fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Rengøring af tag

Rengøring af tag

Få et tilbud

Få et flottere og forbedret tag

Vores rengøring af tag inkluderer fjernelse af alger samt mos på tag, hvilket giver dit tag sin oprindelige farve tilbage så der kommer nyt liv til dit hus. Det er meget vigtigt at få fjernet alger og mos, idet det samler på fugten. Alger og mos lever af denne fugt og dermed skabes der et grundlag for at de kan formere sig, hvis man ikke sørger for at rengøre taget indimellem.
I værste tilfælde kan alger og mos medvirke til utætheder og revner i taget, når fugten om vinteren fryser.Rengøring af taget kan således betyde at du kan undgå at betale for en reparation af taget senere hen. Derved kan du undgå fremtidig reparation af taget, hvis du sørger for en jævnlig vedligeholdelse.Vi kan endvidere tilbyde rengøring af tagrender, hvis dette ønskes. Dine tagrender beskytter dit hus imod regnvand, hvorfor det er vigtigt, at disse ikke er tilstoppede. På den måde kan du få en samlet pakke til rengøring af tag og tagrender, som mindsker vandskader og alger på dit hus.

Under og efter rengøring af dit tag

​Til rengøring af taget benytter vi et moderne højtrykrensningssystem samt ganske almindeligt vand. Når taget er renset igennem, så vil taget stå ubeskyttet. For ikke at efterlade taget ubeskyttet, så giver vi taget en forebyggende algebehandling af tag.
Algebehandlingen forebygger imod dybdeliggende lag, som kan komme frem efter taget øvre belægning er afrenset. Herudover gør det også taget mere modstandsdygtigt overfor nye algeangreb. Læs nærmere om vores tagrens.

Rengøring af tag – pris

Vores pris på en rengøring af taget er afhængig af hvor hårdt dit tag er ramt af alger og mos. I nogle tilfælde, hvor belægningen på taget ikke er så betydelig kan vi sagtens nøjes med en algebehandling af taget. Derfor går vores priser på rengøring af tag fra omkring 1.500 kr. inkl. moms for et standard parcelhus og op efter.

Få et uforpligtende tilbud

​Få et ganske uforpligtende tilbud på vores rengøring af tag. Vi får dit tag til at fremstå som nyt og sundt igen.