fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Privat

Tagmembran - specielt egnet til ældre og slidte tagpaptage

Ring og hør nærmere på 42 36 66 66

En bæredygtig og klimavenlig løsning

Forlænger levetiden med op til 25 år og reflekterer solens energi

Metoder med fokus

Nanostone’s Tagmembran er specielt egnet til ældre og slidte tagpaptage og eternittage, som kan være utætte og står til at skulle udskiftes efter 25 – 30 år. Vores tagmembran kommer fra et af verdens førende firmaer, Maris Polymers, som er eget af Saint Gobain.

I vores løsning har vi særligt fokus på DNGB, da vi mener det er en certificering som giver mening. Den vægter i høj grad to meget vigtige parametre – bæredygtighed og miljø – men vægter, i modsætning til mange andre certificeringer, også i høj grad økonomi, som vi også er nødt til at tænke ind i vores løsninger til bygherre.

Bæredygtig

Ved udskiftning af tagpap skal tagpap først af, bortskaffes og dekomponeres. Der skal efterisoleres efter de nyeste standarder og ny tagpap skal svejses på.

Ved brug af Nanostones Tagmembran er der tale om vedligeholdelse af taget. Derfor kan det påføres direkte på den eksisterende overflade. Der er ikke krav om yderligere isolering og vi udnytter de allerede eksisterende materialer, hvor levetiden forlænges i op mod 25 år.

Klimaskærm og indendørs klima

Hvor tagpap absorberer og holder på solens varme, reflekterer tagmembranen mere end 93 % af energien tilbage på de varme dage.

På en varm sommerdag betyder det, at membranens overflade kun bliver omkring 35 grader varm, mens tagpap kommer op på 70-80 grader. Den reducerede varme, når solen står på, giver en mere stabil indendørs temperatur, bedre indeklima og mindre energiforbrug på nedkøling.

Hvide tage er med til at reducere drivhusgasser og med til at tilpasse de stigende temperaturer.

Pris

Tagmembranen er nem at påføre, da den påføres i flydende stand og kan derfor nemt komme omkring rør installationer, ovenlysvinduer eller solceller. Det har en stor økonomisk betydning ift. tagpap, hvor det kan være nødvendigt at tage solceller helt af taget og der installeres forkromede samlinger.

Tagmembranen er nem at vedligeholde. Den er rodfast og derfor kan det meste af den årlige vedligeholdelse gøres i form af en algebehandling og alm. fejning for skidt og snavs. Tagmembranen har ingen samlinger og derfor kan en evt. skade nemt og i god tid opdages og repareres i løbet af få timer, da det blot handler om at påføre et nyt lag flydende membran på skaden.

Nem vedligehold, mindre tidskrævende og billig serviceaftale

Vi hjælper også med

Graffiti

Facaderens

Tagrens

BRUG FOR RÅDGIVNING?

Send os en forespørgsel og få et uforpligtende tilbud på din opgave