UNDGÅ STOPPEDE OG OVERSVØMMEDE TAGRENDER

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

Landsdækkende tagrenderens

Hos Nanostone tilbyder vi rensning af tagrender i hele landet til en konkurrencedygtig pris. Vi har mere end 10 års erfaring i rensning af husets ydre og udendørs arealer heriblandt fliser, facader og tage.

SÅDAN UDFØRES EN TAGRENDERENS

Vi benytter den nyeste teknologi inden for tagrenderens, så dine tagrender får en skånsom, men effektiv rens. I de fleste tilfælde foregår rensen fra jorden, hvor vores renser fører et støvsugerlignende rør op i tagrenden. Herefter føres røret igennem tagrenden, hvor det opsuger alt det skidt og møg som måtte ligge her. Det der typisk fylder tagrenderne op, er blade, grannåle, mos og andre typer skidt.

For at renseren kan følge rensningsprocessen i tagrenden, er vores støvsugerør påført et kamera. Kameraet kan både tage billeder og optage den løbende proces, så vi er helt sikre på, at vi får alt skidt og snavs fjernet fra tagrenden, så den fremadrettet kan fremstå ren og pæn.

Er du ikke hjemme under rensningen, lægger vi en seddel i din postkasse med information om, at vi har været forbi og rense dine tagrender. Vores administration vil efterfølgende sende dig dokumentation på, at dine tagrender nu er renset og fremstår rene og pæne igen.

DERFOR SKAL DU HAVE RENSET DINE TAGRENDER

Bliver tagrenden fyldt med skidt og møg, ender det med at vandet løber over tilfældige steder langs huset. Det kan give anledning til andre problemer, f.eks. ansamlinger af vand uønskede steder på grunden, eller vand der ligger sig i fordybninger mellem taget og tagrenden og starter fugtproblemer.

PROBLEMER PÅ GRUND AF OVERFYLDTE TAGRENDER

Nanostone renser årligt rigtig mange facader, der er hårdt angrebet af b.la. alger og lav. Disse vækster stammer typisk fra en høj koncentration af fugt, som samler sig omkring ejendommens facade og sokkel. Her spiller overfyldte og utætte tagrender ofte en væsentlig rolle, da vandet ikke bliver ført væk fra bygningen, men derimod bevæger sig ned af facaden og derefter trænger ned og ind i bygningens fundament.

I de værste tilfælde kan overstående føre til fugtige kældre og frostsprængninger i f.eks. ejendommens facader og fundament.

Typiske problemer ved overfyldte tagrender

  • Forkortet levetid på tagrenderne
  • Risiko for fugt- og/eller frostskader på tag, facade og sokkel
  • Ansamling af vand på uhensigtsmæssige steder
Tagrenderens priser

Miljø godkendt

Landsdækkende service

15 års garanti

Over 10 år i branchen