fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Privat

Vi hjælper jer med behandling af overflader

Nanostone er specialiseret indenfor overfladebehandling af fliser, træterraser, facader og tag for større erhvervsbygninger.
Vi har indgået et eksklusivt samarbejde med Photocat, som har udviklet en helt unik tilføjelse til imprægnering. En tilføjelse, som ikke kun beskytter og holder flisen pæn i mange år frem, men også reducerer NOx udledning.

Nanostone NOxOFF imprægnering reducerer NOx!

Ny imprægnering reducerer NOx, den farlige gasart fra biler

Har du nogensinde følt forskellen i luftkvaliteten, når du træder ind i toget i et forurenet byområde og træder ud igen 1 time senere i et meget mindre belastet landområde? Luften føles og er renere i landdistrikterne, hvilket primært skyldes trafikforurening (inklusive NOx).

Nanostone har indgået et eksklusivt samarbejde med Photocat, som har udviklet en helt unik tilføjelse til imprægnering, som ikke kun beskytter og holder flisen pæn i mange år frem, men også reducerer NOx udledning.

Et bidrag til den grønne omstilling

Imprægneringen kan sprøjtes på flere overflader såsom tegl, bitumentag, facader etc. Med hjælp fra solen ødelægger imprægneringen de farlige luftforurenende stoffer og organiske stoffer som NOx, VOC og andre organiske stoffer. Alene i Danmark dør 4.000 mennesker for tidligt hvert år på grund af luftforurening, hvor transportsektoren står for 40 % af.

Imprægneringen er allerede i Københavns Lufthavn og mange andre kendte steder, men senest er effekten blevet demonstreret på Nørrebro Parkskole i København.

Demonstrationen er foretaget i samarbejde med Københavns Kommune, som har udført en detaljeret rapport med nøjagtige måleinstrumenter. Resultaterne var meget imponerende, og det er nu vedtaget, at dette skal videre ud i Københavns Kommune.

Nanostone stod for hele koordineringen og udførselsdelen ifm. projektet.

Vores NOxOff imprægnering er altså et bemærkelsesværdigt bidrag til den grønne omstilling.

Læs mere om NOxOFF imprægnering

Behandling af overflader med imprægnering

Der findes et hav af imprægneringstyper, som hver især egner sig til forskellige typer materialer. Der findes fx forskellige imprægneringer ift. om der er tale om træ, beton og mursten.
Hertil kommer, at de forskellige imprægneringer til den specifikke overflade har forskellige egenskaber ift. hvor dyb penetrering imprægneringen har og hvad skal imprægneringen beskytte imod. Fx vand, olie, rødvin eller graffiti.

Jo mere produktet skal kunne, jo dyrere er produktet typisk og derfor er det også vigtigt at tage stilling til problemstillingen som skal løses.

Ved det rigtige valg af imprægnering til fliser, træterrasser, facader m.v., kan du holde overfladen flot og beskyttet i længere tid.

Imprægnering er typisk kendt for at beskytte overfladen for vandindtrængen. Ved at nedsætte vandoptaget markant fra at trænge ind i overfladen, mindsker du de mest gængse problemer som frostsprængninger og algevækst. Ønsker du at forebygge disse skader, er det vigtigt, at imprægneringen påføres på en fuldstændig tør overflade med minimum 5-8 stabile + grader.

Der ses en tendens til at nogle får imprægneret hen over vinteren, når overfladen ses tør, men problemet er, at imprægneringen ikke opnår sin fulde hærdningseffekt og du ikke får det ønskede langvarige resultat.
Hos Nanostone renser vi overflader hele året rundt og i de perioder, hvor vi ikke har de krævede temperaturer til at imprægnere, så afventer vi denne proces og kontakter dig, når vi ser, at overfladen kan imprægneres.

Vi hjælper også med

Træ & Fliserens

Facaderens

Tagrens

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Send os en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud på din opgave