fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

FLISERENS MED GARANTI

Få et tilbud

Vi sidder klar til at hjælpe dig på tlf. 42 36 66 66 eller på mail info@nanostone.dk

Professionel fliserens siden 2008

Hos Nanostone har vi mere end 15 års erfaring med fliserens og er i dag Danmarks førende indenfor vores felt. Vi bruger kun de bedste udstyr – der sikrer dig et flot og langtidsholdbart resultat. Derudover tilbyder vi Danmarks bedste service, hvilket kan ses på vores mange anmeldelser på Anmeld-Håndværker og Trustpilot.

  • Landsdækkende service UDEN kørselstillæg
  • Prisgaranti på din fliserens
  • Danmarks bedste garanti på 15 år
  • Hurtig og kompetent support (gns. svartid på tlf 18 sek.)
  • Miljøvenlige og skånsomme løsninger

Miljø godkendt

Landsdækkende service

15 års garanti

Over 15 års erfaring

Fliserens – Hyppigste grunde til grimme fliser

Haven tager sig bare flottest ud, når fliserne ser ud som nye. Men som årene går, bliver fliserne mere og mere modtagelige overfor diverse vækster.
De hyppigste årsager til grimme fliser skyldes alger, ukrudt og flisepest, som generelt er årsag til mange triste haver rundt om i Danmark.

Her gennemgår vi de hyppigste grunde til grimme fliser.

Before After

Hvad siger kunderne om vores fliserens?

Hos Nanostone elsker vi at få feedback fra vores mange kunder, og i skrivende stund har vi næsten 5.000 anmeldelser fordelt på Trustpilot og Anmeld-håndværker.

Heldigvis er vores kunder rigtig glade for vores arbejde, hvilket kan ses i de mange topkarakterer, som har gjort os til Danmarks højst scorende fliserens-virksomhed med over 500 anmeldelser.

Se vores anmeldelser på Anmeld-Håndværker og Trustpilot

Sådan udfører vi rensning af dine fliser

Det skal du have klar inden vi kommer - Thomas fra Nanostone

TRIN 1 – GRATIS PRØVERENS OG OPMÅLING

Når vi møder dig på adressen, starter vi altid med at gennemgå flisearealet – her vil vores erfarne fliserenser foretage en opmåling af jeres fliseareal og ligeledes foretage en vurdering af flisernes tilstand, som kan have indflydelse på, hvordan vi griber fliserensen an.

Hvis du ønsker, at vi skal foretage en prøverens, på et stykke af dine fliser, så kan vi sagtens gøre det – endda ganske gratis. Vores prøverens giver dig mulighed for med egne øjne at se hvor effektiv en fliserens vil være på netop dine fliser.

Efter prøverensen og opmålingen præsenterer vi dig for en fast pris på opgaven. Herefter er det op til dig, om vi skal fortsætte fliserensningen med det samme eller finde en fremtidig dato. Læs mere eller bestil en prøverens

TRIN 2 – RENSNING AF FLISER

Når vi er blevet enige om omfanget af rensning der skal foretages, påbegynder vi rensning af fliserne. Her vil vores fliserenser, både fjerne alt mos, flisepest og alger, så dine fliser allerede her vil fremstå rene og pæne igen. Du vil derfor med det samme, kunne se effekten af arbejdet.

Når vi renser dine fliser, gør vi det ved hjælp ef rent vand med en højtryksrensning. Vores specialudviklede udstyr, renser dine fliser med et vandtryk der er særligt tilpasset din belægningstype. Ikke alle typer fliser kræver nemlig samme tryk, og her kommer vores store knowhow til sin ret. Vi kan stå inde for et perfekt resultat, hvor fliserne er bliver renset nænsomt og efterlades fri for spor af dybdeliggende algevækst, inden de skal forsegle med vores egenudviklet imprægnering.

TRIN 3 – DESINFICERING

Efter rensningen af fliserne, påføres de en forebyggende desinficering, som sikrer at evt. efterladenskaber og sporer, der kan sidde tilbage i fuger og/eller i flisernes porer, bliver nedbrudt. På den måde forebygger og forlænger vi resultatet af din fliserens.

Når vi har påført vores desinficering, skal fliserne tørre. Vi kører derfor videre på ruten og vender tilbage, for at færdiggøre de sidste trin i rensningen af dine fliser, når vejret tillader det.

TRIN 4 – IMRPÆGNERING AF FLISER

Nanostone har udviklet en imprægnering, der ligger en overfladebeskyttelse på flisen og samtidig reducerer fugtoptaget i flisen med op til 85%.

Imprægneringen er et beskyttende skjold, der beskytter flisernes overflade mod angreb og fjerner de vækstbetingelser, der er grobund for diverse vækster. Imprægnering af fliserne giver et markant mere langtidsholdbart resultat, og derfor anbefaler vi altid, at man får denne forseglende behandling.

Bliv endnu klogere på vores imprægnering samt vores 15 års garanti

TRIN 5 – PÅFEJNING AF FUGESAND

Ved rensning af fliser vil en smule af flisefugen blive skylle væk, og derfor er det altid en god idé, at få lagt noget frisk fugesand på fliserne. Sandet stabiliserer fliserne, så de ikke bliver løse, og formindsker samtidig risikoen for mos og ukrudt. Hos Nanostone benytter vi os af Danfugesand, som har en ukrudtshæmmende egenskab, der skaber et ugunstigt miljø for fremtidigt ukrudt.

Du kan vælge selv at stå for fugesandet eller lade os klare det for dig.

OBS: Fejning af sand er ikke som standard inkluderet i vores tilbud. Ønsker du, at vi fejer sand for dig, så gør venligst opmærksom på dette, når du beder om et tilbud på fliserens. 

TRIN 6 – OPRYDNING OG KVALITETSTJEK

Efter udført fliserens, sørger vi selvfølgelig for, at din terrasse, have, facade og/eller dine vinduer er i samme pæne stand, som da vi kom. Vi søger derfor altid for at vaske det skidt og møg væk, der evt. er opstået som følge af rensning af dine fliser.

Vi foretager også løbende kvalitetstjek for hvert trin i fliserensningen. Det betyder, at vi ikke går videre i processen, før vi kan godkende og stå inde for det forudgående trin. Vi sætter høje standarder for vores arbejde, og efterlader først opgaven, når begge parter er glade og tilfredse.

Nanostone garantiaftale – 15 års garanti

Vi anbefaler, at du tilmelder dig Nanostone garantiservice, når du har fået udført en fliserens. Servicen finder sted en gang årligt, hvor fliserne får en besigtigelse og en vedligeholdelsesbehandling.

Nanostone har over 30.000 tilmeldte servicekunder, og kan tilbyde garantiservice til en meget konkurrencedygtig pris.

Læs mere om Nanostone garantiservice og se priser

Hvad koster en fliserens?

Prisen på vores fliserens varier alt efter behandling. Vi spænder mellem behandlinger, der udelukkende omfatter rensning af fliser til vores komplette løsning med rens, skumbehandling, imprægnering og påfejning med sand. Den mest populære løsning er den komplette med Nanostone imprægnering:

  • Rensning af fliser
  • Skumbehandling
  • Imprægnering

Fuld prisliste, priseksempler på fliserens og mere om vores prisgaranti.

Få en gratis prøverens og opmåling inden vi påbegynder en fliserens

Er du ikke helt sikker på, om en fliserens er den rigtige løsning for dig, så kan du booke et uforpligtende besøg af en fliserenser. Her vil du få mulighed for, at få udført en rense-prøve, så du kan se, hvilken forskel rensningen vil have på dine fliser. Renseren vil desuden foretage en opmåling af dit areal, så du kan få en pris på rensning af hele dit fliseareal.

Renseren vil også svare på alle de spørgmål, du kunne have, om den forestående fliserens..

Læs mere om gratis prøverens og book et besøg af en fliserenser.

Hvad koster rensning af fliser?

Alt afhængig af arealet og udfordringer, så koster en fliserens med imprægnering typisk mellem 5-10.000 kr. inkl. moms.

Hvordan renses fliser?

Først renses fliserne rene med vand. Herefter desinficeres flisen for at sikre at flisen er helt ren og de sidste vækster i porerne er fjernet. Først når flisens overflade er tør, så imprægneres overfladen.

Hvor meget sviner rensning af fliser?

Hos Nanostone leverer vi KUN høj kvalitet. Det indebærer derfor afslutningsvis kvalitetstjek og rengøring, som sikrer at alt er vasket ned og vinduerne er vasket over. Der vil kunne være lidt snavs i enkelte kanter, som kan være svære se når det er vådt.

Hvordan vedligeholder jeg mine fliser?

Det er vigtigt at du fejer løbende og holder dine fuger pæne for mos og ukrudt. Til fliserne tilbyder Nanostone ApS en årlig service, som garanterer dig mod at der ikke kommer flisepest og grønne vækster holdes nede. Så derved sikrer du et pænt resultat uden det store arbejde.

Hvad er imprægnering af fliser?

Nanostone’s imprægnering er den stærkeste på markedet og forskellen er forholdet af SILAN og SILOXAN. Siloxan er den billige del, og giver den perlende og afvisende effekt. Den dyre del af produktet er Silan, som er produktet, som trænger ned i flisen og gør at flisen tørre hurtigere.
Der findes mange leverandører af imprægnering og derfor er der også en stor forskel på imprægnering i markedet.