fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Valby

Professionel Fliserens i Valby

Få et tilbud

Slut med glatte arealer om vinteren

​Beboerne i boligselskabet i Valby, fik udført en fliserens så flisearealerne blev fri for alger og flisepest, hermed kom fliserne til at se ud som ny, hvilket pyntede gevaldigt på udeområderne i boligselskabet. Herudover oplevede beboerne også at fliserne blev mindre glatte om vinteren, fordi algerne var blevet fjernet. Du kan læse mere om vores fliserens behandling.

Algerne trækker nemlig vand til sig, som fryser om vinteren. Dette lille lag is, er næsten ikke er synligt og bemærkes først når man går på det.

En ældre dame var tidligere kommet til skade, efter at være gledet og faldet på fliserne. Boligselskabet blev yderst tilfreds med resultatet, og i dag udfører vi en årlig algebehandling af fliserne for at forebygge alger, som kan fremkomme mellem fliserne. På den måde sikres det at fliserne forsat ser ud som nye og at de ikke bliver glatte igen.

Vil du gerne have dine fliser til at se pæne ud igen? Og undgå glatte overflader fliser på grund af alger? Så kontakt os for et uforpligtende tilbud – eller bestil et tilbud på vores pris side