fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Kontakt vores rådgivere for en fast graffitirens pris

Få et tilbud

Find din graffitirens pris 

Nanostone har stor erfaring med at afrense facader og vi løser enhver slags graffiti-opgave store som små. Med vores professionelle specialudstyr, erfarne graffitirensere og gennemprøvede teknik, så er vi om nogle de rette folk til enhver slags opgave du måtte have som privatperson, erhverv eller boligselskab med mere.

Priser på graffitirens

NEDENSTÅENDE ANTI-GRAFFITI PAKKER DÆKKER:

  • 1x Fjernelse af graffiti (vælg pakke for type og antal m²)
  • 1x Anti-graffiti forsegling (på hele det afrensede område)

Graffiti kan som bekendt kommer i mange forskellige former, typer og størrelser – derfor tilbyder vi i Nanostone en række forskellige pakkeløsninger, som vi af erfaring ved passer til langt de flestes ønsker og behov.

BASIC – ANTI-GRAFFITI PAKKE

​Fjernelse af Tags

Anti-graffiti forsegling

​Antal kvm: 1-5 m²

​(Altid med udgangspunkt i din facade)

 

BESTIL TILBUD

+PRO – ​ANTI-GRAFFITI PAKKE

​Fjernelse af Tags +
Throw-ups

​Anti-graffiti forsegling

Antal kvm: +5 til 20 m²

​(Altid med udgangspunkt i din facade)

 

BESTIL TILBUD

PREMIUM ​- ANTI-GRAFFITI PAKKE

Fjernelse af Pieces + Back-to-Back

​Anti-graffiti forsegling

Antal kvm: +20 m²

(Altid med udgangspunkt i din facade)

 

BESTIL TILBUD

Altid rene facader med Nanostone’s løbende service-abonnement

FÅ ET UBEGRÆNSET ANTAL FJERNELSER AF GRAFFITI TIL EN FAST LAV PRIS MED ET SERVICE-ABONNEMENT FRA NANOSTONE
Idet man som forretningsdrivende ikke selv er herre over hvornår andre vælger at yde hærværk på ens facader, så tilbyder vi i Nanostone en attraktiv abonnementsordning. Den går kort sagt ud på, at vi står til rådighed hver eneste måned hele året rundt – til når du får brug for vores anti-graffiti assistance.

ANTI-GRAFFITI FORSEGLING – FOR LETTERE FJERNELSE AF NY GRAFFITI
For at kunne gøre brug af vores service-abonnement, så forudsætter dette at vi har været ude og foretage en graffiti rens af den pågældende facade. I forbindelse med denne afrensning af facaden, så er kravet at der også bliver påført en anti-graffiti forsegling – for at kunne blive koblet på vores anti-graffiti service-abonnement.

Denne anti-graffiti forsegling gør det nemlig markant nemmere både at holde facaden ren samtidig med at det bliver muligt at afrense nye tilfælde af graffiti hurtigere og nemmere. I kraft af dette, så betyder det at det bliver billigere og mere skånsomt at fjerne graffiti fremadrettet, i forhold til hvis man skal ud og investere i en ny komplet afrensning hver gang.

FAST MÅNEDLIG BETALING
Serviceabonnementet går i sin enkelthed ud på at du betaler et fast månedligt beløb, for et på forhånd aftalt område, antal facader eller lignende. Opdager du en morgen, at der igen er kommet graffiti på din facade, så skal du blot kontakte os på det nummer som du er blevet oplyst ved indgåelsen af vores anti-graffiti service-abonnement. Når vi er blevet gjort opmærksom på det nye tilfælde af graffiti, så vil vi alt afhængigt af vores mulighed for at mobilisere mandskab, senest rykke ud inden for 3-5 hverdage og løse dit graffitiproblem.

UBEGRÆNSET ANTAL GRAFFITIAFRENSNINGER
Med vores abonnement da tilbyder vi afrensning af din facade et ubegrænset antal af gange pr. måned/pr. år. Det betyder at du med et fast lavt abonnement, præcis ved hvad du skal betale, uanset hvor meget graffiti din facade bliver udsat for fra måned til måned.

ANTI-GRAFFITI
​SERVICEPAKKE 1

(Standard udrykningstid)

 

​Fast lav månedlig betaling

Ubegrænset antal afrensninger

Kontakt os ved brug for afrensning

Vi rykker ud inden for 3-5 hverdage

Pris: kr. x antal pr. måned​​

Indhent tilbud

ANTI-GRAFFITI
SERVICEPAKKE 2

(Ekspres udrykningstid)

Fast lav månedlig betaling

Ubegrænset antal afrensninger

Kontakt os ved brug for afrensning

Vi rykker ud inden for 24 timer

Pris: kr. x antal pr. måned

Indhent tilbud

Anti-graffiti forsegling – Forebyg fremtidige graffiti-angreb

Er du endnu ikke blevet udsat for graffiti-angreb på din private ejendom, butik eller erhverv. Men vurderer du at det ikke kan udelukkes at det kommer til at ske i fremtiden, så er det oplagt at få udført en forebyggende anti-graffiti forsegling.

Når det kommer til graffiti, så kan det faktisk være en rigtig god idé at tænke i forebyggende foranstaltninger. For det kan have rigtig meget at sige i forhold til hvor stor en del af den potentielt fremtidige graffiti og eventuelle skygger, som man kan få af igen.

Med vores anti-graffiti forsegling, da overfladebehandler vi jeres facader, som dermed opnår en langt bedre modstandsdygtighed over for graffiti. Ydermere, så gør denne forsegling at vi med markant mindre kraftanvendelse kan fjerne graffitien fra facaden, uden at påvirke facadens struktur.

FOREBYGGENDE
ANTI-GRAFFITI FORSEGLING

Forebyggende
anti-graffiti forsegling

Antal m²
(Oplys venligst ved kontakt)

(Altid med udgangspunkt i din facade)

Bestil tilbud