fbpx
  • Gazelle 6 år i træk
  • Elitehåndværker 4.8/5
Privat

Vi hjælper jer med behandling af overflader

Nanostone er specialiseret indenfor overfladebehandling af fliser, træterraser, facader og tag af større erhvervsbygninger.

Brug for hjælp eller rådgivning

– Bliv ringet op

Behandling af overflader med imprægnering

Der findes et hav af imprægneringstyper, som hver især egner sig til forskellige typer materialer. Der findes fx forskellige imprægneringer ift. om der er tale om træ, beton og mursten.
Hertil kommer, at de forskellige imprægneringer til den specifikke overflade har forskellige egenskaber ift. hvor dyb penetrering imprægneringen har og hvad skal imprægneringen beskytte imod. Fx vand, olie, rødvin eller graffiti.

Jo mere produktet skal kunne, jo dyrere er produktet typisk og derfor er det også vigtigt at tage stilling til problemstillingen som skal løses.

Ved det rigtige valg af imprægnering til fliser, træterrasser, facader m.v., kan du holde overfladen flot og beskyttet i længere tid.

Imprægnering er typisk kendt for at beskytte overfladen for vandindtrængen. Ved at nedsætte vandoptaget markant fra at trænge ind i overfladen, mindsker du de mest gængse problemer som frostsprængninger og algevækst. Ønsker du at forebygge disse skader, er det vigtigt, at imprægneringen påføres på en fuldstændig tør overflade med minimum 5-8 stabile + grader.

Der ses en tendens til at nogle får imprægneret hen over vinteren, når overfladen ses tør, men problemet er, at imprægneringen ikke opnår sin fulde hærdningseffekt og du ikke får det ønskede langvarige resultat.
Hos Nanostone renser vi overflader hele året rundt og i de perioder, hvor vi ikke har de krævede temperaturer til at imprægnere, så afventer vi denne proces og kontakter dig, når vi ser, at overfladen kan imprægneres.

Grafitti

Har du problemer med grafitti, så er der en god chance for, at efter vi har fjernet grafittien, at overfladen vil blive terroriseret påny. Her tilbyder vi et produkt som går ind og hæmmer indtrængen af grafitti. Det gør det vanskeligt og mindre interessant at male på og samtidig bliver det fremover lettere at rengøre.
Behandlingen skal på efter hver gang der skal renses for grafitti.

Vi hjælper også med

Træ & Fliserens

Facaderens

Tagrens