fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.8/5
Erhverv

Tænk hvis dine fliser i haven kunne bidrage til at fjerne forurening

Vi har for nyligt forhandlet eneret på en ny, patenteret imprægnering, der har en positiv indvirkning på miljøet.

Nanostones imprægnering tilsættes et aktivt produkt kaldet NOxOFF®, der ved påvirkning af solens stråler nedbryder NOx-forurening. Den skadelige NOx omdannes simpelthen til ren luft og uskadelig nitrat, der skylles væk med regnen. En 100 m² NOxOFF-behandlet belægning reducerer NOx-indholdet i luften svarende til udledningen fra en almindelig personbil på et år.

Så når du får imprægneret dine fliser ved Nanostone, sætter du samtidig et grønt aftryk på vores miljø.

Få et tilbud på fliserens

Nanostone NOxOFF imprægnering reducerer NOx!

Vores imprægnering holder dine fliser rene og fri for flisepest og alger. Men den neutraliserer også forurening fra biler.

Har du nogensinde følt forskellen i luftkvaliteten, når du træder ind i toget i et forurenet byområde og træder ud igen 1 time senere i et meget mindre belastet landområde? Luften føles og er renere i landdistrikterne, hvilket primært skyldes trafikforurening (inklusive NOx).

Nanostone har indgået et eksklusivt samarbejde med Photocat, som har udviklet en helt unik tilføjelse til imprægnering, som ikke kun beskytter og holder flisen pæn i mange år frem, men også reducerer NOx udledning.

Indeholder ikke PFAS eller andre flourstoffer

Renser luften, hvor du opholder dig

Holder dine fliser rene i op til 10 år

VP & Partner hos Photocat, Theis Reenberg, forklarer effekten af NOxOFF imprægnering

Sådan kan du med NOxOFF imprægnering sætte et grønt aftryk

Den patenterede og dokumenterede NOxOFF imprægnering er udviklet og produceret af Photocat A/S.

Imprægneringen er baseret på fotokatalyse, som kan absorbere energi fra sollyset og bruge den energi til at fjerne forurening. Vores imprægnering er en uorganisk behandling, som trænger ind i overfladen af flisen.

Det har en vandafvisende effekt og virker som et beskyttende skjold mod de vækstbetingelser, som er grobund for diverse uønsket vækst.

Fotokatalysen kan altså to ting:

  1. Den gør, at overflader holder sig rene
  2. Den kan nedbryde organisk materiale, der sætter sig på overfladen ved hjælp af solens energi

Noget af den luftforurening, vi har allermest af, er NOx-forurening. Det er den forurening, der kommer fra vores biler og fabrikker. Alene i Danmark dør 4.000 mennesker for tidligt hvert år på grund af luftforurening, hvor transportsektoren står for 40 % af.

Når dine imprægnerede fliser opsamler energi fra solen, vil den omdanne de farlige NOx-partikler til et ufarligt nitrat (salt), som skylles væk, når det regner.

For hver 100 kvadratmeter fliser, vi imprægnerer i Nanostone, svarer det til, at vi fjerner den forurening, som en gennemsnitlig personbil udleder på et år.

Der er hverken sundheds- eller miljøskadelige ingredienser i vores NOxOFF imprægnering (produktet indeholder heller ikke PFAS). Imprægneringen indeholder vand, uorganiske forbindelser og organiske forbindelser uden flour. Du kan læse databladet her.

Vi hjælper også med

Rens af træterrasser

Læs mere

Græspleje

Læs mere

Algebehandling af tag

Læs mere