fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.8/5
Erhverv

TAGRENSNING PRISER

Få et tilbud

Tagrensning priser og pakker

Som specialister i rensning af tage i hele Danmark, har vi sammensat et udvalg af forskellige pakkeløsninger, som du kan læse mere om nedenfor.

Her på siden finder du en oversigt over vores priser på både tagrensning og algebehandling af tag. Hvilken af vores pakker, der er mest optimal i forhold til at løse dit tagproblem, kommer an på hvor ramt dit tag er af bl.a. mos, alger samt andet skidt og snavs. Helt overordnet tilbyder vi to former for tagrens; den økonomiske tagrens, som er en algebehandling af taget og den dybdegående tagrens, som også inkluderer hedevandsrens og evt. imprægnering.

I langt de fleste tilfælde vil algebehandling af taget, være mere end tilstrækkeligt til at give et flot og rent tag igen. Processen er også markant mindre omfattende, mere økonomisk for dig som kunde, men til gengæld går der 5-8 mdr., før du ser det endelige resultat, da skumbehandlingen trænger ned og nedbryder alger og vækst over en længere periode.

DEN ØKONOMISKE TAGRENS
(ALGEBEHANDLING AF TAG MAX 200m2 & 1,5-plan)

Opmåling af tag

Vurdering af tilstand på tag

Algebehandling af tag

Slut-rengøring

Kvalitetstjek og -sikring

Pris: 1.495,- for standard parcelhus

Ved fast årligt aftale 20% rabat kr. 1.196,-

Bestil tilbud

DEN ØKONOMISKE TAGRENS
(ALGEBEHANDLING AF TAG MAX 400M2 & 1,5-plan)

1 gang om året:

Opmåling af tag

Vurdering af tilstand på tag

Algebehandling af tag

Slut-rengøring

Kvalitetstjek og -sikring

Pris: 1.995,- for standard parcelhus

Ved fast årligt aftale 20% rabat kr. 1.596,-

Bestil tilbud

Vi er landsdækkende

Vi har kontorer både på Sjælland og i Jylland – og vi har erfarne medarbejdere, lokalt i hele Danmark, som er klar til at rykke ud og yde en professionel service med vores effektive og skånsomme tagbehandlinger.

HÅNDVÆRKERFRADRAG PÅ TAGRENSNING
Du har som kunde hos Nanostone, mulighed for at få håndværkerfradrag på rensning af tag, og fradraget hører under kategorien – serviceydelser som giver fradrag. Denne kategori, giver et fradrag på op til 6.000 kr. pr. person i husstanden og udgør cirka 1/3 af arbejdslønnen.

Når vi renser tag, så vil vores arbejdsløn typisk udgøre 2/3 af det samlede beløb, og af arbejdslønnen (2/3) er det muligt af fratrække omkring 1/3 i skat. Du vil altid nemt og enkelt kunne se hvor stor en del af dit faktureringsbeløb som er arbejdsløn, på din faktura fra Nanostone.

Du kan læse mere om håndværkerfradrag på SKAT’s hjemmeside.