UNDGÅ STOPPEDE OG OVERSVØMMEDE TAGRENDER

Brug for rådgivning?

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

Landsdækkende tagrenderens

Hos Nanostone, tilbyder vi rensning af tagrender i hele landet – til en konkurrencedygtig pris. Vi har over 10 års erfaring i rensning af husets ydre og udendørs arealer heriblandt fliser, facader og tage. I den forbindelse er rensning af tagrender blevet et meget populært tilvalg, når vi er forbi for at gøre nye og nuværende kunders huse eller ejendomme klar til både sommeren og vinteren.

Sådan udføres en tagrenderens 

Hos Nanostone benytter vi den nyeste teknologi inden for tagrenderens, hvilket giver en skånsom og meget effektiv rens af dine tagrender. Selve rensen foregår i de fleste tilfælde fra jorden, hvor vores renser fører et støvsugerlignende rør op i tagrenden. Herefter føres røret igennem tagrenden, hvor det opsuger alt det skidt og møg som måtte opholde sig her. De ting der typisk findes i folks tagrender, er blade, grannåle og mos samt andre typer skidt.

For at vores renser kan følge rensningsprocessen i tagrenden, så er selve vores støvsugerør altid påført et kamera. Dette kamera kan både tage billeder og optage den løbende proces, så vi er helt sikre på at vi får alt skidt og snavs i jeres tagrender fjernet – og at tagrenderne dermed fremstår rene og pæne efter vores besøg.

Når tagrenderensen er afsluttet, siger vi altid pænt farvel – det kan enten ske personligt hvis du er hjemme, er du derimod ikke hjemme, vil vi typisk lægge en seddel i din postkasse med info om at vi har været forbi. Vores administration, vil efterfølgende sende dig dokumentation på, at dine tagrender nu er renset og fremstår rene og pæne igen.

Derfor skal du have renset dine tagrender

Er dine tagrender fyldt med skidt og møg, så kender du sikkert til problemet med at vandet i tagrenden løber over. Det betyder at vandet står ud alle mulige steder, hvilket både kan være yderst irriterende men også være årsag til andre problemer omkring din bolig. Problemet med denne problemstilling er, at tagrendens funktion, er at lede vand væk fra huset, så det hverken er til gene for ejendommen eller dens beboere.

Mange danskere har måske også på et eller andet tidspunkt oplevet, at blive ramt af vand enten fra en utæt eller en overfyldt tagrende – og det er netop et sådanne problem vi også vil kunne afhjælpe.

PROBLEMER PÅ GRUND AF OVERFYLDTE TAGRENDER

Hos Nanostone renser vi årligt rigtig mange facader, som der kan være hårdt angrebet af b.la. alger og lav. Disse vækster stammer typisk fra en høj koncentration af fugt, som samler sig omkring ejendommens facade og sokkel. Her spiller overfyldte og utætte tagrender ofte en væsentlig rolle, da vandet ikke bliver ført væk fra bygningen, men derimod bevæger sig ned af facaden og derefter trænger ned og ind i bygningens fundament.

I de værste tilfælde, da kan overstående problematikker føre til fugtige kældre og frostsprængninger i f.eks. ejendommens facader og fundament.

Typiske problemer i forbindelse med overfyldte tagrender

  • Forkortet levetid på dine tagrender
  • Risiko for fugt og frostskader på tag, facade og sokkel
  • Opsamling af vand på uhensigtsmæssige steder
Se priser på tagrenderens her!

Miljø godkendt

Landsdækkende service

15 års garanti

Over 10 år i branchen