fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Gilleleje

Fliserens i Gilleleje

Få et tilbud

Fjernelse af alger, mos og flisepest 

Kunden i Gilleleje havde en rigtig flot have. Desværre fik fliserne haven til at se en smule kedelig ud, da de var hårdt angrebet af alger, mos og flisepest.
For at få fliserne til at se ud som ny, gav vi dem en komplet fliserens. Vores fliserensere startede derfor først med at give fliserne en rensning, efterfølgende en algebehandling og afslutningsvis en nanobaseret imprægnering – så resultatet holder i længere tid. Vores unikke imprægnering sikrer at flisens overflade bliver mere modstandsdygtig overfor nye angreb. Derfor anbefaler vi, at en fliserens afsluttes med imprægnering, for at bevare det flotte resultat længst muligt.

Kunden i Gilleleje blev meget tilfreds med resultatet og der er ingen tvivl om at behandlingen af fliserne har gjort en markant forskel. Nu kan kunden nyde sommeren på terrassen til både afslapning og hyggelige sommerfester hjemme i haven i Gilleleje.

Nanostone fjerner med garanti alt uønsket overfladevækst som alger, mos, svamp og flisepest med en effektiv og billig fliserens.

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan få dine fliser til at se ud som ny, så er du meget velkommen til at ringe til os eller sende en mail. Vi udfører jævnligt fliserens i Gilleleje, så vi kan nemt komme forbi og se på netop dit flise areal.