Eftersårstilbud på fliserens 25% rabat netop nu!

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 42 36 66 66 eller på mail info@nanostone.dk

Professionel fliserens siden 2008

Hos Nanostone har vi mere end 10 års erfaing indenfor fliserens og er i dag danmarks førende indenfor vores felt. Vi bruger kun de bedste udstyr – der sikre dig et flot og langtidsholdbart resultat. Derudover tilbyder vi danmarks bedste service, hvilket kan ses på vores mange anmeldelser på Anmeld-Håndværker og Trustpilote.

  • Landsdækkende Service UDEN kørselstillæg
  • Prisgaranti på din fliserens
  • Danmarks bedste garanti på 15 år
  • Hurtig og kompetent support (gns. svartid på tlf 18 sek.)
  • Miljøvenlige og skånsomme løsninger

Miljø godkendt

Landsdækkende service

15 års garanti

Over 10 års erfaring

Fliserens – Hyppigste grunde til grimme fliser

Haven tager sig bare flottest ud, når fliserne ser ud som nye. Men som årene går, bliver fliserne mere og mere modtagelig overfor diverse vækster.
De hyppigste årsager til grimme fliser skyldes alger, ukrudt og flisepest, som generelt er årsag til mange triste haver rundt om i Danmark.

Vi har lavet en gennemgang af de mest hyppige årsager til grimme fliser, som du kan finde her: De mest hyppige grunde til grimme fliser her.

Før Efter

Hvad siger vores kunder om vores fliserens?

Hos Nanostone elsker vi at få feedback fra vores mange kunder, hvilket har resulteret i at vi i skrivende stund har næsten 1.000 anmeldelser fordelt på Trustpilote og Anmeld-håndværker.

Heldigvis er vores kunder rigtig glade for vores arbejde, hvilket kan ses i de mange topkaraktere, som har gjort os til danmarks højst scorede fliserens virksomhed med over 500 anmeldelser.

Se vores anmelder på Anmeld-Håndværker og Trustpilot

Hvordan udføres vores fliserens

Det skal du have klar inden vi kommer - Thomas fra Nanostone

TRIN 1 – GRATIS PRØVERENS OG OPMÅLING

Når vi møder dig på adressen, starter vi altid med at gennemgå flisearealet – her vil vores erfarne fliserenser foretage en opmåling af jeres fliseareal og ligeledes foretage en vurdering af flisernes tilstand, som kan have indflydelse på, hvordan vi griber fliserensen an.

Hvis du ønsker, at vi skal foretage en prøverens, på et stykke af dine fliser, så kan vi sagtens gøre det – endda ganske gratis. Vores prøverens giver dig med andre ord, mulighed for med egne øjne at se hvor effektiv en fliserens vil være på netop dine fliser.

Efter prøverensen og opmålingen præsenterer vi dig for en fast pris på opgaven. Herefter er det op til dig, om vi skal fortsætte fliserensningen eller finde en fremtidig dato. Læs mere eller bestil en prøverens

TRIN 2 – RENSNINGEN AF FLISERNE

Når vi er blevet enige om, hvilke rens der skal foretages, påbegynde vi selve rensningen af fliserne. Ved dette trin, vil vi med vores fliserenser både kunne fjerne mos, flisepest og alger, som betyder at dine fliser allerede her vil fremstå rene og pæne igen. Du vil derfor hurtigt kunne se effekten af arbejdet.

Det er vigtigt at understrege, at vi IKKE afrenser med brug af højtryksrensning, idet denne ofte vil ødelægge flisernes belægning, da trykket bliver for kraftfuldt. Med vores specialudviklede udstyr, udsættes fliserne ikke for samme belastning, idet vi renser med en større vandmængde, der vasker fliserne i stedet for at spule dem. Dette giver en yderst effektiv men samtidig meget skånsom afrensning, som passe til alle slags flisetyper.

TRIN 3 – PÅFØRING AF ALGEBEHANDLING

Efter rensningen af fliserne, påføres en forebyggende algebehandling af fliser, som sikre at evt. efterladenskaber og spore, der skulle sidde tilbage i fuger og/eller i porerne, bliver nedbrudt. Dermed kommer vi helt i bund med dit fliseareal, hvilket forebygger og forlænger resultatet af fliserensen.

Når vi har påført vores algebehandling, skal fliserne have lov til at tørre op. Vi kører derfor videre på ruten og vender tilbage ca. 7 arbejdsdage efter, for at færdiggøre de sidste trin i fliserensningen.

TRIN 4 – FORSEGLING MED IMPRÆGNERING

Alt afhængig af vejret, kommer vi ca. 7-8 hverdage efter fliserensen for at udføre imprægnering. Vi benytter vores egen udviklet Nanostone imprægnering, som ligger en overfladebeskyttelse på flisen samt reducere fugtoptaget i flisen med op til 85%.

Det er vigtigt at forstå, at imprægneringen ikke er et aktivt virkende stof, som efter påføring bekæmper alger og flisepest. Imprægneringen skal i højere grad ses, som et beskyttende skjold, som beskytter flisernes overflade mod angreb og fjerner de vækstbetingelser, der er grobund for diverse vækster.

Bliv endnu klogere på vores imprægnering samt vores 15 års garanti

TRIN 5 – PÅFEJNING AF FUGESAND

Efter rensen, vil en smule af flisefugen være skyldte væk, hvilket betyder, at det altid er en god ide, at få lagt noget frisk fugesand på fliserne. Sandet tjener det formål at stabilisere fliserne, så de ikke bliver løse, men formindsker også risikoen for mos og ukrudt. Hos Nanostone benytter vi os af Danfugesand, som både har en ukrudtshæmmende egenskab, der skaber et ugunstigt miljø for fremtidigt ukrudtet.

Det står dig frit for selv at stå for sandet eller lade os klare det for dig.

OBS: Fejning af sand er ikke som standard inkluderet i vores tilbud. Ønsker du fejning af sand, så gør venligst opmærksom på dette, når du beder om et tilbud. 

TRIN 6 – OPRYDNING OG KVALITETSTJEK

Efter udført fliserens, laver vi altid et gennemførligt kvalitetstjek af vores arbejde. Det betyder, at vi selvfølgelig sørger for at din terrasse, have, facade og/eller vinduer fremstår pæne og afvasket. Vi søger derfor altid for at få vasket det skidt og møg væk, som evt. måtte opstå som følge af fliserensningen.

Vi foretager også løbende kvalitetstjek for hvert trin i fliserensningen, det betyder, at vi ikke går videre i processen, før vi kan godkende og stå inde for det forudgående trin. Vi sætter høje standarder for vores arbejde, og derfor efterlader vi kun en fliseopgave når begge parter er glade og tilfredse.

Nanostone garantiaftale – 15 års garanti

For de af vores kunder, som har fået udført en fliserens, algebehandling og imprægnering, anbefaler vi at tilmelder sig vores Nanostone garantiservice. Servicen finder sted en gang årligt, hvor arealet får en besigtigelse samt en vedligeholdelsesbehandling.

Nanostone har over 3.200 tilmeldte servicekunder til dato, og kan tilbyde vores garantiservice til en meget konkurrencedygtig pris.

Læs mere om Nanostone garantiservice og se priser

Hvad koster en fliserens?

Prisen på vores fliserens varier alt efter behandling. Vi har behandlinger der udelukkende omfatter rensning af fliserne til vores komplet løsning med rens, skumbehandling, imprægnering og fejning af sand. Vores mest populære løsning er med vores Nanostone imprægnering.

  • Rens
  • Skumbehandling
  • Imprægnering

Opstartspakke fliserens (40 m2 inkluderet) kr.  4.995,-
Ekstra m2 pr. stk. kr. 80,-

Kampagnetilbud 25% rabat 

Opstartspakke fliserens (40 m2 inkluderet) kr.  3.745,-
Ekstra m2 pr. stk. kr. 60,-

Se vores fulde prisliste, priseksempler og læs mere om vores prisgaranti!

Få en gratis prøverens og opmåling

Er du ikke helt sikker på, om en fliserens er den rigtig løsning for dig, så kunne det være en god ide, at booke et besøg af en fliserenser. Her vil du få mulighed for, at få udført en rense-prøve, så du med egne øjne kan se, hvilket forskel rensen vil have på dine fliser. Renseren vil ligeledes foretaget en opmåling af dit areal, så du kan få en fast pris på udførsel af opgaven.

Derudover har du mulighed for, at få svare på alle de spørgsmål, som du måtte ligge inde med, så du med god ro i maven, kan gå videre med en evt. rens

Du kan læse mere omkring fliserens-besøg, hvor du også har mulighed for at booke et besøg af en vores kompetente flise-renser.