fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Afrensning af fliser

Afrensning af fliser

Få dine fliser afrenset så de bliver som nye

Mange husejere står over for det problem, at fliserne på deres matrikel med tiden mister deres oprindelige, flotte overflade og tilmed udvikler alger, flisepest eller sejlivet mos. Men med vores professionelle afrensning af fliser, er der heldigvis en løsning på det.

Du får nemlig nogle fliser, der kommer til at se ud som ny. Måden vi udfører vores afrensning af fliser på er igennem vores populære fliserens, som du får en kort introduktion nedenfor. Ønsker du en mere uddybet forklaring, så kan du altid læse nærmere på vores flise side.

Vores afrensning af fliser giver dig et flot resultat​

Vi udfører følgende, unikke proces ved afrensning af fliser. Vi lægger ud med grundigt at rense fliseområdet og fjerne alle tegn på alger, flisepest, mos og deslige. Herefter tilføres det rensede område en særlig væske, der fjerner al vækst, der ikke umiddelbart er synligt for det blotte øje, men som uden behandling vil vokse frem med tiden.
Til sidst giver vi en imprægnering af fliserne, når flisearealet er tørret, dette gør at fliserne bibeholder det flotte resultat mange år ud i fremtiden og blokerer vand i at trænge ind. Området kan nu tages i brug efter bare 2-3 timer, og du har dermed et udendørsareal, som du igen kan være stolt af at vise frem.

​Vi klarer også taget for dig

Vi begrænser os dog ikke til kun at hjælpe dig med dine fliser. Nu har vi også rettet blikket mod behandling af folks tage, hvor vi kan introducere et nyt produkt, der har betegnelsen Taggummi. Denne beskyttende gummibelægning til flade tage reparerer utætheder og giver overfladen et flot og fornyet udseende.
Står du og overvejer at få foretaget en afrensning af dine fliser eller få dit tag kigget kærligt efter, så tag endelig at kontakte os på tlf. 42 36 66 66 eller info@nanostone.dk.