fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Tagrensning Jylland

Tagrensning Jylland

Få et tilbud

Nyt liv til dit tag

Tagrensning giver nyt liv til dit tag. Under en tagrensning bliver mos og alger fjernet, hvilket giver dit tag farven igen. Endvidere forbedres tagets levetid.
Du bør altid vedligeholde dit tag, da mos og alger tiltrækker fugtig, når det regner eller vejret bare er fugtig. Det er en ond cirkel, da fugt giver alger og mos mulighed for, at sprede sig yderligere. Ydermere vil det i vintermånederne så opleves, at frost kan forårsage frostsprængninger i taget, hvilket vil medføre utætheder i dit tag.
Vi har kontor i Jylland både i Århus og i Syddanmark, så vi hurtigt kan komme ud til dit lokalområde og udføre opgaven.

Hvordan fungerer en tagrensning?

​Til tagrensning benytter vi udelukkende vand og et moderne højtrykrensningssystem. Herefter står taget fuldstændig ubeskyttet, hvorfor der påføres en forebyggende algebehandling, som forebygger nye algerangreb samt dybere liggende lag i taget.

Vi tilbyder tagrensning i Jylland, så du kan bibeholde et sundt tag og undgå unødvendige tagreparationer, som kan forekomme af eventuelle frostsprægninger.
​Herudover kommer taget også til at se ud som nyt igen, til en betydelig bedre pris end ved køb af et nyt tag.

​Kun miljøgodkendt udstyr til tagrensning

​Hos Nanostone anvendes udelukkende miljøgodkendt udstyr ved tagrensning i Jylland og hele landet. Udstyret består af et lukket højtryksrensesystem og der benyttes kun godkendte produkter til bearbejdning af lav og alger. Det lukkede højtryksrensesystem sikre, at snavs og skidt fuldt opsamles. Endvidere afdækkes facader, vinduer og tagrender altid inden start.

 

Få et uforpligtende tilbud

​Har du brug for en tagrensning i Jylland? Så står Nanostone klar til at hjælpe dig. Vi får taget til at se ud som nyt. Du skal blot udfylde kontaktformularen nederst på siden og vi giver et ganske uforpligtende tilbud.