fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Thisted

KLIMA- OG MILJØVENLIG FLISERENS I THISTED

Få et tilbud

Har du nogensinde fået dine fliser renset af en professionel? Hvis ikke, er det værd at overveje – for det gør en verden til forskel for din have og indkørsel. Med en fliserens fra Nanostone holder du dine fliser og sten ved lige, så de forbliver flotte.

Fliserens, der pudser udsigten

Synes du også, udsigten til haven og gaden er blevet kedelig og trist – måske minder det for meget om din gamle skolegård? Uanset hvad årsagen er til, at du synes udsigten er groet grå, så ved vi, hvad løsningen er.

Alt for ofte lader vi fliserne stå igennem årevis med regn og fugtigt vejr uden at give dem den behandling, de har brug for.  En ordentlig fliserens renser ikke bare terrassen og indkørslen, men får det hele til at skinne, så udsigten ud gennem køkkenet eller baghaven vil være bedre, end længe før.

 

Miljøvenlig rens af fliser

Hos Nanostone tager vi håndværket seriøst. Det gør vi, fordi rens af fliser også er et håndværk, der kræver det rette håndelag. Vil man have det bedste ud af sine fliser, er man nødt til at kende dem og det gør vores fliserenser. Når han kigger forbi, vil han tage opgaven i bestik og give dig et godt tilbud.

Lige så seriøst tager vi miljøet, som vi skåner med vores egenudviklede fliseimprægnering, der nemlig er miljøvenlig, så du uden bekymring også kan vælge 15 års garanti til.

En Fliserenser i Thisted 

Det gode håndværk begynder ved det gode kendskab – og vi tror på, at vi med vores lokale fliserensere bedst kan sikre dig, vores kunde, den bedste håndværkerservice ved at have lokale fliserensere rundt i hele landet. Selvom Nanostone er et landsdækkende firma, så har vi også en fliserenser i Thisted, som har lokalt kendskab og er klar til at tage sig kærligt af byens fliser, indkørsler og terrasser.

Fliserens og lidt af hvert

Selvom vi og vores fliserensere er specialiserede i rens af fliser på terrasser og i indkørsler, kan vi også finde ud af meget mere. Har du for eksempel brug for en rens af 1. tag og facade, 2. nedløbsrør eller 3. træterrasse, kan vi også være behjælpelige. Har du problemer med fugt i kælderen eller har du fået malet en mur over med graffiti, er du også kommet til det rette sted.

Hos Nanostone kan vi hjælpe med lidt af hvert, når det drejer sig om rensning af fliser.

Rens af fliser til gode priser

Skal du alligevel have ryddet op i haven og på terrassen samtidigt med, at klokken skal stilles en time frem, er det oplagt at tage en rens af fliser med i købet. Vi kan ikke slå græsset for dig, men skal du have fjernet plamager og grønne alger fra indkørslen og stenterrassen, kan vi let hjælpe dig. 

Tøv ikke med at ringe til os – så skal vi nok sørge for at sende vores lokale fliserenser ud med et godt tilbud.