fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Nanostone Erhverv

Få professionel rådgivning til dit erhvervs-projekt

Tag kontakt i dag

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

[gravityform id=1 title=false description=false]

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

[gravityform id=1 title=false description=false]

Vi løser mange forskellige opgaver for vores erhvervskunder, dette inkluderer: rensning af fliser, rensning af facade, rensning af tag, tagmembran og membraner til diverse overflader. Vi går op i at alle vores kunder får en god service. Derfor kommer vi gerne ud og tilser arealet som skal laves – helt gratis. Her har du også mulighed for at få en prøverens, så du kan se resultatet med dine egne øjne. Dette er noget som vi oplever mange af vores kunder har været utrolig glade for.

Hvis du vælger Nanostone til at løse din opgave, så kan du være ganske sikker på at du får en service af højeste kvalitet samt anbefalinger til fremtidig vedligeholdelse, som er skræddersyet til lige netop dit areal. Vi har 15 års erfaring i branchen ​og har derfor stor erfaring og ekspertise indenfor området. Nedenfor kan du se nogle af vores erhvervsprojekter de seneste par år.

Erhvervsabonnementsordning

Vi har mange gode erhvervskunder, hvor vi årligt sørger for vedligeholdelse af udeområderne. Vi har en række af forskellige erhvervsabonnementsordninger som bliver lavet baseret på hvad vi aftaler. Dine fordele ved en abonnementordning er:

  • Hurtig udrykning
  • Vi sørger for eftersyn og behandlingen
  • I får en økonomisk fordel
  • En langsigtet løsning, hvor der bliver taget ordentlig hånd om jeres udearealer