fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Solcellevask øger effekten
af dine solceller

Få et tilbud

Formålet med en solcellerens

En solcellevask hjælper til at fjerne den uønsket belægning, som nogle solcelleejere oplever på deres solceller.
Den uønsket belægning opstår på grund af snavs, pollen, støv, sod og fedt. Årsagen til at man ønsker at fjerne dette er at effekten af solcellerne kan blive nedsat med helt op til 40%!Dette er selvfølgelige i meget ekstreme tilfælde, at effekten vil være nedsat så meget, men har du belægninger på dine solceller, så er det anbefales det at få det renset væk, da alt det solenergi, der ikke kommer ind og rammer selve solcellerne i panelet, er et energitab.En solcellerensning er en anden behandling end en almindelig tagrensning, da man er nød til at behandle solceller meget mere skånsomt. Derfor er det to forskellige behandlinger, men som vi naturligvis kan klare i samme ombæring hvis det ønskes.

Miljø godkendt

Landsdækkende service

15 års garanti

Over 14 år i branchen

Skånsom rensning af solceller

Til vores solcellevask benytter vi et rentvandsanlæg. Det betyder at vi bruger 100% rent vand, som er renset og filteret, så det ikke indeholder kalk og andre partikler, som kan sætte sig på panelerne.
Derfor kan vi garantere en miljøvenligrensning, idet der hverken benytter sæbe eller andre kemikalier, som kan skade solcellerne.

Herudover bruger vi til rensningen af solcellerne et børstehoved, som er påført på en vandførende stang. Ved brug af denne kan vi undgå at gå rundt oppe på taget og samtidig får vi mulighed for at fjerne genstridige belægninger på dine solceller. Vi efterlader dine solceller helt rene og blanke.

Vi har mange års erfaring med solcellevask, så vi kan uden tvivl hjælpe dig med din opgave. Kontakt os gerne hvis du har opfølgende spørgsmål.

Vores anbefalinger til solcellevask

Uanset om du selv vælger at udføre en rensning af solceller eller får det gjort et andet sted, så er det vigtigt at være opmærksom på, at dine solceller aldrig må rengøres i solskin, når panelerne er meget varme. Dette kan potentielt ødelægge glasset på grund af høj spænding.

Derfor skal en solcellevask helst foregå om morgenen eller aftenen, hvor der ikke er sollys som bliver reflekteret på solcellerne.

Solcellerens priser

Prisen for rensning af solceller afhænger af antal solceller og om det er på jorden eller på tag, som vi skal rense fra.

​Vores priser til venstre, er for solceller på taget, der også er den hyppigste løsning for vores kunder. Har du solceller på jorden, så giver vi meget gerne et specialtilbud til dig.

Vores solcellerens priser varier mellem en 3KW og 6KW pakke, hvor der er mulighed for tilkøb af ekstra fag, hvis det skulle være nødvendigt.

 

​Vi udfører også mange solcellevask for erhvervskunder.

Så har du et større solcelleareal kan vi også sagtens hjælpe dig med at rengøre disse. Faktisk kan vi rense op til 2000 solceller om dagen!

Ring eller send gerne en mail til os, så finder vi en løsning til din opgave.

OPSTARTSPAKKE FOR RENSNING AF SOLCELLER

Kørsel & opsætning
Vask med demineraliseret vand
oprydning

3KW / 12 fag | kr. 1.195,-
6KW / 24 fag | kr. 1.795,-

Ekstra fag pr. stk. | kr. 50,-

Bestil solcellevask