fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Sjælland

Fliserens på Sjælland med 15 års garanti

Få et tilbud

Rens og overfladebehandling af fliser på Sjælland

Bor du på Sjælland? Og går du med tanker om at få renset dine fliser af en professionel? Så er du landet på den helt rigtige side!

 

Nanostone tilbyder landsdækkende fliserens, men har faktisk rødder på Sjælland. Med vores mere end 12 års erfaring ved vi præcist, hvad der skal til for at rense og beskytte dine fliser på en måde, der er skånsom for både miljøet og fliserne.

 

Uanset hvor på Sjælland du ringer fra, har vi en erfaren fliserenser i nærheden. Det betyder ikke noget, om du er fra Hillerød, Kalundborg, Roskilde, Slagelse, Køge, Næstved eller Lolland-Falster – eller et helt ottende område. Der er intet kørselstillæg, så du betaler kun for at få flottere fliser. Når udsigten til din have er (næsten) lige så god som til en spejlblank badesø, kan vi køre hjem med god samvittighed!

 

Benyt dig af vores gratis prøverens

Her på siden kan du skrive dig op til at modtage et uforpligtende tilbud. Vi vil blot stille dig nogle enkelte spørgsmål om dit fliseareal, hvorefter vi vil give dig vores skarpeste pris på fliserens på Sjælland.

 

Hvis du er usikker på, om du vil have os til at foretage en rensning af dine fliser, kan du også bestille en gratis prøverens. Ved din prøverens vil vi rense omtrent 1 m2 fliser. Prøverensen vil gøre det helt konkret for dig, hvad du kan forvente, hvis du bestiller en rens af fliser hos os.

Derfor tør vi tilbyde 15 års garanti

Selvom vi hos Nanostone er ydmyge folk, er der et punkt, hvor vores selvtillid er i top. Du har måske allerede gættet det: det er fliserens.

 

Med vores snart 15 års erfaring ved vi, at vores kunder er tilfredse – og skulle noget være i vejen, er vi naturligvis dedikerede til at få det løst. Med vores høje succesrate tør vi derfor tilbyde dig 15 år garanti. Tilmelder du dig vores serviceordning, får du renset og derefter imprægneret dine fliser på Sjælland hos os en gang årligt. Så længe du er tilmeldt vores serviceordning garanterer vi pæne fliser de næste 15 år. Hvis der skulle opstå problemer, ringer du blot til os – og så kommer vi ud og tager os af det.

 

 

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om, hvordan garantien på fliserens fungerer hos Nanostone.