fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fjern alger fra fliser

Fjern alger fra fliser

Få et tilbud

​Slut med alger og flisepest

​​​De fleste fliseejere har med ærgrelse set deres nydelige fliser på terrassen eller carporten blive grimme på grund af alger og flisepest. Belægningen gør at fliserne bliver mørke og kedelige – heldigvis kan du med en skånsom algebehandling fra Nanostone fjerne alger fra fliserne og få den flotte lyse flisefarve tilbage. Vores algebehandling til fliser er vandbaseret, dermed er det et minimum af kemikalier, som der bliver brugt til at fjerne den grimme overflade.

Er dine fliser stærkt angrebet af alger, så kan det også anbefales at rense fliserne i bund inden algebehandlingen påføres. Dette gøres udelukkende med vand. På den måde kan vi minimere forbruget af algebehandling og dermed skåne miljøet.
Du kan læse om vores komplette behandling af fliser på vores fliserens.

Vi har over 8 års erfaring med at fjerne alger fra fliser og ved derfor hvad der skal til, for at du kan få fjernet alle alger fra fliserne.

​Få op til 15 års garanti på fjernelse af alger

Vi udfører altid vores arbejde med den højeste kvalitet og derfor kan vi give dig op til 15 års garanti på resultatet. Dermed er du garanteret et resultat, som du bliver glad for.

Kontakt os på tlf. 42 36 66 66 eller info@nanostone.dk, hvor vi sidder klar til at rykke ud og fjern alger for dig