fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Professionel rens af træterrasser

Spar 30% på rensning af din træterrasse!

Få et tilbud

Hør om de mange fordele ved at få træterrassen renser og imprægneret.

Professionel rens af træterrasse

SOMMERKAMPAGNE! Spar 30% på rensning af din træterrasse ved bestilling inden 1. Juli

Er træterrassen mørk og grøn i træet?

Når træoverflader bliver befængt af alger, efterlades overfladen træt og kedelig. Får algerne regn eller fugt, bliver overfladen tilmed meget glat. Men algerne er primært vigtige at få fjernet, da algebelægningen kan holde på fugt og give vækstbetingelser for råd i træet.

Alger spreder sig igennem mikroskopiske sporer i luften og sætter sig på overflader, hvor fugt og varme hjælper algerne til at vokse hurtigere.
Selvom algernes vækstbetingelser forsvinder, bliver de ikke automatisk nedbrudt, men skal fjernes ved aktiv handling.

Hos Nanostone tilbyder vi en professionel rensning, hvor vi renser og behandler din træterrasse helt i bund, så algevækst, lav og andet smuds forsvinder helt. Når træet er pænt og tørt, tilbyder vi vores specialudviklet Nanostone træimprægnering, som mindsker vand i overfladen og forlænger levetiden på træet.

Vi har 15 års erfaring og kan, foruden rensning af træterrassen, også hjælpe med rensning af fliser

RENSNING AF TRÆTERRASSE

Over 15 år i branchen, har givet os muligheden for at udvikle og gennemteste vores arbejdsgange så vi tilbyder de bedst mulige træterrasse rensninger som fjerner alger og snavs fra træ.

Nanostone Trærens er en forebyggende desinficerende skum, der påføres med lanse, så den bliver godt fordelt i alle hjørner og kanter. Vores produkt er organisk nedbrydeligt og er derfor meget skånsomt for miljøet.

Når vores skumbehandling er blevet påført terrassen, vil den roligt suge ind uden at efterlade mærker eller misfarvninger. Efter påførelsen af Nanostone Trærens anbefaler vi, at vi afslutter med en dybdegående hedevandsrens, da dette vil give det bedste resultat. Vi giver tilfredshedsgaranti på vores udførelse ved at tilbyde en prøverensning på et lille område af træterrassen, inden vi går igang med at rense hele terrassen.

Du kan altid læse mere i vores handelsbetingelser omkring træterrasserens.

Plus pakken

Det får du:

Vi påfører en forbehandling i form af en skum, som går ind og blødgør angreb i træets overflade.

Vi udfører en miljøvenlig, mekanisk rens med vand, som renser skånsomt og dybdegående.

Vi sikrer en effektiv kvalitetskontrol

Priser:
​Opstartspakke – 30 m2 inkluderet: 3.995 kr.
Ekstra m2: 70 kr/m2

INDHENT TILBUD

Premium Pakken

Det får du:​

Vi giver dig, at alt som indgår i Plus pakken

Vi påfører en miljøvenlig træimprægnering af din træterrasse

Vi afvasker dine vinduer ved arealet.

Priser:
​Opstartspakke – 30 m2 inkluderet: 5.995 kr.
Ekstra m2: 90 kr/m2

INDHENT TILBUD
Se hele processen fra start til slut.

Se hele vores specialiserede proces til rensning og imprægnering af træterrasser i videoen her.

Trin 1: Forbehandling Se hvordan vi først forbehandler hele terrassen med en særlig skum, der går ind og blødgør alger smuds og svavs, så den er klar til den mekaniske rensning.

Trin 2: Grundig rensning Se hvordan vi effektivt og skånsomt, renser for alger, skidt og snavs, for at forberede terrassen til imprægnering. Rensningen foregår, mekanisk med et vandtryk indstillet særligt til din træsort og der bliver taget særligt hensyn til alderen og standen på træet.

Trin 3: Professionel imprægnering Følg med, når vores erfarne serviceteknikkere anvender vores egenudviklet Nanostone træimprægnering, der trænger dybt ind i træet for at beskytte det mod fugt. Imprægneringen muliggør en nem og billig årlig vedligeholdelse, med vores årlige serviceaftale.

Serviceaftalen består i af vi en gang årligt, hvert forår, kommer forbi og algebehandler din træterrasse, så den bliver ved at holde sig pæn og fra for alger de næste mange, mange år.

Resultat: Vedvarende skønhed Efter vores omhyggelige behandling kan du nyde en smuk træterrasse, der er beskyttet mod elementerne.