fbpx
 • Gazelle 7 år i træk
 • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Få hjælp og rådgivning til din graffitirens

Få et tilbud

Landsdækkende graffitirens

Har man ikke selv inviteret til at få sin facade oversprøjtet med graffiti, så kan det være rigtig irriterende at opleve det ske. Det kan nemlig være yderst svært, hvis ikke umuligt, at finde frem til personerne som står bag hærværket. Derfor ender man ofte selv med, at skulle stå for betalingen i forhold til afrensningen.

Vi oplever derfor at vores kunder ser det som en rigtig træls situation, hvor de skal vælge imellem enten at betale for at få afrenset for graffiti eller potentielt risikere at miste kunder fordi deres facade kommer til at fremstå markant mindre indbydende end før.

Ejere af butikker eller ejendomme, er i stigende grad udsat for denne type hærværk. Det betyder at de skal bruge penge de allerhelst vil bruge på noget andet, til at få graffitirenset for ikke at tiltrække endnu mere graffiti. Det er nemlig sådan, at når først én person har lavet en større eller mindre mængde af graffiti, så vil der lynhurtigt følge yderligere med.

Hvordan fjernes graffiti?

Den bedste måde til at komme graffitiproblemet til livs, er ved kontinuerligt at fjerne al den graffiti som måtte komme. Dermed sender man et klart signal om at man her gør noget aktivt, og at graffitien ikke får lov at sidde i fred. Langt de fleste hærværksmænd, vil derfor på et tidspunkt finde et andet sted at lave graffiti, da de jo helst ser at deres graffiti bliver siddende så længe som muligt.

For at få et hurtigt estimat på prisen for vores afrensning af graffiti, så anbefaler vi alle vores nye som gamle kunder, at sende et eller flere billeder ind til os i vores nedenstående kontakt formular. Det gør det nemlig betydeligt nemmere for os at vurdere omfanget af jeres graffitiafrensning både i forhold til størrelse, arbejdsmængde og kompleksitet.
Nedenfor vil vi kort gennemgå de overordnede trin i processen til optimal fjernelse af graffiti.

TRIN 1

Ved ankomst til en ny graffiti-opgave, så foretager vi altid en nøje vurdering af hvilken type facade(r) vi har med at gøre. Det gør vi for bedst muligt at kunne bestemme hvilken fremgangsmåde og teknik som tjener det bedste formål.

Ligeledes vurderer vi i hvor stort et omfang facaden er overmalet med graffiti, og dermed hvor stor en arbejdsmængde det vil kræve at fjerne graffitien.

​TRIN 2

Når vi påbegynder selve afrensningen af jeres facade eller lignende, så vil vi til at starte med foretage en skånsom oversprøjtning af hele det berørte område med varmt vand. Dermed opblødes og varmes facaden op, så den dermed bliver lettere at afrense

TRIN 3

Dernæst vil der blive påført vores specielle kemiske opløsning, som har til formål at agere graffitifjerner. Denne graffitifjerner, vil efter påførslen begynde at arbejde sig ned i graffitien, hvor det sidder og virker i et stykke tid for optimal effekt.

TRIN 4

Når graffitifjerneren har haft sin effekt på graffitien, så foretager vi efterfølgende en effektiv og professionel højtryksrensning med varmt vand, af det berørte område. Efter denne højtryksrensning, da skylles graffitifjerneren af facaden igen og facaden står nu flot og ren.

​TRIN 5

Skulle det dog vise sig at al graffiti ikke er blevet fjernet, da påfører vi en såkaldt skyggefjerner, som går en tand dybere, for på effektiv og skånsom vis at fjerne alle rester af graffitien på den pågældende facade.

Der renses efterfølgende igen med varmt vand, for at fjerne overskydende skyggefjerner. 

​TRIN 6

Det færdige resultat viser nu en flot og ren facade som ser præsentabel og indbydende ud, modsat den facade vi mødte ved opgavens start.

En graffitirens er derfor en afgørende investering, hvis man som enten privatperson, virksomhedsejer eller boligselskab – vil fremstå imødekommende, professionel og troværdig – med andre ord, så betyder en flot facade mere end man skulle tro.

Graffiti rens i forhold til facadetyper

EKSEMPLER PÅ TYPER AF FACADER

 • Granit
 • Beton
 • Mursten (rød/gule)
 • Kalksandsten
 • Glassal
 • Eternit
 • Klinker
 • Marmor
 • Glas
 • Gasbeton
 • Asfalt
 • Jern/stål
 • Aluminium

​Hos Nanostone har vi stor ekspertise og erfaring med udførelsen af afrensninger på alle typer af facader. Derfor kan vi også med sikkerhed sige, at vi kan foretage graffitirens af alle nedenstående facadetyper:

SPECIALISTER I ALLE TYPER FACADER
Vi er specialister i facader og ved om nogle, at der kan være stor forskel på facadetyper og hvordan man afrenser disse. Det er derfor i kraft af vores erfarne graffitirensere, at vi kan tilbyde en effektiv og miljørigtig afrensning af langt de fleste typer facader.

VURDERING OG UDGANGSPUNKT I DIN FACADE
​Vi foretager altid en vurdering af hvilken type facade vi har med at gøre, og vi vil dernæst foretage graffitirensningen med de mindst kraftige kemikalier først, for at undgå at forurene miljøet samt forårsage mindst mulig slitage på facaden.

I langt de fleste tilfælde vil vi kunne fjerne al graffitien og de mulige skygger som denne vil kunne forårsage. Hvorvidt der kommer skygger på facaden efter graffitien er ikke altid til at kunne sige, da det kommer an på flere ting.

SKYGGEDANNELSE FRA GRAFFITI OG HVORDAN DET MINDSKES
Hvorvidt al graffitien kan fjernes igen eller om der dannes skygger, kommer i høj grad an på flere ting. Det kan f.eks. være typen af spraymaling som er brugt, hvor mange lag af maling den givne facade er påført og om der er brugt en eller anden form for lakforsegler.

En anden væsentlig ting som kan have indflydelse på om der dannes skygger er hvor længe graffitien har fået lov at sidde. Tiden har nemlig en afgørende påvirkning på hvor langt ind i facadens struktur at graffitien har fået lov at trænge. Desto længere ind i facaden graffitien er kommet, jo vanskeligere bliver det at fjerne og derfor må man ty til skrappere former for kemikalier eller bruge en større afrensningskraft. Begge dele vil være hårdere for facaden, og det er derfor bedre at få afrenset graffitien hurtigt fremfor på et senere tidspunkt, så man undgår at graffitien trænger dybt ind i facaden.

SKÅNSOM GRAFFITI RENS MED FOKUS PÅ MILJØET
Vi tager altid udgangspunkt i netop din facade, det betyder at vi til start foretager en nøje vurdering af din facadetype og tilstanden på denne. Dette sikre, at vi bedst muligt kan udvælge de helt rette og mest effektive afrensningsmidler og -metoder, som dermed sikre et skånsomt og optimalt resultat.

Vores mål er at afrense facader som er berørt af graffiti, og i den forbindelse bruge minimale mængder af kemikalier såvel mindst mulig kraftanvendelse. At have dette fokus, er til for at minimere udslippet af kemikalier i miljøet samt at undgå at der forårsages unødig slitage på facadens struktur. Facadens struktur, kan nemlig let blive beskadiget og porøs med tiden, hvis ikke man er omhyggelig og opmærksom. Ved at være opmærksom, så skåner vi miljøet for unødig belastning og sikre at facaden holder sig flot og sund længst muligt.

NANOSTONE KLARER ALLE TYPER AF GRAFFITI-OPGAVER
Nanostone har stor erfaring med at afrense facader og vi løser enhver slags graffiti-opgave store som små. Med vores professionelle specialudstyr, erfarne graffitirensere og gennemprøvede teknik, så er vi om nogle de rette folk til enhver slags opgave du måtte have som privatperson, erhverv eller boligselskab med mere.