fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Gør en forskel for udsatte børn

Vind flotte præmier i den gode sags tjeneste

Nanostone er én ud af seks udvalgte virksomheder der dyster om at samle flest mulige penge ind til CoolUnite. Virksomhederne følges i hele perioden i radioen på NOVA FM, hvor lytterne kan følge med i, hvordan der ved hjælp af forskellige kreative tiltag såsom arrangementer, konkurrencer, involvering af lyttere, kunder og erhvervspartnere samles ind. Der er ingen regler i konkurrencen – alle kneb gælder. Det bliver sjovt, ambitiøst og efter 14 dage kåres vinderen on air….

…. Og det er her at du kommer ind i billedet. Du kan nemlig hjælpe os med at samle så mange penge ind som muligt til dette fantastiske formål. Vi har sat nogle rigtig flotte præmier på højkant, som du kan vinde ved at donere et symbolsk beløb.

Det fungerer sådan at hver “pakke” har et min. beløb for at deltage som samtidig udløser ët lod, men man kan selvfølgelig donere så højt et beløb man har lyst for at øge vinderchancen, og så optjener man bare flere lodder. Et. eksempel kan være årskort til Knuthenborg Safaripark, min. donation er 50 kr. hvor man optjener 1 lod men donerer man 100 kr. optjernes der 2 lodder.

Når du ønsker at donere for at vinde en af pakkerne, skal du huske at skrive koden (fra hver pakke) efterfulgt af dit eget telefonnr. ved MobilePay f.eks “knut – 20202020”. MobilePay nr er: 232997

Skulle du være så heldig at vinde vil det blive offentliggjort på vores website og der vil blive taget direkte kontakt til dig. Skulle du ikke gå hen og vinde, så har du støttet et rigtig stærkt formål om at hjælpe udsatte børn og unge.

Knuthenborg Safaripark – 2 x overnatning på savannen

Dagen er fyldt med oplevelser med dyrene, men når parken lukker for dagsgæsterne, får I en endnu vildere oplevelse med mulighed for at opleve savannen helt tæt på. Her får I mulighed for at nyde lækre måltidskasser på terrassen. I vil få mulighed for at besøge elefanternes inde-område og komme helt tæt på de store dyr. Efter en oplevelsesrig lang dag, kan I slutte af med hyggelig lejrbålsstemning med bål og snobrød.

Værdi op til kr. 4.999 kr. pr. pakke – skriv “knut – dit telefonnr”) til MobilePay nr: 232997. Starter på 100 kr. pr. lod.

Sponsor: Knuthenborg Safari Park

En dyrebar oplevelse – 2 x 4 årskort (2 voksne & 2 børn)

I Knuthenborg lever mere end 1.000 forskellige dyr på savannen. De sætter tempoet, mens man kører sikkert rundt mellem dem i parken. I nogle områder kan man stige ud af bilen og hilse på de imponerende dyr, i andre områder opleves de fra bilen. Flere steder i parken kan man overvære fodring af dyrene og andre spændende aktiviteter. Der er også mulighed for at lægge vejen forbi det nybyggede elefantanlæg med de tidligere cirkuselefanter, som nyder livet i det fri.

Værdi kr. 1.516 kr. pr. sæt – skriv (knut 2 – dit telefonnr.) til til MobilePay nr: 232997. Starter på 50 kr. pr. lod.

Sponsor: Knuthenborg Safaripark

Cosmo Laser – 5 x gavekort

Cosmo Laser er specialiseret i ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger og tilbyder behandlinger såsom permanent hårfjerning og laser- og injektionsbehandlinger. Derudover tilbyder Cosmo Laser også fedtfrysning med CoolSculpting Elite og ansigtsbehandlinger som f.eks. den populære Fire & Ice-behandling. Cosmo Laser’s motto er Naturlige resultater for alle.
Hos Cosmo Laser har du mulighed for at få råd og vejledning til, hvordan du kommer i mål med dine ønskede resultater.

Værdi kr. 2.000 kr. pr. gavekort – skriv “cosmo – dit telefonnr.” til MobilePay nr: 232997. Starter på 100 kr. per lod.

Sponsor: Cosmo Laser

Malgodt – 1 x pakke ”som alle husejere må eje”

Her får du mulighed for at vinde den helt store pakke til træværket fra Malgodt.dk. Har du nyt træværk som har brug for beskyttelse eller har dit gamle træværk brug for en genoplivning? Du får mulighed for selv at vælge hvilken farve du ønsker, så det bliver præcis som du vil have det.

I denne pakke får du:

2 x 9 liter PP Wood Superdec træbeskyttelse i valgfri farve
1 x Facadepensel 100 mm
1 x Facadepensel 50 mm
1 x Ovalpensel 35 ml
1 x Langhåret malerrulle inkl. skaft 24 cm

Værdi kr. 2.464 kr. pr. gavekort – skriv “malgodt – dit telefonnr.” til MobilePay nr: 232997. Starter på 50 kr. pr. lod.

Sponsor: Malgodt.dk

Mads Herschend – styrk teamworket på arbejdspladsen foredrag

Har din virksomhed et ønske om at optimere teamworket på arbejdspladsen? Optimer og styrk samarbejdet hos medarbejderne med et foredrag om forandringer, udfordringer og placeringen i feltet. Mads sætter deltagernes udfordringer i perspektiv, så der skabes et nyt syn på modgang, øget hastighed og konflikter. Du vil opleve en foredrag som er stærkt motiverende og humoristisk med plads til diskussion og refleksion. Via foredraget med Mads Herschend vil I som virksomhed få ét konkret værktøj, der flytter overbevisninger, placerer jer godt i feltet og bringer jer fremad.

Værdi af kr. 15.000 kr. – skriv “mads – dit telefonnr.” til MobilePay nr: 232997. Starter på 150 kr. pr. lod.

Sponsor: Mads Herschend