fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Taggummi

Taggummi

Få et tilbud

​Tagmembran – nyt i Danmark, men gennembrydende i flere dele af verden!

Som noget helt nyt på det danske marked, har Nanostone valgt at introducere et nyt produkt kaldet Taggummi også kaldt tagmembran. Taggummi er en beskyttende og yderst fleksibel gummi membran til flade tage. En god og flot løsning til reparation af utætheder og til fornyelse af tagpap tage. Tagmembran er et helt nyt materiale på det danske markedet, men allerede velkendt i mange lande rundt om i Europa og USA .

​Det danske marked har tidligere været mest bekendt med løsninger som tagpap eller gummi lagt ud i baner, som herefter er smeltet sammen. Problemet ved disse to løsninger er, at der er tale om en installation, hvor der flere steder kan være sket en forseelse, som først bliver bemærket, når skaden er sket.
Tagmembran er i dag den mest ideelle og brugte løsning til renovering af flade tage. Tagmembran er et flydende materiale, der sørger for at lukke alle former for utætheder. Det skyldes, at der er tale om én samlet overflade, der udjævnes på hele taget og herefter hærdes. Efter hærdningen dannes en høj elastisk gummimembran, som sikrer at materialet kan modstå alle typer vejrforhold blandt andet temperaturesvingninger fra -40 til 80 °C. Man risikerer dermed ikke frostsprængninger over vinteren eller vand og fugt i bygningen. Du kan læse nærmere om vores tagreparation med taggummi her.

Taggummi er desuden UV resistant og med et simpelt tillægsprodukt opnår det en reflekterende evne mod 95 % af solens varmestråler. Kort sagt en hurtig, effektiv og billig løsning til vedligeholdelse og reparation af alle slags flade tage, eller tage med lavere hældninger.

Taggummi kan bruges som tagmaling

Vores tagmembran bruges også som tagmaling. Med en tagmaling i form af tagmembran, får du en kvalitetsløsning, der holder i længere tid end den almindelige tagmaling. Faktisk har en almindelig tagmaling en estimeret levetid på 5 år, hvor en tagmaling i form af en tagmembran har en levetid på op til 25 år. Levetiden af vores tagmaling er både testet og CE-mærket. Læs nærmere om vores tagmaling her.

Bestil et uforpligtende tilbud på taggummi

Har du problemer med et fladt tag, som du ønsker repareret effektivt og billigt? Så kan vi tilbyde dig et af de absolut mest slidstærke tage. Få et uforpligtende tilbud på taggummi og få et tag, som har 25 års certificeret forventet holdbarhed!

Miljø godkendt

Landsdækkende service

15 års garanti

Over 15 år i branchen

Vi tilbyder også en løsning til gør-det-selv folket

Se kort vejledning her:

  1. Afrens tagpappet for mos og alger.
  2. Søm herefter tagpappet, hvis der er steder, det sidder løst.
  3. Fug ved kanter, taghætter og ovenlysvinduer.
  4. Arealet primes med malerrulle 0,2kg/m2.
  5. Med malerrulle påføres første lag taggummi. Det påføres på tagets flader og lodrette kanter 0,8kg/m2.
  6. Ved opadgående kanter og udsatte samlinger lægges en armeringsdug, mens taggummien stadig er flydende. (Er kun nødvendig ved meget udsatte flader)
  7. Næste dag påføres sidste lag Taggummi, som ved punkt 5. 0,7kg/m2


Har du fået alger på taget, kan du læse mere om, hvordan vi tilbyde en algebehandling af taget.

Alle materialer handles hos Nanostone – ring for nærmere information 42 36 66 66 eller send forespørgsel til info@nanostone.dk