Sammen står vi stærkere…
Gode samarbejder gør virksomheder stærkere, og det er også disse samarbejder, der er med til at gøre en forskel i et større perspektiv.

Vi er enormt stolte af vores samarbejde med Photocat A/S. Sammen med dem er det blevet muligt for os at tilbyde vores erhvervs- og privatkunder en række innovative løsninger, der skiller sig ud fra normalen, og som har en positiv indvirkning på miljøet.

🌱 Den patenterede NOxOFF imprægnering holder ikke bare fliserne pæne på den lange bane. Den renser også aktivt luften for NOx. Det er så banebrydende en opskrift, at det næsten virker for godt til at være sandt. Men det ER faktisk den dokumenterede sandhed.

🌱 Det svanemærkede produkt, CMA ICE & DUST AWAY, er et miljøvenligt alternativ til vejsalt, som vi tilbyder vores BtG og BtB-kunder. Produktet kommer i en flydende form, “klar til brug”, og kan desuden bruges præventivt i modsætning til vejsalt. Selv kontorhunden kan se fordele ved CMA, da produktet erstatter vejsaltet, som sætter sig i de små poter.

🌱 Hvorfor er ovenstående så vigtigt at få delt?
– Fordi vi står stærkere sammen. Vi tror på, at små handlinger kan have stor indvirkning.
Og både som virksomhed, men til dels også som privatperson, kan du bidrage til at gøre en forskel.

Med Photocats produkter og Nanostones distributionsevner kan du få ren luft, ren samvittighed og renere ESG-tal.

Måske er du blevet nysgerrig, og så har vi i hvert fald gjort noget rigtigt. Hvis det er tilfældet, synes vi, du skal tage med på vores temadag den 25. maj, hvor vi har endnu mere fokus på alt det her.

Sæt kursen mod en grønnere fremtid på vores næste temadag den 25. maj

Kunne det ikke bare være skønt at tage en dag ud af din kalender til fordel for en inspirerende temadag, hvor du blandt andet får en masse insider-viden til at forbedre dine ESG-tal?

Du er hermed inviteret til årets anden temadag med Nanostone Gruppen. Vi havde en herlig dag sidste gang, og hvis du gik glip af det, så har du altså mulighed for at deltage helt gratis, når vi gentager succesen.
Denne gang på Munkebjerg Hotel i Vejle, og det bliver den 25. maj kl. 10-16.

Fokus er vedligehold og service af ejendomme og arealer, med en positiv miljømæssig effekt. Du kan blandt andet høre nærmere om den banebrydende NOxOFF behandling og imprægnering af facader, tage og belægninger.
Få desuden inspiration og erfaringer med, hvordan du laver forskønnelse og levetidsforlængelse af dine bygninger.

Målgruppen er offentlige og private bygningsejere og -brugere, hvorfor der vil være rig lejlighed til at netværke med andre i din branche.

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding.

Din invitation er lige her

Så hvad venter du på?

 

Nanostone bil