fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Privat

Få hjælp og rådgivning til tag og tagrenderens

Nanostone er Danmarks førende inden for tag og tagrenderens og vi tilbyder inspektion med drone! Vi vedligeholder årligt 4.000+ tage og tagrender

Miljøgodkendt algebehandling forlænger levetiden af Jeres tag

Nanostone er førende i Danmark inden for algebehandling af tag og tagrender, hvor vi står for den årlige vedligeholdelse af større erhvervsbygninger.
Vi tilbyder drone inspektion og/eller billededokumentation indenfor rens af tagrender. Ved vores algebehandling nedbryder vi algerne, som gradvist forsvinder. Du vil se en effekt allerede i løbet af 2-4 uger på de grønne belægninger, mens de mørkere skær af alger forsvinder i løbet af 2-9 mdr.

Vi renser tagrender i op til 18 meter uden brug af lift og algebehandler tage fra jorden ved op til 5 meter til tagrenden. Yderligere højder vil vi tilgå via lift.

Vores algebehandling påføres som en skum på taget, hvilket ikke skader taget. Til slemt ramte tage skal du forvente 2 behandlinger før alle alger, især oppe omkring tagryggen, er kommet af. Herefter anbefaler vi en forebyggende behandling 1 gang årligt, så taget fremadrettet står pænt uden angreb fra alger. Taget vil heller ikke blive angrebet af mos.

Tagrenderne anbefales 1-2 gange om året, alt efter behov og hvor udsatte tagrenderne er. De fleste af vores kunder får renset tagrenderne 1 gang i året.

Bæredygtighed og miljø

Nanostone er førende inden for miljøgodkendt algebehandling af tage. Vi gør brug af Neutralon og Algefri N, som begge er godkendte produkter af miljøstyrelsen.

Til udførelsen går vi ind og kigger på om i har separat eller fælles kloakering. Dette er et lovkrav, hvor i med separat kloakering skal have opsamling af overskydende materiale for at skåne miljøet. Udover at det produkt vi anvender er godkendt, så påføres det også som en skum, så vi bruger mindst muligt i behandlingen.

Økonomisk fordel

For en erhvervsejendom handler det, udover miljø og bæredygtighed, om driftsøkonomi. Som alt andet er det nødvendigt at vedligeholde tag og tagrender, så de står pænt og brugbare til deres funktion. Alternativet til en algebehandling af taget, er at lade taget stå urørt, hvor vi typisk ser skader på taget, isoleringen og loftet.

Derfor vil der på lang sigt (5-10 år) være en økonomisk fordel i at forebygge og vedligeholde jeres tag og tagrender.

Kontakt en af vores erhvervskonsulenter idag og hør nærmere!

Tagrenderens

Ved en tag og tagrenderens hos Nanostone får du:

  • Danmarks førende på markedet
  • Sikkerhed for brug af miljøstyrelsens godkendte produkter, Neutralon eller Algefri N
  • Et flot tag og brugbare tagrender
  • Forlænget levetid omkring dit tag og bygning
  • En vedligeholdelsesplan, hvor vi står for det opfølgende arbejde
  • Mindre løbende driftsomkostninger og usikkerhed omkring vandskade på facade, loft og isolering

Vi hjælper også med

Træ & Fliserens

Facaderens

Graffiti

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Send os en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud på din opgave