fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Tagreparation

Tagreparation

Få et tilbud

Reparation af tagpap giver taget en længere levetid

Hos Nanostone hjælper vi både med tagreparation af mindre og større omfang.
​Vi ved, hvor vigtig dit tag er for dit hus. Et flot og velholdt tag afspejler et flot og velholdt hus. Taget er en stor flade, hvorfor det bidrag markant til helhedsbilledet af dit hus. Dit tag er noget af det første man bemærker, så hvorfor ikke investere i dette? Endvidere er et sundt tag vigtig for dit hus. Dit tag skal holde vand, fugt og frost ude af huset. Hvis dit tag er utæt, vil du med stor sandsynlighed opleve et energitab. Og hvis varmen eksempelvis forsvinder ud, så vil det gå ud over din pengepung.
Dermed vil tagreparation være en fordel for dig. Ydermere vil en tagreparation kunne forlænge levetiden på dit tag.

Undgå at slid udvikler sig til alvorlige skader

​Tagreparation mindsker sandsynligheden og dermed risikoen for større skader. En tagreparation sikre at småskavanker, mindre skader samt slid ikke udvikler sig til alvorlige skader. Det er fordelagtigt og profitabelt, at opdage de små skader før de udvikler sig til større skade. Det vil sige, at dette både vil spare dig for tid, penge og bekymringer.

Vejret kan skade dit tag

Det danske vejr sætter sine spor på dit tag. Det kan desværre ikke undgås, men eventuelle skader kan forebygges. Og det er derfor, vi er her. Vejret kan forårsage skader på dit tag. Dette er skader i form af ødelagt og revnet tag, der er forårsaget af frostsprængninger og/eller stormvejr i løbet af årene.
Frostsprængninger kan undgås ved tag med taggummi af polyuretan i stedet for eksempelvis tagpap, som mange huse i Danmark stadig er udstyret med.
Tagmembran (taggummi) er noget, vi med stolthed er udbyder af. Vores taggummi er af høj elasticitet og kan arbejde med temperature mellem – 40 til + 90 grader celcius, hvorfor materialet er resistent over for frost. Grundet dette undgås frostsprængninger på taget og dermed efterfølgende reparation af taget.  Læs mere om vores tagmembran her.

Vi tilbyder

Nanostone udfører professionel reparation af utætpap og andre tagreparationer for både privat- og erhvervskunder.
Vi tilbyder tagreparation i både mindre og større omfang, hvor vi gerne vurdere omfanget af reparationen inden aftale fastsættes. Det allervigtigste for os er, at dit tag får den rette behandling.

Af tagreparation tilbyder blandt andet:

  • Reparation af tagpap
  • Reparation af utæt tag
  • Reparation efter nedfaldne tagsten
  • Reparation af skævt tag
  • Reparation af skotrender
  • Udskiftning af defekte tagsten
  • Udskiftning af tagplader
  • Udskiftning af skotrender

Kontakt os endelig, hvis du har andre problemer med dit tag. I fællesskab finder vi frem til den bedste løsning for lige netop dit tag.

Dit tag vil se ud som nyt efter en tagreparation

Hvis vi vurderer, at der skal foretages en tagreparation af dit tag – så tilbyder vi dernæst, at foretage en tagrensning og tagmembran (tagmaling), hvilket vil få taget til at fremstå som nyt. Derefter kan du forkæle dit tag med en algebehandling, så dette bibeholder det flotte udseende.
En tagrensning er fordelagtig, da dette er medvirkende til bibeholdelse af et sundt tag.

Vores tagmembran forlænger dit tags levetid med en estimeret tid på op til 25 år. Desuden er tagmaling, som før skrevet, 100 % vandtæt, så du derved kan være sikret et tag uden nogle former for utætheder.

Er du i tvivl om, hvad dit tag har brug for?

​Det kan være svært selv at vurdere, hvad dit tag har brug for. Vi hjælper gerne med en vurdering af dette. Hvis du er i tvivl om, så kontakt os hos Nanostone. Vores eksperter kommer gerne ud og kigger på dit tag. Vi tjekker taget igennem og kommer derefter med en professionel vurdering af, hvad der vil være bedst for lige netop dit tag.

Få et uforpligtende tilbud

​Få et uforpligtende tilbud på tagreparation inden de små problemer bliver til større problemer. Gør tagets – og dermed husets – sundhed og udseende. Udfyld nedenstående kontaktformular og få et uforpligtende tilbud ganske gratis.