fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Privat

Facaderens og fremtidig vedligeholdelse af erhvervsbygninger

Nanostone er Danmarks førende indenfor facaderens og vedligeholdelse af større erhvervsbygninger. Vi arbejder ud fra en 5-10 års plan og har i alle vores løsninger stor vægt på Bæredygtighed, Miljø og Pris, som også er 3 af de vigtigste områder indenfor DNGB's certificering.

Bæredygtighed og klimaskærm

Facade og tag udgør størstedelen af en boligs klimaskærm og du kan vælge at vedligeholde eller reparere løbende. Reparationerne varierer ift. hvilken type facade du har. Det kan være fuger som er frostsprængte, pudset som er angrebet af alger og falder af, manglende eller mindre udhæng som giver skader fra slagregn og konstante våde facader.
Foruden de synlige skader på overfladen, bliver facade våd, og kan hæmme isoleringen og forringe indeklimaet.

99 % af problemerne skyldes vand, som nok er det hårdeste slid i naturen og på din bygning. Netop det problem kan du forebygge med Nanostone facade imprægnering. Nanostones imprægnering har til formål at trænge dybt ind i facaden og sikre en mere tør og sund facade, som er nem at vedligeholde og som på kort og lang sigt giver en bedre livscyklus som kommer til udtryk i driftøkonomi og mindre miljøbelastning. Alt afhængig af facaden sikrer Nanostone imprægnering imod færre reparationer og udskiftning af materialer, såvel som bedre isoleringseffekt og indeklima.  Alt sammen som vægtes højt ud fra en eventuel DNGB certificering af din bygning.

Facaderens-bæredygtighed

Miljø

Alle ønsker at være miljøvenlige, men det vigtigste er, hvordan det bliver overholdt i praksis. Som førende indenfor facaderens og vedligeholdese af facader har vi en skrap politik ift. vores valg af produkter, udførselsmetode og langsigtet vedligeholdelsesplan. Vores tilbud og rådgivning gives ud fra, at vi behandler, hvor vi ser et behov og hvor vores erfaring finder det nødvendigt. Det gør, at vi fx ikke altid anbefaler at servicerer hele bygningen, men i stedet først tager stilling til de mere og mindre udsatte områder.

Vi arbejder altid efter en 5-10 års plan og deler typisk bygningen op ift. hvor hyppigt vi forventer facaden skal serviceres efter den er imprægneret. Her vil en facade typisk være mere ramt ved nordsider eller ud til vandet, skov eller mark. Dertil er mange erhvervsbygninger uden udhæng, som gør at bygningen er mere udsat for slagregn og vand der løber ned i toppen af facaden frem for længere nede på facaden. Sidst ser vi på overfladetype, hvor åben er facaden og hvor kold er facaden. En gennemført 5-10 års plan skal have til hensigt, at give den bedste løsning ved brug af mindst mulig kemi – dette giver samtidig også en upside økonomisk på kort og lang sigt.

Facaderens-miljø

Pris

Der er stor fokus på bæredygtighed og miljø, men det ville være utopi, at lade sig forblænde af kun de to områder og ikke tage højde for økonomi. Dette er også specielt interessant ved certificeringen DNGB, som netop vægter alle 3 områder ligeligt. For trods en virksomheds værdier, er virksomheden i sidste ende til for at tjene penge.

Hos Nanostone er vi meget bevidste om vores priser og er meget konkurrencedygtige set ud fra vores behandlinger og valg af produkter. Vi sammensætter i samarbejde med dig en dokumenteret 5-10 års plan, som skal være fornuftig her og nu og på lang sigt give den bedste økonomiske gevinst.

facaderens-erhverv

Få et indblik i udvalgte cases

Nyeste erhvervscases

Before
After

Zoologisk Have København

2500+ m2 Project size
5 oktober, 2020 Date
Nanostone rensede i efteråret 2020 isbjørneanlægget i Zoologisk Have i København. Anlægget var enormt hårdt ramt at røde alger og grønne alger, samt skidt. Da alle facader var renset pæne, besluttede Zoo også a...
See the whole case
Before
After

Dalgas Have, DEAS ApS, Frederiksberg

12.500 m2 Project size
11 september, 2020 Date
Dalgas Have ligger midt på Frederiksberg og er en stor forening af lejligheder. Ejendommen administreres af DEAS ApS, som tog kontakt til Nanostone. Facaden er pudset facade og stod enormt mørk og ramt af alger og k...
See the whole case
Before
After

Rungstedgaard Hotel

6500 m2 Project size
12 september, 2016 Date
Rungstedgaard er et hotel, som afholder bryllupper, receptioner, konferencer, samt spa ophold til almindelige ophold for privatpersoner. Derfor er det enormt vigtigt, at hotellet fremstår smukt og vedligeholdt. Ru...
See the whole case
See all references

Vi hjælper også med

Træ & Fliserens

Læs mere

Grafitti

Læs mere

Tag & Tagrenderens

Læs mere

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Send os en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud på din opgave