2022 var året, hvor vi hos Nanostone tog vores virksomhed i en ny retning – og det skulle fejres med en ny brandidentitet.

Vi har udvidet vores strategiske fokus til også at omfavne det attraktive BtB og BtG-marked, og vi har etableret forretning i Sverige. Vi har tilegnet os nye og konkurrencedygtige kompetencer inden for tagrender og græspleje, og vi har opnået eneret på den miljøvenlige NOxOFFTM-imprægnering. Vi har sikret os de bedst mulige forudsætninger for en velfungerende drift, som er drevet af en effektiv IT-motor og vores eget TMS-system.

Fra at være en succesfuld entreprenørvirksomhed med fokus på fliserens i 2008, til i dag at have den bredeste produktlinje i branchen med 8 forskellige ydelser, var det på tide med et logo, der omfavner hele paletten.

Ny brandidentitet

Nanostone er Danmarks førende inden for specialrensning og overfladebehandling. Vi bygger på de samme værdier, som da vi startede i 2008; vi skal være jordnære, til at få fat på og give den samme gode service fra den mindste til den største opgave – med andre ord skal vi være den mest professionelle leverandør på området.

Vi har et godt produkt, der løser vores kunders behov, og sammen med vores værditilbud er det grunden til, at vi blomstrer og forsætter den gode vækst.

Det er også derfor, at kvalitet, enkelthed, professionalisme og service er udgangspunktet for den nye brand-profil som vi ruller ud i vinteren 2022/23.

Nyt logo

Vores oprindelige logo signalerede, hvem vi var for 15 år siden, da vi startede vores spændende rejse. Vi var de bedste fliserensere på markedet, og fliserens var vores absolutte ekspertise og passion. I dag har vi i den grad “udvidet horisonten” for hvad, vi kan bidrage med til den almene husejer, og på erhvervsmarkedet. Fliserne i vores gamle logodesign og dråben, der symboliserer vores unikke imprægnering, er stadig lige så stærkt, som det altid har været. Men i dag kan vi så meget mere end det.

fliser logo prøverens Græs før og efter nanostone logo

Inspirationen til det nye logo kommer direkte fra den wow-effekt, som en bane nyrenset overflade giver. ”Banen” kombinerer vi med N’et fra Nanostone-navnet i et enkelt bomærke som med den stærkeste farve i paletten fortæller, hvem vi er.

Bomærket kan ses fra alle vinkler, og det er nemt at forstille sig at se det oppefra, nedefra eller på en væg. Det kan renses frem på en terrasse eller slås på en græsplæne – og det kan håndtegnes og gengives af børn og voksne.

Før Efter

Vi håber, du vil tage godt imod vores nye brand

Inden du lukker vinduet ned, så tag med os på en lille ”forestillingsrejse”.

Forestil dig, at du vågner op en søndag morgen.

Sommeren har for nyligt meldt sin ankomst, og solen skinner ind ad vinduerne.

Du åbner døren til terrassen og træder ud på de imprægnerede terrassebrædder, som allerede er blevet smålune af solens stråler. Du kigger ud over din mørkegrønne græsplæne, og du får lyst til at træde ud i græsset med dine bare fødder.

Så det gør du, for det er søndag, og der er ingen, der skal bestemme over din dag. Følelsen af det bløde græs mellem dine tæer får dig til at smile, og du lukker øjnene og tager alle indtrykkene ind. Lyden af fuglesang, duften af den sunde græsplæne, duften af sommer. I et kort øjeblik får du fornemmelsen af at være på ferie. Indtil du åbner øjnene, vender dig om og ser din rene og flotte facade, og det går op for dig, at det her er DIT hus. Det er DIT hjem.

Det her fredfyldte sted, der får dig til at drømme – det er DIT.

træterrasse resultat

Vi er Nanostone. Vi er altid på din side i kampen mod alger, ukrudt og bare pletter på græsplænen, fyldte tagrender og fugt i kælderen. Vores super powers er gode produkter, hårdt arbejde og høj faglighed. Toppet med en kompromisløs kundeservice er vi hverdagshelten, der giver dig mulighed for at leve drømmen i det hus, du altid har drømt om.

Vi giver dig ikke bare flise- og terrasserens, facaderens, tag- og tagrenderens, græspleje og fugtløsninger. Vi giver dig et hjem, du har lyst til at bo i.

Vi håber, du vil tage godt imod vores nye brand. 🙏

Nanostone bil