fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

​Fliserens Fredericia

​Fliserens Fredericia

Komplet fliserens i Fredericia

​Kunden i Fredericia var meget træt af hendes fliser, som var overdækket med flisepest. Et problem hun år efter år kæmpede for at komme af med.

For at løse kundens problem med flisepest anvendte vi vores komplette fliserens, som består af følgende elementer:

  • Dybdegående rens af fliserne
  • Fliserne skyldes
  • Forebyggende algebehandling påføres
  • Imprægnering

Efter en uges tid kom vi tilbage for at give fliserne en nanobaseret imprægnering, som først skal påføres, når fliserne er tørre. På den måde sikrer man at imprægneringen binder sig bedre til overfladen og danner en  beskyttende overflade på flisen – flere år frem. Med imprægneringen forhindrede vi at vores kunde gentagende år efter år skulle have renset sine fliser. Vores kunde i Fredericia blev meget glad for resultatet og får nu en årlig servicebehandling, hvor vi kommer ud og giver en algebehandling, som nu kan holde fliserne fri af flisepest.

Flise arealet som blev renset var på ca. 70 m2. Derved kunne vi rense og algebehandle hele arealet på blot en formiddag. Den efterfølgende imprægnering tog ikke mere end 30 minutters tid.

Vi har udført fliserens i mange år – faktisk i 10 år. Derfor ved vi lige præcis, hvad der skal til for at forvandle dine fliser til at se ud som ny.
Idet vi er yderst effektive, så kan vi tilbyde en billig rensning af fliserne – hvor kvaliteten selvfølgelig altid er i top.