fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Aalborg

Fliserens Aalborg

Få et tilbud

Effektiv fliserens i Aalborg

Vores kunde i Aalborg havde 200 m2 fliser, som trængte til en fliserens. Faktisk havde fliserne haft den mørke belægning i så mange år, at kunden ingen gang vidste at fliserne havde en anden farve neden under den mørke belægning.

Kunden i Aalborg havde kontaktet os fordi der var kommet mos, flisepest og alger på fliserne. Efter at have foretaget en prøverens på fliserne, så kunne kunden nemt se den store forskel på de fliser som var renset, og dem som ikke var. Resultatet af prøverensningen forbavset kunden.

“Gud, er det mine fliser der ser sådan ud. Jeg troede de var mørke, men jeg kan egentlig bedre lide den lyse farve”
​Kunde i Aalborg

Fliserensning gjorde kundens fliser så lyse og flotte, at kunden i Aalborg også ønskede at vi skulle foretage en rensning af fliser på trappen. Selvom trappetrinene ikke var almindelige fliser, men skiffer, så var det ikke noget problem, da vi også har meget erfaring med at rense denne form for overflader.

En billigere fliserens på skiffer overflader

Trappetrinene har ikke fået en almindelig fliserens, som både består af rens, algebehandling og imprægnering. Dette skyldes at algebehandlingen og imprægneringen er overflødig på overflader af skiffer. Dette informerer vi kunden om, som efterfølgende har givet udtryk med at hun har været glad for vores rådgivning.

“Jeg er så glad for at vi har valgt Nanostone, for i hjælper os igennem hele forløbet og sparer mig lidt penge, på ting jeg ikke ved noget om. I har nogle gode og flinke konsulenter”
​Fliserens kunde i Aalborg

Det færdige fliserens resultat

Her på billederne ser du det færdig fliserens resultat ved vores kunde i Aalborg.