fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

UNDGÅ STOPPEDE OG OVERSVØMMEDE TAGRENDER

Få et tilbud

Landsdækkende tagrenderens

Hos Nanostone tilbyder vi rensning af tagrender i hele landet til en konkurrencedygtig pris. Vi har mere end 15 års erfaring i rensning af husets ydre og udendørs arealer heriblandt fliser, facader og tage.

SÅDAN UDFØRES EN TAGRENDERENS

Vi benytter den nyeste teknologi inden for tagrenderens, så dine tagrender får en skånsom, men effektiv rens. I de fleste tilfælde foregår rensen fra jorden, hvor vores renser fører et støvsugerlignende rør op i tagrenden. Herefter føres røret igennem tagrenden, hvor det opsuger alt det skidt og møg som måtte ligge her. Det der typisk fylder tagrenderne op, er blade, grannåle, mos, græs og andet snavs.

Er du ikke hjemme under rensningen, lægger vi en seddel i din postkasse med information om, at vi har været forbi og rense dine tagrender.

DERFOR SKAL DU HAVE RENSET DINE TAGRENDER

Bliver tagrenden fyldt med skidt og møg, ender det med at vandet løber over tilfældige steder langs huset. Det kan give anledning til andre problemer, f.eks. ansamlinger af vand uønskede steder på grunden, eller vand der lægger sig i fordybninger mellem taget og tagrenden og starter fugtproblemer.

En tagrende er derfor ikke bare en luksus, men faktisk noget som betyder en del for dit hus’ tilstand.

Man kunne godt foranlediges til at tro, at tagrenden blot er der for at forhindre, at vi får alt for våde vinduer – eller endnu værre, at vi bliver ramt af dryppende dråber, mens vi sidder på terrassen og prøver på at nyde grillmaden.

Men det drejer sig altså om mere alvorlige ting, såsom husets fundament og potentielt fugtproblemer i din bolig.

Når først der er kommet fugtproblemer i et hus, kan det være noget af en pine at komme af med igen. Som med så meget andet ved dit hus, er det bedste altså at forebygge problemerne. Vores anbefaling er derfor at bestille en rens af tagrender – hellere lidt tidligt end for sent. Hvis du bor i hovedstaden kan du se på vores side om rensning af tagrender i København for mere information.

PROBLEMER PÅ GRUND AF OVERFYLDTE TAGRENDER

Nanostone renser årligt rigtig mange facader, der er hårdt angrebet af b.la. alger og lav. Disse vækster stammer typisk fra en høj koncentration af fugt, som samler sig omkring ejendommens facade og sokkel. Her spiller overfyldte og utætte tagrender ofte en væsentlig rolle, da vandet ikke bliver ført væk fra bygningen, men derimod bevæger sig ned af facaden og derefter trænger ned og ind i bygningens fundament.

I de værste tilfælde kan ovenstående føre til fugtige kældre og frostsprængninger i f.eks. ejendommens facader og fundament.

Typiske problemer ved overfyldte tagrender

  • Forkortet levetid på tagrenderne
  • Risiko for fugt- og/eller frostskader på tag, facade og sokkel
  • Ansamling af vand på uhensigtsmæssige steder

Flere af vores kunder ser ikke tagrenderensning som en udgift, men som en investering. Ofte kan rens af tagrender nemlig spare dig for langt flere penge, end det koster dig at få os til at udføre rensningen.

Klik på knappen herunder og læs mere om vores priser.

Tagrenderens priser

Miljø godkendt

Landsdækkende service

15 års garanti

Over 15 år i branchen