fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Algebehandling af fliser

Algebehandling af fliser

Hvorfor forebyggende algebehandling af fliser?

Alger og mos på fliser er hverken noget der pynter eller er gavnlige for dit fliseareal. Derfor er der rigtig mange kunder, der hvert år kontakter os for at få fjernet den trælse belægning med en algebehandling af fliser.

​Alger elsker områder der er skyggefulde og fugtige. Her har de mulighed for at binde en masse væske og sprede sig udover flisearealet. I jo højere grad algerne får lov til at sprede sig og vokse sig større, jo større sandsynlighed er der for at der i vinterhalvåret kan opstå frostsprængninger i fliserne, hvilket gør det sværere at få fliserne pæne igen ved en almindelig rensning.
Så udover at en algebehandling kan få fliserne til at se ud som nye igen, så sikrer behandlingen også at fliserne får en længere levetid. Derfor er der mange penge at spare ved at vedligeholde fliserne med en algerens.

Vores algebehandling omfatter ikke kun fliser – du kan også læse nærmere om vores behandling af træterrasse.

Miljø godkendt

Landsdækkende service

15 års garanti

Over 15 år i branchen

Hvad er en algerens?

Algebehandling eller algerens er en hvid skum, som tørrer ind i havefliserne.
Den hvide skum arbejder nede i flisen de næste 6-8 måneder og sikrer dermed at forebygge for kommende vækst af alger i fliserne.
Alger spreder sig enormt hurtigt, så hvis man ikke får foretaget en algebehandling af fliser, så holder fliserne sig ikke pæne i længden.

Du kan se hvordan det hvide skum fordeles og ser ud i videoen til højre. Som du vil se, så ligner den hvide skum en sæbe og den vil også forsvinde

5-10 minutter efter påførsel som almindelig sæbe vil gøre.

Hvornår foretager i en algebehandling af fliser?

Vi algebehandler havefliser i to forskellige sammenhænge:

I forbindelse med en fliserens
Algebehandling af fliser er ofte en del af vores komplette fliserens. Her starter vi med at rense fliserne, hvorefter vi påfører en algebehandling. Afslutningsvist bliver fliserne imprægneret. Læs om vores rensning af havefliser her.

En vedligeholdende algebehandling af fliser
Hvis du har fået foretaget en fliserens fornyligt, så kan du også få en algerens til at vedligeholde dit resultat. Her kommer vi blot ud og giver dine fliser vores skum mod alger.

Miljøvenlig algebehandling af fliser

Når vi algebehandler benytter vi en skumdysse, opblandet det produkt vi som ligger sig oven på fliserne.
​Dette har to helt enestående fordele, for at få en miljøvenlig algerens af fliser.
Først og fremmest vil mindst muligt af algebehandlingen ryge ned i grundvandet modsat hvis man sprøjter algebehandlingen på fliserne.

​Derudover bruges mindst muligt af produktet, da det nemt kan ses hvor der er blevet algebehandlet, når skummet bliver sprøjtet på fliserne. Fliserne absorberer også hurtigt det tynde skum lag, så behandlingen kun ryger ned i flisen.

Landsdækkende algebehandling af fliser

Vi foretager algebehandling af fliser i hele Danmark. Vi har medarbejdere, som arbejder både på Fyn, Jylland og Sjælland, derfor kan vi tilbyde en landsdækkende service, som selv dækker de mindste byer i Danmark. Vi foretager mange algerens både i Valby, Fredericia, Hellerup, Herning, Nyborg – for blot at nævne et lille udsnit af de byer, som vores medarbejdere kommer rundt og besøger i løbet af året