fbpx

TAGRENSNING

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

Miljøvenlig tagrensning der fornyer tagets liv

Vi har igennem de seneste 10 år udført en lang række tagrensninger, som har resulteret i et hav af tilfredse bolig- og virksomhedsejere rundt om i hele Danmark. Vi er nogle af de førende specialister i branchen, og vi har gjort os positivt bemærket med vores effektive, miljørigtige og skånsomme tagbehandling, som aktivt fjerner skidt, mos og alger og derved lader dig tag fremstå flot igen.

FORDELENE VED EN TAGRENS

Vi ved af erfaring at der kan være op til flere fordele ved at få foretaget en tagrensning, og nedenfor har vi derfor listet nogle af de mest relevante fordele som du vil kunne opleve efter vores behandling af dit tag.

  • Få et flot og imødekommende tag
  • Forlæng tagets levetiden
  • Undgå tidskrævende og dyr vedligeholdelse
  • Forøg huset værdi med op til 50.000 kr.
  • En tagrens er billigere end en udskiftning af taget

Den økonomiske men effektive tagrensning

Hos Nanostone tilbyder vi en økonomisk tagrensning, der bliver udført relativt hurtigt, og med et resultatet der tager lidt længere tid, før det kan ses. Der sprøjtes en skum ud over hele taget, som trænger ned i alger og andre vækster på taget. Her vil behandlingen langsomt begynde at virke med det resultat, at algerne begynder at blive nedbrudt og løsnet, og efterhånden vil vind og regn skylle væksterne af. Det aktive algebehandlingsmiddel skal virke i en længere periode, før man ser resultatet, typisk 5-8 måneder, hvorefter det algefrie tag står tilbage.

Bemærk, at det hovedsageligt er en behandling, der fjerner alger, dog vil en del mos også forsvinde, da behandlingen vil løsne op for rødderne i taget. Er der meget mos, vil det i nogle tilfælde være nødvendigt at feje mosset af taget året efter 1. behandling.

Et godt råd til dig – årlig service af dit tag

For at opnå det mest optimale resultat og holde væksten på taget nede, anbefaler vi, at du gentager ovenstående skumbehandling årligt. Behandlingen skal derfor ikke ses som en engangsløsning, men som en kontinuerlig proces, idet alger, skidt og snavs findes overalt i luften, og derfor vil fæstne sig på tagets overflade med tiden, hvis der ikke tages forbehold.

Ligesom dit årlige bileftersyn, er det en god idé at give taget den årlige service, da det kan forlænge tagets levetid med op til 20 år. Ved service undersøger vi tagets tilstand og giver en algebehandling af hele taget. Her fjerner vi vækstbetingelserne for fremtidige vækster, så taget fortsat står rent og pænt.

Den årlige serviceordning er på sigt en langt mere økonomisk og mindre tidskrævende løsning, end en udskiftning af taget efter en årrække med mislighold.

Er du interesseret i en årlig service, kan du enten ringe til os eller udfylde formularen nederst på siden, så kontakter vi dig inden for 48 timer.

Den dybdegående tagrens til det meget medtagede tag

Vores erfaring er, at den økonomiske tagrens i langt de fleste tilfælde er mere en nok til at give et flot og rent tag. Vi ser ingen grund til at behandle taget mere end højst nødvendigt, og derfor er denne løsning også den mest populære løsning og den løsning, som vi anbefaler i næsten alle tilfælde. Dog ser vi i sjældne tilfælde et tag, som er ekstremt medtaget, og her kan en dybdegående tagrens ofte være en løsning. Den dybdegående tagrens indeholder – foruden en skumbehandling – en efterfølgende rens med hedevand samt afsluttende imprægnering af taget, så det bliver mere modstandsdygtigt.

Rensning af solceller samtidig med rensning af tag

Med tiden kan der også sætte sig skidt, snavs og alger på dine solceller, som reducerer solcellernes ydeevne. Derfor anbefaler vi, at solcellerne får en algebehandling, så de igen kan optage solens stråler. Vi har stor erfaring med at rense solceller og foretager ofte en sådan i forbindelse med en tagrensning.

Læs mere om vores rensning af solceller og om, hvordan vi kan hjælpe dine solceller til at blive rene og 100 procent funktionelle igen.