fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Algebehandling Århus

Algebehandling Århus

Få et tilbud

Forebyggende algebehandling af tag og fliser

Århus – også bedre kendt som smilet by, er et sted hvor vi færdes meget. Ikke mindst fordi vi har et kontor, som ligger lige ved Ingerslev Boulevard men også fordi vi hvert år foretager mange algebehandlinger i Århus.

En algebehandling er en forebyggende behandling i mod flere forskellige typer af alger, vi foretager denne behandling på flere forskellige typer af overflader som for eksempel fliser, tag og facader. Læs om vores produkt, som vi bruger til algefjerner.

Det er vigtigt at behandle alger, som gror på diverse udendørs overflader. Årsagen til dette skyldes at det rødder kan foretage store skader, idet de trækker vand til sig. Om vinteren når vandet fryser, udvider de sig hvilket kan skabe frostsprængninger i fliser, tag eller facaden. Det kan altså have dyre konsekvenser ikke at vedligeholde sine udearealer.
Til gengæld er prisen for en algebehandling ikke særlig dyr – faktisk kan du få algebehandlet et standard parcelhus tag for kun omkring 1.500 kroner inkl. moms. Dine fliser kan algebehandles for omkring 8 kroner per. m2.

Hvis det er lang tid siden du har fået en professionel rensning af dit udeområde, så vil det i nogen tilfælde være nødvendigt for at kunne opnå det bedste resultat. Vi har med knapt 15 års erfaring indenfor branchen både renset og algebehandlet mange forskellige typer af områder og derfor kan vi give dig den bedste rådgivning i forhold til hvordan du får det mest optimale resultat.

Ønsker du vi kommer forbi dit hjem eller kontor hvor du ønsker en algebehandling i Århus, så gør vi gerne det – helt gratis og uforpligtende. Skriv dig enten op til et tilbud eller ring til os på 4236 6666