fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Privat

Få hjælp og rådgivning
til din graffitirens

Nanostone er førende inden for afrensning af grafitti af større erhvervsbygninger.

Graffitiafrensning

Har du graffiti, så anbefaler vi hurtigst muligt at kontakte Nanostone for at få det fjernet.

Jo hurtigere det bliver fjernet, jo lettere vil det være at af igen. Det giver både en pænere overflade og mindre brug af kemi, som er til fordel for miljøet.
Desværre så har graffiti også en smittende effekt til at der kommer mere. Lader du det derfor stå, så vil du med højere sandsynlighed opleve mere hærværk på din facade og omkringliggende områder.

Hos Nanostone har vi i vores behandlinger fokus på opfyldelse af FN’s verdensmål indenfor bæredygtighed og miljø, hvor vi samtidig tager højde for den mest økonomiske løsning på lang sigt.

Miljø

Som noget helt unikt på markedet, tilbyder Nanostone dampafrensning af graffiti. Her afrenser vi facaden med op til 150 grader varm damp. Denne løsning er oftest nok til at afrense sort graffiti (et-komponent) og områder som indenfor få dage er blevet terroriseret af graffiti.

Såfremt at det ikke er tilstrækkeligt, så vil det være nødvendigt at bruge kemi, hvor vi er meget opmærksomme på, at bruge mindst muligt og sørge for produktet bliver anvendt korrekt både ved anvendelse og afskaffelse.

Vi tilbyder desuden en anti-graffiti, som påføres murværket efter ønske, så vi ved løbende vedligeholdelse lettere kan få facaden pæn.

Bæredygtig

En sund facade kan holde i mange år, hvilket har en økonomisk gevinst for jeres selskab, men også for naturen.
Graffiti, derimod, har en forringende værdi af ejendommen og derfor giver det mening at holde facaden ved lige.

Udover at holde facaden pæn, er det også vigtigt at håndtere problemet professionelt, så du ikke får ødelagt brandmuren i facaden. For at undgå det, er det vigtigt, ved afrensning med kemi, at der arbejdes med den korrekte kemi og korrekt dosering, så facaden afrenses uden brug af højt tryk.
En kemisk afrensning går ind og opvarmer (smelter) malingen, som herefter skylles let af. Hvis dette ikke er tilfældet vil en typisk amatør have tendens til at bruge et højere tryk, hvilket kan ødelægge facaden og fugerne i murværket, som har en ødelæggende effekt på lang sigt.

Abonnementsløsning

Hos Nanostone har vi erfaring med at vores kunder ønsker at få løst et problem som afrensning af graffiti og samtidig have en løsning til fremadrettet. Derfor har vi to muligheder alt afhængig af behovet.

Tilkalds abonnement – her sender i dokumentation af facaden, som har været udsat for hærværk. Så rykker vi ud hurtigst muligt og afrenser facaden.

Løbende vedligeholde – her kører vi ugentligt eller månedligt (afhængig af behovet) forbi og tilser det aftale område, fjerner eventuel graffiti og påfører ny anti-graffiti på facaden.

Vil du have et uforpligtende tilbud på graffitiafrensning af din facade – så kontakt os her for tilbud. Vi sørger altid i første omgang om at afstemme det som skal renses og give et estimat på opgaven. Derved kan du føle dig tryg, når vi rykker ud.

Vi hjælper også med

Træ & Fliserens

Facaderens

Tagrens

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Send os en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud på din opgave