fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Tagrens Frederiksværk

Tagrens Frederiksværk

Professionel tagrens i Frederiksværk

Før tagrensningen i Frederiksværk tog vi ud og fik en snak med familien. Familien ville gerne sælge deres hus om 2 års tid og var derfor allerede begyndt at tænke på at sætte det i stand til at kunne blive solgt. Rensning af taget end et hussalg er også noget vi før har oplevet at vores kunder har fået positive resultater af.
Idet kunden ikke tænke taget behøvede at stå pænt med det samme, så kunne vi tilbyde blot at give en forebyggende algebehandling af taget, da denne behandling er billig med man kan risikere først at se resultatet af behandlingen 6 måneder efter opgaven er udført. Faktisk kan spændet på, hvornår resultatet frembryder varierer fra alt mellem 2-8 måneder, men til gengæld kunne kunden i Frederiksværk spare 10.000 kr.

Vi tilbød kunden, at hvis de ikke var tilfredse med resultatet efter 1 års tid, så kunne vi komme igen og foretaget en tagrens – OG selvfølgelig fratrække algebehandlingen.

Da vi var ude at kigge på opgaven bemærkede vi også at fliserne var blevet noget triste at se på, hvorfor vi fik lov til at lave en prøverens på fliserne, så kunden kunne se hvilken forskel det ville gøre at få foretaget en behandling af fliserne i samme ombæring som vi skulle lave taget. I alt havde kunden 174 m2 fliser.

Da vi havde  lavet prøverensen var kundens reaktion: “..man vender sig jo til at se ser gamle ud, men hold da op nu kan jeg se hvor flotte de kan blive igen”Kunden blev meget overrasket over hvor flotte fliserne blev og ville meget gerne have en pris på rensning og behandling af fliser samt behandling af taget og træterrassen.Kort efter vendte kunden tilbage og accepterede tilbuddet og står nu med et hus til foråret, som et helt salgsklart.