fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Brønderslev

FLISERENS I BRØNDERSLEV MED 15 ÅRS GARANTI

Få et tilbud

Lokal service er vigtigt for os hos Nanostone. Derfor er vores fliserensere fordelt ud over hele landet, herunder Brønderslev. Der er tale om gedigent håndværk, der får dine fliser til at se flotte ud mange år fremover. Netop derfor tilbyder vi hos Nanostone 15 års garanti, hvis du efter din rensning af fliser samt vores unikke nanoteknologiske imprægnering vælger at tegne vores årlige serviceaftale, hvor vi én gang om året kommer og vedligeholder dine fliser.

Gør fliserne klar til sommerfesten

Når ens fliser er blevet grønne og beskidte, kan man miste noget af lysten til at invitere gæster og spille op til dans i haven. Men føler du, at de algebefængte fliser bliver en hæmsko, er der heldigvis noget at gøre.

Alger vokser bedst, når der både er sollys og fugt. Præcist ligesom vi kender det fra planteverdenen. Det er svært at gøre noget ved sollyset – det er trods alt sjovest at sidde på terrassen, når solen skinner.

Til gengæld kan du gøre noget ved fugtighedsniveauet i og på dine fliser. Når det regner, kan vandet nemlig gøre to ting. Det kan løbe væk fra fliserne, eller det kan blive liggende, for så at trænge ned i flisen. Og det er her, fliseimprægnering kommer ind i billedet. Med vores nanoteknologiske imprægnering går vi nemlig ind og foretager en kraftig reduktion i flisens vandoptag.

Når dine fliser optager mindre vand, har algerne simpelthen mindre næring at leve af. Og det er både en stor fordel på kort sigt og på langt sigt. I første omgang får du nemlig pænere fliser. Men den langvarige fordel er også, at du undgår, at dine fliser tager skade. Alger kan nemlig slå rødder, som kan medvirke til frostsprængninger i dine fliser.

Derfor er det altså en rigtig god ide at efterfølge en rensning af fliser med en god fliseimprægnering.

En god pris på fliserens i Brønderslev?

Hos Nanostone tilbyder vi en konkurrencedygtig pris på fliserens i Brønderslev. Vi mener nemlig ikke, at professionel rens af fliser behøver være dyrt. Med vores over 12 års erfaring, har vi lært, hvordan vi kan give dig de flotteste fliser til de laveste priser. Tilmed er vores fliserensere placeret så lokalt i Danmark, at vi kan rykke ud til dig i Brønderslev både hurtigt og med lave omkostninger.