fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Tagrensning Sjælland

Tagrensning Sjælland

Få et tilbud

Tagrensning Sjælland – Få et tag der ser ud som nyt

​​Vores tagrensning får dit tag til at se ud som nyt. Under vores tagrensning fjernes mos og alger, hvilket giver dit tag sin farve igen. Dette er ligeledes med til at forbedre tagets levetid.

Du bør vedligeholde dit tag med en tagrensning, da mos og alger binder fugt, når det regner og vejret er fugtigt. Fugt giver nemlig alger og mos mulighed for at sprede sig endnu mere. I vinterperioder med frost, fryser al fugt, som algerne og mosset har bundet, så til is. Dette kan give frostsprængninger i dit tager, hvilket kan forårsage utætheder.

Hvordan fungerer en tagrensning?

​Når vi hos Nanostone foretager en tagrensning på Sjælland, bruger vi altid vand og et lukket højtryksrensesystem. Efter en tagrensning er taget ubeskyttet, hvorfor der altid gives en forebyggende algebehandling, således dit tag kan forblive sundt. Endvidere slipper du for unødvendige reparation og udgifter, så du blot kan nyde et flot tag.

Pris på tagrensning Sjælland

Prisen på en tagrensning kræver at vi kommer ud og kigger på belægningen på taget

​Vi anvender kun miljøgodkendt udstyr

​Hos Nanostone anvendes der kun miljøgodkendt udstyr, når der fortages tagrensning. Udstyret der benyttes består af et lukket højtryksrensesystem, som sikre snavs og skidt bliver opsamlet og dermed ikke kommer på dit tag. Derudover benyttes udelukkende miljøgodkendte produkter til behandling af lav og alger på dit tag. Alle de benyttede produkter er fra Polyma ApS og miljøgodkendte. Vi afdækker altid facader, vinduer og tagrender inden tagrensning påbegyndes.

Behandling efter tagrensning Sjælland

Vi anbefaler at man hvert eller hvert andet år får en forebyggende algebehandling af taget, for at vedligeholde resultatet af tagrensningen. Det her naturligvis helt op til din egen vurdering, hvorvidt du ønsker det.
Vores servicebehandling koster kun 1.500 kroner inkl. moms for et standard parcelhus.