fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Imprægnering af fliser

Imprægnering af fliser

Slidstærk imprægnering af fliser

​Forinden en imprægnering af fliser får arealet en afrensning, som indebærer en rensning og algebehandling af fliserne. Dermed kan vi påføre imprægneringen direkte på flisen i stedet for ovenpå skidt og smus – således opnås den bedste effekt.

Vi bruger en af de mest slidstærke imprægneringer på markedet, som hedder Mariseal 800. Årsagen til at det er en af de mest slidstærke imprægneringer skyldes at uanset hvor meget “trafik” fliserne er udsat for, så bliver ikke lige så nemt nedslidt, som andre imprægneringer på markedet. Vores flise imprægnering virker både på sten og fliser.

Hvorfor er mariseal 800 vores foretrukne produkt til imprægnering af fliser?

Vi har brugt imprægneringen Mariseal 800, som er den samme vi bruger til imprægnering af fliser ved vores kunder.
  • Vores flise imprægnering er en af europas mest effektive og skånsomme imprægneringer
  • Flisen holdes diffusionsåben, så vandet nedefra kan komme ud, uden at gøre skade. Flisens overflade bliver på den måde ikke blokeret, som fx ved brug af en silokonebaseret flise imprægnering
  • ​Firmaet bag Mariseal 800, har 30 års erfaring indenfor vandtætningsprodukter

Der er mange forskellige produkter, som benyttes til imprægnering af fliser og derfor er det vigtigt at du henvender dig til er certificeret fliserenser, som har viden og eksperimenteret med disse.

Hvad er formålet med flise imprægnering?

Imprægneringen binder sig til flisens overflade, og reducerer vandindtrængen i flisen (som ses på billedet). Når vandmængden i flisen reduceres, så vil du opleve at alger og flisepest får lang sværere ved at komme igen og derfor kræver det efterfølgende et minimum af vedligeholdelse af dine fliser for at de holdes flotte.

Imprægnering af fliser sikrer også at flisernes levetid forlænges, da de bliver beskyttet imod syreregn, porøse fliser samt frostsprægninger om vinteren.

Efter din flise imprægnering skal overfladen have lov til at hærde op, hvilket tager ca. 2-3 timer afhængig af vejret. På de solrige dage kan det godt gå lidt hurtigere. Vil du have det optimale ud af din flise imprægnering, så bør du vente med bilkørsel på fliserne til den efterfølgende dag.

Bestiller du vores komplette fliserens, så bliver fliserne både renset, algebehandlet og får afslutningsvist en imprægnering af fliser. På den måde er du sikret det mest optimale resultat.

De 4 vigtigeste fordele ved imprægnering

  • Imprægnering af fliser reducerer vandmængden i flisen, hvilket forringer vækstbetingelserne for flisepest og alger
  • Med imprægnering af fliser undgår du at rense fliserne for flisepest og alger år for år
  • Med imprægnering af fliser undgår du frostsprægninger i fliserne og porøse fliser
  • ​Med imprægnering af fliser, forlænger du levetiden af dine fliser, da de holder den flotte overflade i betydeligt flere år

Vedligholdelse efter imprægnering af fliser

Efter Imprægnering på fliser sikrer du at overfladen holdes fri fra alger og flisepest. Dog kan der opstå vækst i mellem fliserne, hvis du ikke sørger for at vedligeholdele arealet. Vi anbefaler at du vedligeholder fliserne, ved at feje blade og fjerner andre former for ukrudt mellem fliserne, da blade og ukrudt kan være med til at danne skygge og fugt.

Alger og fliserens lever rigtig godt under sådanne forhold, og derfor er det vigtigt at begrænse muligheden for at de kan formere sig i mellem fliserne. Skulle skaden være sket, at der er nogle alger der er tilbagevendt efter den hårde vinter eller efteråret, så kan du nøjes med at få en lille algebehandling, og så forsvinder disse igen.
Vi foretager vores behandlinger rundt i hele landet i både KøbehavnRungstedGillelejeJylland og så videre fra vores kontorer i Århus, Toftlund og Hvidovre.