fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Mos på taget

Mos på taget

Få et tilbud

Har du problemer med mos på taget?

Rigtig mange har problemer med alger og mos på tag. Mos gør dit tag trist og gammelt at se på. De færreste er interesseret i sådanne et tag, og derfor er vi her til at hjælpe. Hos Nanostone får vi dit tag til at fremstå som værende nyt. En tagrensning vil give dit tag sin farver igen, og det er slut med trist tag. Læs mere om vores tagrensning.

Få et sundere tag

Mos og alger påvirker ikke kun tagets udseende. Værst af alt påvirker det også sundheden af dit tag.
Mos fungerer nærmest som en svamp, der tiltrækker en masse fugt. I regnvejr eller ved fugtigt vejr, vil der danne sig fugt på dit tag, som mosset tager til sig. Mos på taget vil nærmest suge vandet til sig.Mos og alger trives i fugt og skygge. Man kan minimere mos på taget, ved ikke at have træer til at dækket indover taget. Lys og luft holder mosset væk, så sørg for at dit tag får godt med lys og luft. Endvidere dannes mos nemmere på tage med mindre hældning, end på tage med skrå hældninger. Grunden for dette er, at vandet driver langsommere af mindre hældning.

Undgå skader og få et flottere tag

Mos og alger tiltrækker, som nævnt ovenfor, fugt. Mere fugt på dit tag medfører desværre, at mos kan sprede sig – og du derfor til sidst kan ende med et tag tildækket af mos os alger. I vinterperioder, når frosten melder sig, så kan fugten i mosset fryse til is. Derved kan der i værste fald opstå frostspændinger, der forårsager utætheder i det tag.

Har dit tag allerede utætheder, så hjælper vi også gerne med dette. Vi tilbyder tagrensning efterfulgt af tagmaling Vi giver dig et skadefrit, mosfrit og flot tag, som du kan glæde dig over. Tagets udseende har en væsentlig betydning for, hvordan hele huset fremstår. Dit tag danner ramme for, at stort visuelt område, som påvirker vores indtryk af hele huset. Et flot tag, giver et flot hus.

Fjern mos på taget med en tagrensning 

​Vores tagrensning fjerner mos og alger fra dit tag. Efter behandlingen af mos og alger, så er taget klar til tagmaling. Dette gør dit tag flottere, stærkere og mere sikker – og det holder mosset væk.