fbpx
 • Gazelle 6 år i træk
 • Elitehåndværker 4.8/5
Erhverv

SKAL DIN
GRÆSPLÆNE
VÆRE GRØN
OG LÆKKER?

Kontakt Nanostone for at skabe eller genskabe dine græsstrå

Brug for hjælp?

Udfyld vores formular her

Kort introduktion til græspleje

Kunne du godt tænke dig en grøn og lækker græsplæne?

Nu har du muligheden for at få din helt egen private Greenkeeper hjem i din have!

Vores folk er uddannet og specialiseret indenfor græspleje og ved lige hvilke produkter der skal til, for at din græsplæne står pæn og fri for ukrudt og bare pletter.

Klik på videon og hør nærmere om konceptet.

Din Private greenkeeper. Professionel græspleje til alle

Efterårs Greenkeeper pakke, prisen er fra kr. 750,-

 • Med Power Gødning giver vi græsset styrke og farve
 • Vi bekæmper dit ukrudt og mos i din græsplæne.
 • Vi eftersåre evt. bare pletter.
 • Du får vores klippe- og vandingsvejledning efter vores besøg.
 • Vejledning og gode råd via vores hjemmeside.
before image after image
FørEfter

Græspleje

fra kr. 495
Gennemsnitspris pr besøg kr. 830

 • 1 x Forårs Master gødning
 • 1 x Sommer Organisk gødning
 • 1 x Efterårs Semi-organisk gødning
 • 3 x Bekæmpelse af ukrudt
 • 3 x Bekæmpelse af mos
 • 3 x Eftersåning af bare pletter
 • 3 x Individuel klippevejledning efter hvert besøg
 • 1 x græsfrø boks til eftersåning med vejledning
 • Vejledninger og gode råd via vores website

Her vil du opnå ca. 9 måneders virkning fra forår til efterår

Vores servicepakke virker

Vi ved, at vores kunder er tilfredse – det er af den simple årsag, at vi bruger de bedste produkter på markedet, specielt udviklet til vores type af opgaver – og ja det virker!

Vores pakke inkluderer 3 servicebesøg i løbet af en sæson og har virkning i ca. 9 måneder. Du får en flot græsplæne, leveret af vores professionelle Greenkeeper team.

 • Og det giver vi virkningsgaranti på.
 • Vi giver også prisgaranti.
 • Ingen binding, kan opsiges løbende.
 • Betalingsordning dvs. at du betaler kun for et besøg ad gangen, aldrig forud. pris eks. 3 besøg koster kr. 1450 så er din abonnementspris kr. 495 pr gang.
Bestil et tilbud

Kom i gang i dag

Få vejens flottest græsplæne

1

Udfyld formular

Udfyld vores formular herover eller kontakt os direkte på telefon. Vores tilbud er uforpligtigende

2

Vi udregner tilbud til dig

Vi sammensætter et tilbud til dig Vi opmåler din have via satellitbilleder fra bl.a. google og Krak, prisen afhænger efterfølgende af hvordan din plæne er udformet og hvilke niveauer samt størrelsen og tilgangen.

3

Du modtager tilbuddet på din græsplæne

Når du har accepteret dit tilbud, sender vi dig en ordrebekræftelse. Indenfor 48 timer kontakter vi dig via mail eller Telefon med et tilbud på din græsplæne. Du kan altid kontakte os via tlf. 70 60 10 56

4

Modtag ordrebekræftelse

Efter vores samtale, sender vi dig en ordrebekræftelse med information om hvad der skal laves – og hvornår det skal laves. Har du have flere spørgsmål kan du altid ringe til vores kundeservice afdeling som vil kunne hjælpe dig på 70 60 10 56

5

Få plejet din græsplæne

Indenfor 2-4 uger kommer vi på besøg hos dig. Vi giver din græsplæne den rette pleje, for at den har noget at stå imod med – og bibeholder den grønne farve.

Indhent tilbud

Derfor skal du bruge Easy-Green til at pleje din plæne

Lad dine græsstrå stige til vejrs

Når vi fjerner mos, krudt m.m. fra din plæne eller sørger for, at PH-værdien er neutral, giver vi din plæne de bedste forudsætninger for at vokse. Resultatet er en grøn og velholdt græsplæne.

Slip dine bekymringer og spørgsmål

Du undgår at tænke på, hvilke produkter du skal bestille, hvornår du skal gøde og hvordan du fjerner mos, fordi vi klarer den del for dig. Vi har arbejdet med forskellige typer af plæner og forskellige problemstillinger. Derfor ved vi, hvad der skal til, når din plæne ser hullet, farveløs og forstyrrende ud.

Du skal kun gøre én ting

Vi står for størstedelen af dine arbejdsopgaver, når det kommer til dit projekt “Græsplæne”. Og det er vores opgave at fremtrylle en pæn og sund have. Du skal bruge din energi og tid på at slå din græsplæne jævnligt - og især i vækstmånederne.

5 professionelle råd til at pleje dit græs

1.Klip dit græs ned til 3-4 cm.
Du skal klippe dit græs 1-2 gange i ugen i forårs, sommer- og efterårsmånederne. Når du klipper dit græs, skal du kun klippe en tredjedel af græsset. Hvis græsset ikke er blevet slået i en rum tid, og har en højde på 10 cm., skal du klippe det ned ad flere omgange.

2. Stop med at klippe græsset i tørkeperioder
Hvis du tager plæneklipperen i brug i denne periode eller ikke har får slukket for din robotplæneklipper, risikerer du, at græsset bliver så medtaget, at det stopper med at vokse og med tiden visner det.

3. Strø gødning på din plæne
Du kan kaste gødning på din plæne fra april til juni og i slutningen af september måned. Sørg for at smide gødningen, når græsset er tørt, så perlerne glider ned på jorden. Hvis perlerne lander på planter eller ovenpå dine græsstrå, har de ikke den store effekt. Time gødningen med, at vejrudsigten siger regn, for at gødningen kan trække helt ned i jorden – og skabe underværker for dine græsrødder.

4. Kalk din plæne i foråret
Når der er vækstsæson, skal du sørge for at kalke din plæne. Din plæne trænger til kalk, når jorden er sur. En sur jord tillokker mos og modarbejder dine græsstrå fra at skyde i vejret. Derfor er det vigtigt at du får genoprettet PH-værdien med kalk.

5. Fjern mos fra plænen
Det gør du ved at ridse græssets filtlag op med en rive eller en vertikalskærer, også kaldet en
“plænelufter”. Jorden bliver løftet – og dine græsrødder får ilt og næring, for at de kan spire under de bedste forhold.

 

flot plæne

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg kalke min græsplæne?

Når jorden i din plæne er neutral med en PH-værdi på 6-7, får dine græsstrå den rette grobund. Mos derimod trives godt i sur jord, som har en lavere PH-værdi på 5,5 eller mindre. Med kalk kan du opretholde den optimale PH-værdi for din plæne.

Hvorfor skal jeg gøde min græsplæne?

Hvis du går efter at få en plæne, der er flot og friskt som en golfbane, er gødning dit svar. Med gødning giver du din græsplæne bedre vækstbetingelser. Når dit græs fremstår sundt og ernæret, bliver det sværere for ukrudt og mos at komme til.

Hvordan bekæmper jeg ukrudt og mos på min græsplæne?

Det gør du med en rive eller en vertikalskærer, som fjerner mos og ukrudt – og sørger for at dine rødder kan trække vejret. Dine græsrødder liver op, fordi der er lettere adgang til luft, vand og sol.

Hvad gør jeg ved en ujævn og hullede græsplæne?

For at reparere en trist græsplæne, skal du bruge topdressing, som både gøder og jævner din græsplæne. Topdressing skal som minimum indeholde bakkesand, muld, kompost og gødning.

Hvad gør jeg, når min græsplæne ikke får nok vand?

Du stopper med at klippe plænen for en stund. Hvis du vil forsøde din plæne med vand under tørkeperioden, skal du gøre det korrekt – og med den rette mængde. Du
skal bruge 20-30 liter pr. m2. Det svarer til, at der er faldet 20-30 mm regn.

Hvor ofte skal jeg klippe min græsplæne?

1-2 gange i ugen vækstsæsonen. Eftersom du har andet at lave end at klippe dit græs, kan du overveje at få en robotplæneklipper til at tage over for dig.

Hvorfor bør jeg bruge en robotplæneklipper fremfor en plæneklipper?

Fordi en robotplæneklipper sørger for at de grønne farver på dine græsstrå bevares og at græsstråene vokser tæt op ad hinanden.

Hvor langt skal mit græs være?

3-4 cm. I tørkeperioder er det hensigtsmæssigt at lade græsset stå selvom det har en længde på 6-7 cm, for at de lange strå kan skygge for solen.

Hvornår klipper man sit græs sidste gang inden vinteren kommer?

I slutningen af oktober måned.