fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Algefjerner

Hvad bruges algefjerner til?

Vores professionelle algefjerner fjerner alle former for grønne alger, røde alger, gule alger, sorte alger, og har en effektiv virkning mod lav og mos.

Effekten af algefjerner

Selve effekten af vores algefjerner behandlingen vil du se efter 2-8 mdr. Du vil ikke kunne se, at vi har påført produktet efter 15 min. 15 min. efter påførsel vil overfladen se våd ud, men vil tørre op normalt. Produktet er farveløst og giver ingen farvenuance

Hvordan er behandlingsprocessen?

Algefjerner påføres som en desincerende skum, som i løbet af 2­8 mdr. nedbryder de forskellige algevækster og urenheder, som herefter skylles bort af regnen. Algefjerneren virker både på fliser, facade og tag.
Når der er tale om et standard parcelhus, så udføres hele behandlingen fra jorden. Såfremt der er mere end 3 meter til tagrenden, så afhænger det af tagets hældning, hvor vidt, vi er nødsaget til at sætte et stillads op.
Algefjerneren sprøjtes med vores lanse typisk som kan foldes ud fra 2 til 10 meter. Herefter kan trykket reguleres, så vi uden problemer kan komme hele vejen op på tagryggen. Det vigtige her, er at vi holder et fornuftigt tryk, da der vil være en tendens til mere vind, som kan blæse skummet væk fra træet. Er der for meget vind, så bliver vi nødt til at stoppe arbejdet og udsætte behandlingen. Læs om vores algebehandling på diverse overflader her.
Hvis det regner under påførsel af algefjerner
Algefjerneren er vandbaseret og indeholder 95 % vand. Dermed sagt, er det ikke noget problem hvis det støvregner en smule. Da kan vi blot korrigere og derved sikre den rette dosering. Hvis det regner meget indstiller vi arbejdet til senere.

Hvorfor bruge algefjerner?

Ved at bruge algefjerner bevarer du en flot overflade. Derudover, som bekendt, så suger alger vand til sig og giver en fugtig overflade. Da overfladen ikke får lov at tørre, så trænger vandet dybere ind i overfladen, hvor der nemmere vil kunne forekomme frostsprængninger. Derfor er det specielt vigtigt at give algefjerner en gang i året eller en gang hvert andet år. Algefjerner virker forebyggende mod alger og sikrer at du kan holde en pæn og sund overflade.

Hvornår kan vi påføre algefjerner?

Påføring med vores algefjerner skal foretages i temperaturen på mellem 5-30 grader. Det betyder at vi har sæson for vores algefjerner fra slutningen af februar og frem til slut oktober.
Vi giver gerne en dato for udførsel, men forbeholder os retten til at rykke dato et par dage frem og tilbage, da det er vigtigt at vi har det helt rette vejrforhold når vi bruger algefjerner.
Der må ikke være for meget blæst, da algefjerneren påføres som en skum. Der må ikke være regn, men det må gerne dryppe lidt i vejret. Solen må ikke stå lige ned på, hvor vi påfører algefjerner.
Vi har mange års erfaring og ved at det bedste tidspunkt for en behandling er, hvor vejret gerne viser sig at være lidt skyet eller total overskyet. Vi anbefaler at bruger algefjerner i foråret og efteråret.

Hvem tilbyder vi vores algefjerner til?

Vi henvender sig både til erhverv og privat og vi kan med al sandsynlighed vise et projekt som minder om dine fliser, din facade eller dit tag. Vi er landsdækkende med kontor i Århus og København.