fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.8/5
Erhverv

Professionel rens af træterrasser

Få et tilbud

Professionel rens af træterrasse

Er træterrassen mørk og grøn i træet?

Når træoverflader bliver befængt af alger, efterlades overfladen træt og kedelig. Får algerne regn eller fugt, bliver overfladen tilmed meget glat. Men algerne er primært vigtige at få fjernet, da algebelægningen kan holde på fugt og give vækstbetingelser for råd i træet.

Alger spreder sig igennem mikroskopiske sporer i luften og sætter sig på overflader, hvor fugt og varme hjælper algerne til at vokse hurtigere.
Selvom algernes vækstbetingelser forsvinder, bliver de ikke automatisk nedbrudt, men skal fjernes ved aktiv handling.

Hos Nanostone tilbyder vi en professionel rensning, hvor vi renser og behandler din træterrasse helt i bund, så algevækst, lav og andet smuds forsvinder helt. Når træet er pænt og tørt, tilbyder vi vores specialudviklet Nanostone Træimprægnering, som mindsker vand i overfladen og forlænger levetiden på træet.

Vi har 15 års erfaring og kan, foruden rensning af træterrassen, også hjælpe med rensning af fliser

RENSNING AF TRÆTERRASSE

Over 10 år i branchen, har givet os muligheden for at udvikle og gennemteste vores arbejdsgange så vi tilbyder de bedst mulige træterrasse rensninger som fjerner alger og snavs fra træ.

Nanostone Trærens er en forebyggende desinficerende skum, der påføres med lanse, så den bliver godt fordelt i alle hjørner og kanter. Vores produkt er organisk nedbrydeligt og er derfor meget skånsomt for miljøet.

Når vores skumbehandling er blevet påført terrassen, vil den roligt suge ind uden at efterlade mærker eller misfarvninger. Efter påførelsen af Nanostone Trærens anbefaler vi, at vi afslutter med en dybdegående hedevandsrens, da dette vil give det bedste resultat. Vi giver tilfredshedsgaranti på vores udførelse ved at tilbyde en prøverensning på et lille område af træterrassen, inden vi går igang med at rense hele terrassen.

Du kan altid læse mere i vores handelsbetingelser omkring træterrasserens.

Skumbehandling af træterrasse

Opmåling af træterrasse
Skumbehandling
​-
Mulighed for dokumentation

Priser:
​Opstartspakke – 100m2 inkluderet: 1.495 kr.
Ekstra m2: 5 kr. pr. m2

INDHENT TILBUD

Komplet rens af træterrasse

Opmåling af træterrasse
Forbehandling
Effektiv og skånsom hedevandsrens
Nanostone Træimprægnering
Slutrengøring
Kvalitetstjek

Priser:
​Opstartspakke – 40m2 inkluderet: 3995 kr.
Ekstra m2:
Normalpris: 64 kr/m2

INDHENT TILBUD