fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fjern mos fra fliser

Fjern mos fra fliser

Få et tilbud

Effektiv bekæmpelse af mos

Er du træt af at fjerne mos og græs mellem fliserne hvert år? Så læs her hvordan du effektivt får fjernet dette samt får et mere holdbart resultat.
De fleste fliseejere har oplevet, at deres pæne og nydelige fliser i indkørslen eller på terrassen med tiden bliver grimme at se på. Dette skyldes, at dine fliser med tiden angribes af mos, alger og flisepest. Det er vigtigt ikke at angribe fliserne med en højtryksrenser, da flisernes belægning ødelægges, så de bliver endnu mere modtagelige for angreb af mos.
Nanostone har i stedet udviklet en skånsom og professionel afrensningsmetoder, der tager mest muligt hensyn til dine fliser.

Dette sker ved, at vi benytter en helt unik metode til fliserens, hvor vi tilfører en særlig, rensende væske, der fjerner al den vækst, der ikke umiddelbart er nem at få øje på. Til sidst imprægnerer vi fliserne efter de er tørret, hvilket gør dem i stand til at beholde det flotte resultat mange år ud i fremtiden.

Fjern mos fra fliser eller få et pænere tag

​Endelig tilbyder vi også behandling af folks tage, hvor vi kan introducere et nyt produkt, der har betegnelsen Taggummi. Denne beskyttende gummibelægning til flade tage reparerer utætheder og giver overfladen et nyt og pænere udtryk.
Så leder du efter et professionelt firma, der har tilbuddet ‘fjern mos på fliser’, så din havegang bliver pæn som ny, så kontakt Nanostone for mere information om vores grundige fliseafrensning.
Kontakt os på tlf. 42 36 66 66 eller info@nanostone.dk, hvor vi sidder klar til at rykke ud og fjerne mos, alger og flisepest fra dine fliser.