Højtryksrenser fliser

Højtryksrenser fliser

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

Brug for professionel rådgivning?

– Bliv ringet op

Kan jeg selv rense mine fliser med en højtryksrenser?

Mange danskere har oplevet, at deres fliser og terrasser med tiden rammes af alger, flisepest eller sejlivet mos. Husets udendørsarealer er ikke længere nogen fornøjelse at kigge på og nogle fristes derfor til selv at rense deres fliser med en højtryksrenser. Det gør dem selvfølgelig pæne på den korte bane. Desværre bliver resultatet ofte, at dine sten bliver mere sårbare for algeangreb og lignende i fremtiden. Dette skyldes, at du spuler flisernes beskyttende overflade væk.

​Det kan godt lade sig gøre selv at rense fliserne pæne, men det er vigtigt, at du benytter professionelt udstyr, som er beregnet til denne opgave.
Dette betyder altså at vi fraråder at bruge en hobby fliserenser, hvilket skyldes at en hobby fliserenseren skader flisens overflade. Hobby renseren har ofte en centeret stærk stråle, som du skyder ned i flisen for at fjerne den grimme belægning.
Når du gør det på den måde, så åbnes og ødelægges flisens overflade og bliver dermed åben for nye angreb af snavs, alger og flisepest.

Så kort sagt bliver flisen beskadiget ved brug af en hobby renser og du får et meget kortvarigt resultat. Udover at bruge den rette rense maskine, er det også vigtigt at give fliserne en efterfølgende behandling. Således får du et resultat der holder hele sommeren og ikke blot nogle måneder, så du igen skal gøre det hele om inden for kort tid.

Hvad kan du eller gøre, for at holde fliserne pæne?

Vi anbefaler dig at vælge en gør-det-selv metode, hvor du lejer dig til professionelt udstyr og produkter. Dette kan du gøre ved Lej Mig Fliserens. Her lejer du en effektiv fliserenser med turtle hoved (som du ser på billedet ovenfor), samt en forebyggende algebehandling og imprægnering til fliserne. På den måde får du et resultat, som bliver flot i længden – uden at skade fliserne.

Du kan læse nærmere om Lej Mig Fliserens’ koncept på deres hjemmeside som du finder her.

Alternativt kan du få behandlingen udført af en af Nanostones’ fliserensere. Når du vælger at få udført behandling en af professionel, så kan du spare 4-5 timers arbejde og blot nyde det gode vejr på terrassen. Ydermere kan du også med Nanostone få op til 15 års garanti på behandlingen. På den måde skal du ikke bekymre dig om tilbagevendende vækster fra år til år.
​​
Læs om vores fliserens behandling her.