende at vi er pionererne i markedet indenfor miljø og hele tiden udvikler måden vi servicerer på.

Når vi i samarbejde med kunden forbereder en vedligeholdelsesplan, så laver vi en plan, hvor vi skal holde det visuelle udtryk fra år til år. Det gør vi – men med respekt for miljøet.

Vi ser det som en forudsætning, at vi gør brug af de bedst egnede produkter på markedet. Det svære og der hvor vi mener vi specielt skiller os ud, er i udførselsprocessen.
For at holde det mindre abstrakt og blive lidt mere konkrete, tilbyder vi bl.a. opsamling af overskydende væske i tagrender i vores tagbehandlinger og genanvender det overskydende produkt.
Til vedligehold af tag, facade og fliser har vi, helt unikt, 10tusindvis af referencer og erfaring siden 2008/2009. Det har givet os en erfaring til at forstå, hvor områder bliver hårdere eller mindre angrebet, hvilket vi gør en hel del ud af i vores håndtering af opgaven.

På de mindre udsatte områder, kan vi derfor tillade os at bruge mindre eller slet ingen produkt til stor fordel miljøet og i stedet koncentrere os om det mere udsatte områder til fordel for jer.

Bæredygtig

Ved afrensning af fliser, facader og tag er der typisk tale om en større behandling til at starte med, og hvor vi afslutter arbejdet med en beskyttende overfladebehandling i form af en imprægnering, maling eller anti-graffiti, så vi fremover lettere kan vedligeholde det pæne resultat.
Den fremadrettede vedligeholdelse er derfor langt mindre, både i forhold til udførsel med brug af produkter og omkostninger. Derudover vil overfladen være beskyttet og du vil opleve langt færre reparationer, skader og udskiftning af materialer.

Derved er der tale om en bæredygtig løsning indenfor brug af naturens materialer, genanvendelse og det samlede driftsresultat på både kort og lang sigt.

Fordele:

 • Holder det visuelle udtryk på din ejendom intakt
 • Øger værdien sociokulturelt i form af et pænt udemiljø for kunder og kollegaer
 • Øger ejendommens værdi
 • Forlænger levetiden
 • Sikre, at der er lagt en plan 5-10 år frem uden bekymringer og professionel kontrol

Når du tegner en vedligeholdelsesaftale ved Nanostone, vil vi gerne påpege, at vi hver dag møder på arbejde med følgende 5 værdisæt hængende på kontoret:

 1. Kunder – Vi sætter kunderne højt
 2. Vinderkultur – Vi er vindere hver især og sammen
 3. Ansvarlig – Vi tager alle ejerskab
 4. Kvalitet – Vi går ikke på kompromis
 5. Effektivitet – Vi er bedre i dag end i går

Vi har i fællesskab defineret vores 5 værdier, som vi løber efter hver dag, så vi sikrer at du som kunde har en god oplevelse i mange år frem. Det mener vi skaber værdi.

Vil du have et uforpligtende tilbud på graffitiafrensning af din facade – så kontakt os her for tilbud. Vi sørger altid i første omgang om at afstemme det som skal renses og give et estimat på opgaven. Derved kan du føle dig tryg, når vi rykker ud.

Vi hjælper også med

Træ & Fliserens

Facaderens

Tagrens

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Send os en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud på din opgave