fbpx
 • Gazelle 7 år i træk
 • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

SKAL DIN GRÆSPLÆNE VÆRE GRØN OG LÆKKER

Hos os kan græsset faktisk godt være grønnere på den anden side

Kunne du godt tænke dig en GRØN og lækker græsplæne?

Nu har du muligheden for at få din helt egen private Græsspecialist hjem i din have!

Vores folk er uddannet og specialiseret indenfor græspleje og ved lige hvilke produkter der skal til, for at din græsplæne står pæn og fri for ukrudt og bare pletter.

Klik på videon og hør nærmere om konceptet.

Din private græsplejer! Professionel græspleje til alle

For dig, der gerne vil gøre naboen grøn i hovedet af misundelse og elsker en grøn, lækker plæne

 • Du får en græsplejers øjne og faglig vurdering af din græsplæne.
 • Du får græsplejers eget valg sikrer din græsplæne en lang og grøn sæson.
 • Du får professionelle produkter.
 • Din plænes vækstbetingelser bliver optimale – og du skal alene koncentrere dig om at slå græsset.
 • Din græsplæne får en langvarig vedligeholdelseseffekt.
Bestil her👉🏼🌱
before image after image
BeforeAfter
Hvad skal du have styr på inden vi kommer? - Se med her

Nanostone Easy Green plejer din plæne, bekæmper dit ukrudt og giver dig en sund plæne fri for bare pletter

En frodig og velplejet græsplæne kræver pleje og korrekt behandling, og det er vi eksperter i hos Nanostone. Med vores professionelle græspleje kan vi hjælpe dig med at genskabe en grøn, sund og frodig græsplæne, som du kan være stolt af.

Vi anvender specialudviklede og afprøvede gødningsmidler, der er skræddersyet til forskellige tidspunkter og årstider. Gødningen styrker græsset og giver en smuk, tæt græsplæne. Vi tager også hånd om ukrudtsproblemet ved at behandle græsplænen med miljøgodkendte produkter, der ikke udgør nogen fare for dyr eller børn.

Vi har gjort det super nemt -Én pakke, 2 årlige besøg og KUN PREMIUM service

PREMIUM pakken

fra kr. 1.943,-

For dig, der går efter græsspecialisternes valg, og vælger en sikkerhed for grøn, lækker plæne i store dele af året.

Prisen er for de første 250 kvadratmeter.

2 servicebesøg med ~6 måneders virkning pr. sæson

 • Bekæmpelse af ukrudt
 • EASY GREEN sæsongødning x 2
 • Eftersåning af bare pletter
 • EASY GREEN Super Grow græsfrø
 • Efterbehandlings vejledning
 • Individuel klippevejledning og gode råd fra din græsplejer

Dette får du også:

En græsspecialists faglige vurdering af din græsplæne.

Professionelle produkter, herunder også en organiske behandling.

Din plænes vækstbetingelser bliver optimale – og du skal alene koncentrere dig om at slå græsset.

Din græsplæne får en langvarig vedligeholdelseseffekt.

Prisen afhænger af din græsplænes størrelse.

Greenkeeperens anbefaling

Hvorfor du skal vælge Nanostone Easy Green?

 • Du får besøg af professionelle og veluddannede græsspecialister, der ‘kun’ beskæftiger sig med græsplæner.
 • Vi er blandt de førende i Danmark og Sverige.
 • Vi bruger kun de bedste produkter fra det professionelle marked. Produkterne bruges på størstedelen af danske golfbaner og superliga stadions.
 • Vi har en høj kundetilfredshed, hvilket gør at vores kunder genkøber.
 • Vores produkter er gennemtestet.
 • Vi har lokalkendskab og et stort kendskab til den danske havekultur.

BESTIL VORES PROFESSIONELLE GRÆSPLEJE HER

Alle bestillinger behandles som årlige serviceaftaler! Ønsker du ikke at vi kommer år efter år, skal du huske at afmelde dig igen inden d. 31/12 i indeværende år.


Derfor skal du bruge Easy Green til at pleje din plæne

Lad dine græsstrå stige til vejrs

Når vi fjerner mos, ukrudt m.m. fra din plæne eller sørger for, at PH-værdien er neutral, hvilket giver vi din plæne de bedste forudsætninger for at vokse. Resultatet er en grøn, sund og velholdt græsplæne.

Slip af med dine bekymringer og spørgsmål

Du undgår at tænke på, hvilke produkter du skal bestille, hvornår du skal gøde og hvordan du fjerner mos, fordi vi klarer den del for dig. Vi har arbejdet med mange tusinder forskellige typer af plæner og forskellige problemstillinger. Derfor ved vi, hvad der skal til, når din plæne ser hullet, farveløs eller forstyrrende ud.

Du skal kun gøre én ting

Vi står for størstedelen af dine arbejdsopgaver, når det kommer til dit projekt “Græsplæne”. Og det er vores opgave at fremtrylle en pæn og sund have. Du skal kun bruge din energi og tid på at slå din græsplæne jævnligt - og især i vækstmånederne.

Kom i gang i dag

Få vejens flotteste græsplæne
Helt uden at have grønne fingre

1

Bestil via formularen

Bestil nemt din græsplejer via vores formular her på siden. Du skal blot vælge om din græsplæne er mellem 0-250 m2 eller 251-500 m2, -så får du din pris med det samme. Er du i tvivl kan du altid kontakte os på telefon 42 36 66 66.
Husk at lav en god beskrivelse at græsplanen! Der kan f.eks. være skjulte græsstykker på din grund eller områder du ønsker vi er særligt opmærksomme på.

2

Vi tjekker din have via luftfoto

Efter du har bestilt her på siden, opmåler vi din have via satellitbilleder fra bl.a. Google og Krak, for at sikre at du har angivet havens størrelse korrekt i formularen.
OBS. Skulle du have angivet en forkert størrelse, forbeholder vi os ret til at flytte dig til den korrekte pakke og pris.

3

Modtag ordrebekræftelse

Efter vores kontrolopmåling, sender vi dig en ordrebekræftelse med information om hvad der skal laves – og hvornår det skal laves. Skulle du have flere spørgsmål kan du altid ringe til vores kundeservice afdeling som vil kunne hjælpe dig på 42 36 66 66

4

Få plejet din græsplæne

Indenfor 2-4 uger kommer vi på vores første besøg hos dig. Vi giver din græsplæne den rette pleje og næring, som selvfølgelig er særligt tilpasset sæsonen. Plænen bliver både gødet, sprøjtet for ukrudt og mos, samt eftersået med vore Easy Green Super Grow græsfrø.

Bestil her👉🏼🌱

5 professionelle råd til at pleje dit græs

1.Klip dit græs ned til 3-4 cm.
Du skal klippe dit græs 1-2 gange i ugen i forårs, sommer- og efterårsmånederne. Når du klipper dit græs, skal du kun klippe en tredjedel af græsset. Hvis græsset ikke er blevet slået i en rum tid, og har en højde på 10 cm., skal du klippe det ned ad flere omgange.

2. Stop med at klippe græsset i tørkeperioder
Hvis du tager plæneklipperen i brug i denne periode eller ikke har får slukket for din robotplæneklipper, risikerer du, at græsset bliver så medtaget, at det stopper med at vokse og med tiden visner det.

3. Strø gødning på din plæne
Du kan strø mineralsk gødning ud på din plæne fra marts til april og fra oktober til november. Fra maj til september er det en fordel at strø en organisk gødning ud. Sørg for at smide gødningen, når græsset er tørt, så perlerne glider ned på jorden. Hvis perlerne lander på planter eller ovenpå dine græsstrå, har de ikke den store effekt. Time gødningen med, at vejrudsigten siger regn, for at gødningen kan trække helt ned i jorden – og skabe underværker for dine græsrødder.

4. Kalk din plæne i foråret
Når der er vækstsæson, skal du sørge for at kalke din plæne. Din plæne trænger til kalk, når jorden er sur. En sur jord tillokker mos og modarbejder dine græsstrå fra at skyde i vejret. Derfor er det vigtigt at du får genoprettet PH-værdien med kalk.

5. Overlad plejen til en professionel
Det sidste og bedste nok råd, er at lade EasyGreens professionelle græsplejere tage kærligt hånd om din græsplæne. Så slipper du for det hårde arbejde, og du er sikret at din plæne kun bliver behandlet med brancehns bedste produkter, der kun kan købes til professionelt brug.

 

Gode råd til græspleje

Nyttig viden - Lær din græsplæne at kende

4 apr
Mathias Hansen

Græs sorter i Danmark

Senegræs (Elytrigia repens), Rødsvingel græs (Festuca rubra), engrapgræs (Poa pratensis) og almindelig rajgræs (Lolium perenne) er navne på græsarter, der er de mest foretrukne valg i Danmark til græsplæner. Lad os se nærmere på disse græsarter.

Read more
4 apr
Mathias Hansen

Græssåning – Vores årshjul for pleje af din græsplæne

Her er vores guide til årshjulet for, hvornår du skal så græs.

Read more
4 apr
Mathias Hansen

Gødning af græsplæne

Gødning er midler der bruges til at optimere planters vækst. Når man gøder, tilfører man planterne næringsstoffer, som planterne skal bruge til at leve og vokse af. Normalt inddeler man gødning i to overordnede kategorier: Naturgødning (organisk) Kunstgødning (NPK).

Read more
4 apr
Mathias Hansen

Kløver i græsplænen

Sådan fjerner du kløver i græsplænen. Kløver findes på græsplæner og i haver. Det er en flerårig plante, der af nogen betragtes som ukrudt. Kløver spredes ved at hjælp af frø som hurtigt kan overtage større arealer. Det kan være en vanskelig plante at fjerne, men der er flere metoder der kan anvendes.

Read more
4 apr
Mathias Hansen

Hvornår slår man græs? – Indledning af græsslåning sæson

Det ideelle tidspunkt for at begynde at slå græs er i det tidlige forår, normalt omkring begyndelsen af april, når de daglige temperaturer stiger støt. Denne periode markerer starten på aktiv græsvækst, hvilket kræver regelmæssig græsslåning for at opretholde en blomstrende og visuelt tiltalende græsplæne. 

Read more
4 apr
Mathias Hansen

Heksering i græsplænen

Hekseringe er den mest almindelige betegnelse for pletter i græsset og er forårsaget af svampeangreb. Der er dog en lang række svampe som kan gøre skade på dit græs, og det er ikke helt lige meget, hvordan du behandler dem. Her har du en oversigt over de mest almindelige.

Read more
30 mar
Mathias Hansen

Mælkebøtter i græsplænen

Mælkebøtten er nok en af de mest kendte blomster i Danmark. Desværre forvandler den flotte gule blomst sig til en spredningsmaskine, når den afblomstrer og sender sine frø på vej. 

Read more
4 apr
Mathias Hansen

Svampe i græsplænen

Svampe er en type organisme, der trives i fugtige, skyggefulde omgivelser. De opstår typisk i sensommeren eller det tidlige efterår. Dårlig dræning er blandt de mest almindelige årsager til svampe i græsplænen, sammen med overdreven fugt fra regn eller vanding. Alt sammen kan føre til store plette på hele plænen. Høj luftfugtighed og dårlig luftcirkulation kan også bidrage til væksten.

Read more
4 apr
Mathias Hansen

Topdressing græsplæne

Topdressing er et gødningsprodukt, som bruges til at gøde og vedligeholde græsplænen. Du kommer ikke sovende til en smuk, dybgrøn og jævn græsplæne, men med lidt hjælp fra topdressing kommer du rigtig langt.

Read more
4 apr
Mathias Hansen

Ujævn græsplæne – Årsager og medvirkende faktorer

Vedligeholdelse af en perfekt grøn og plan græsplæne er et mål mange husejere stræber efter, da det ikke kun forbedrer din ejendoms æstetiske tiltrækningskraft, men også giver et sikkert og behageligt uderum. Et almindeligt problem, der kan opstå i en have, er en ujævn græsplæne.

Read more
4 apr
Mathias Hansen

Ukrudt i græsplænen

Er du træt af, at ukrudtet vokser frem på græsplænen? Og gider du ikke at bruge timevis på at fjerne ukrudt med håndkræft, som hurtigt igen pibler frem? Så læs med her og find ud af, hvordan du forebygger ukrudt, samt fjerner det, når skaden er sket.

Read more
4 apr
Mathias Hansen

Skadedyr i din græsplæne

Insektskader er typisk det største problem, når det kommer til håndtering af græsplæner. Hvis du har skadedyr i græsplænen, er det højest sandsynligt et tegn på, at plænen er ude af balance. En sund græsplæne er nemlig i stand til at håndtere skadedyr og vil hurtigt reparere sig selv. Insekter, der fodrer og beskadiger plæner, lever normalt på svage eller stressede plæner.

Read more

Servicefradrag på græspleje 

Du har som kunde hos Nanostone, mulighed for at få servicefradrag på arbejdslønnen når du får udført rensning professionel græspleje.
Når vi renser fliser, så vil vores arbejdsløn typisk udgøre 2/3 af det samlede beløb, og af arbejdslønnen er det muligt af fratrække omkring 1/3 i skat.Vi skriver altid arbejdslønnen på din faktura.

Servicefradraget tilhører kategorien ”Serviceydelser som giver fradrag.” Denne kategori giver dig et fradrag på op helt på til 11.900 kr. pr. person i 2024.

Fradragets værdi er ca. 26% af den samlede ordreværdi.

Du kan læse mere om servicefradrag på SKAT’s hjemmeside.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg kalke min græsplæne?

Når jorden i din plæne er neutral med en PH-værdi på 6-7, får dine græsstrå den rette grobund. Mos derimod trives godt i sur jord, som har en lavere PH-værdi på 5,5 eller mindre. Med kalk kan du opretholde den optimale PH-værdi for din plæne.

Får du Nanostone Easy Green til at tage sig af plejen af din græsplæne, behøver du ikke selv at give plænen kalk, da vores særlig gødning indeholder alle de næringsstoffer dit græs har brug for.

Hvorfor skal jeg gøde min græsplæne?

Hvis du går efter at få en plæne, der er flot og friskt som en golfbane, er gødning dit svar. Med gødning giver du din græsplæne bedre vækstbetingelser. Når dit græs fremstår sundt og ernæret, bliver det sværere for ukrudt og mos at komme til.

Hvordan bekæmper jeg ukrudt og mos på min græsplæne?

Det gør du på den korte bane, ved at få en professionel til at sprøjte græsset for ukrudt (det kræver nemlig et sprøjtecertifikat, at sprøjte sin plæne på lovlig vis). På den lange bane forebygges ukrudt bedst ved at gøde og efterså plænen så den bliver stærk og tæt, så den derved vanskeliggør vækstbetingelserne for ukrudtet.

Hvad gør jeg ved en ujævn og hullede græsplæne?

For at reparere en trist græsplæne, skal du bruge topdressing, som både gøder og jævner din græsplæne. Topdressing skal som minimum indeholde bakkesand, muld, kompost og gødning.

Hvad gør jeg, når min græsplæne ikke får nok vand?

Du stopper med at klippe plænen for en stund. Hvis du vil forsøde din plæne med vand under tørkeperioden, skal du gøre det korrekt – og med den rette mængde. Du
skal bruge 20-30 liter pr. m2. Det svarer til, at der er faldet 20-30 mm regn.

Hvor ofte skal jeg klippe min græsplæne?

1-2 gange i ugen vækstsæsonen. Eftersom du har andet at lave end at klippe dit græs, kan du overveje at få en robotplæneklipper til at tage over for dig.

Hvorfor bør jeg bruge en robotplæneklipper fremfor en plæneklipper?

Fordi en robotplæneklipper sørger for at de grønne farver på dine græsstrå bevares og at græsstråene vokser tæt op ad hinanden.

Hvor langt skal mit græs være?

3-4 cm. I tørkeperioder er det hensigtsmæssigt at lade græsset stå selvom det har en længde på 6-7 cm, for at de lange strå kan skygge for solen.

Hvornår klipper man sit græs sidste gang inden vinteren kommer?

I slutningen af oktober måned.