fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Privat

Få et job i Danmarks førende virksomhed indenfor udendørs specialafrensning og vedligehold af ejendomme

Nanostone ApS er de absolut største indenfor fliserens og imprægnering og har siden 2008 udviklet maskiner og produkter til at levere det bedste produkt og service på markedet.
Vi er en virksomhed i vækst og med ægte entreprenør ånd. Vi har en klar Vision og Mission for virksomheden og 5 værdisæt som vi vægter meget højt – find dette længere nede på denne side!

Vi har en høj trustpilot score med flotte anmeldelser og gennem vores succes har vi indtil videre modtaget 6 nomineringer i streg til Børsen Gazelle. Vi har desuden vundet prisen for Årets Algebehandler ved Anmeld Håndværker og nomineret til EY – Entrepreneur of the Year. Det var vist også rigeligt ananas i egen juice, men wow hvor er vi stolte over vores team, hvor vi i højsæsonen nu er mere end 100 ansatte fordelt i hele landet.

Vi vil enormt gerne have nye folk som kan bidrage til kundetilfredshed og succes i virksomheden. Så kunne du tænke dig at være en del af vores rejse, så se gerne på et par af vores stillingsopslag.
Har vi ikke den præcise stilling til dig, så send os gerne en uopfordret ansøgning.

Miljøgodkendt

Landsdækkende service

15 års garanti

Over 15 år i branchen

Flise- og facaderenser

Bliv vores kommende team player i marken!

I denne stilling vil du være den første vores kunder typisk møder og derfor er du en enormt vigtig del af kundens oplevelse.

Vi søger løbende folk i marken til udførsel af vores forskellige services i løbet af året og har mange forskellige opgaver lige fra rensning af fliser og facader, algebehandling af tage, overfladebehandling, såning af græs, vask af solceller,  m.m.
Det er ikke et krav at du skal kunne alt. Fx hvis du har højdeskræk, så skal du ikke renser facader.
Så søg gerne stillingen og lad os høre, hvilken profil du er og hvad du gerne vil arbejde indenfor. Så kan vi helt sikkert finde en plads til dig!

Salgskonsulent

Er du vores næste top sælger på telefonen! Gør dig klar til dit livs udfordring!

I stillingen som salgskonsulent hos Nanostone er 70 % af dine opkald indgående fra folk, som ønsker at bestille et eller flere af vores services og det vil være dit job, at rådføre kunden professionelt og sikre en god kundeoplevelse.
Udringning er til eksisterende kunder, som har mulighed for at tilvælge relevante ydelser, der hænger sammen med deres eksisterende.

Kort fortalt, så er det et super motiverende job indenfor salg, for det er kunder som glæder sig til at høre fra dig og opsøger dig. Samtidig vil du være en del af et større socialt team og en super motiverende salgsleder med flere års erfaring i virksomheden.