Rensning af træterrasse

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

Professionel rens af træterrasse

Er din træterrasse begyndt at blive grøn og mørk i træet?

Når træoverflader bliver befængt af alger, efterlades overfladen, så den ser træt og kedelig ud. Får algerne regn eller fugt generelt, bliver overfladen tilmed meget glat. Algerne er desuden vigtige at få fjernet, da belægningen kan holde på fugt og give vækstbetingelser for råd i træet. Alger spreder sig igennem mikroskopiske sporer i luften og sætter sig på overflader, hvor fugt og varme har en tendens til at få algerne til at vokse hurtigere.
Desværre bliver algerne ikke automatisk nedbrudt, når vækstbetingelser ikke er opfyldt – derfor skal man selv gøre noget aktivt for at fjerne dem.

Hos Nanostone tilbyder vi en professionel rensning, hvor vi renser og behandler din træterrasse, så den ser ud som ny! Med brug af Nanostones egne og testede produkter, får vi den pæne og naturlige glød tilbage i træet.

Vi har 10 års erfaring og kan, foruden rensning af træterrassen, også hjælpe med rensning af fliser

Rensning af træterrasse

Vi benytter vores egen form for algefjerner: Nanostone Trærens. Med 10 års erfaring, har vi gennem testet vores produkt til at fjerne alger på træ. Med vores produkt kan vi på nænsom vis fjerne de uønskede alger effektivt uden at beskadige træet.
Vores algefjerner til træ er en skum, som bliver påført med lanse, så den bliver godt fordelt i alle hjørner og kanter. Idet vores algefjerner netop er en skum, bruger vi ikke en større mængde produkt end nødvendigt til at fjerne algerne. Dette kombineret med at vores produkt er organisk nedbrydelig gør at vi skåner miljøet mest muligt.Når vores algefjerner til træ er blevet påført terrassen, vil den roligt suge ind uden at efterlade mærker eller misfarvninger. Prisen på vores algefjerner til træ ligger fra 8 kr./m2. Til hårdt træ anbefaler vi en dybdegående hedevandsrens efter påførslen af Nanostone Trærens.Vi giver garanti på vores udførsel, så du undgår at skulle teste og bruge en masse penge på forskellige algefjernere til træ.

Skumbehandling af træterrasse

Opmåling af træterrasse
Vurdering af tilstand på arealet
Skumbehandling
Bearbejdning
​-
​Slut-rengøring
Kvalitetstjek og -sikring

​30 kvm inkluderert 

Priser:
​Fast opstartsløsning
+ 10 kr. pr. kvm

JEG VIL GERNE MODTAGE ET TILBUD PÅ SKUMBEHANDLING

Komplet rens af træterrasse

Opmåling af træterrasse
Vurdering af tilstand på arealet
Skumbehandling
Bearbejdning
Effektiv og skånsom Rens
Slut-rengøring
Kvalitetstjek og -sikring

30 kvm inkluderet

Priser:
​Fast opstartsløsning
+ 45 kr. pr. kvm

JEG VIL GERNE MODTAGE ET TILBUD PÅ KOMPLET RENS