fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Sønderborg

MILJØGODKENDT FLISERENS I SØNDERBORG

Få et tilbud

Rensning og overfladebehandling i Sønderborg

Trænger dine terrassefliser til en ordentlig fliserens? Så skal du have fat på vores lokale fliserenser i Sønderborg. Han står klar til at give dine fliser den behandling, som de fortjener, således du igen kan få det bedste ud af de dyrebare solskinstimer.

Hos Nanostone tilbyder vi nemlig, udover den obligatoriske rens af fliser, en flisebehandling, der vil beskytte dine fliser i op til 15 år. Og tænk sig, så er det hele miljøgodkendt, så du ikke behøver at have dårlig samvittighed.

Er det en professionel fliserens, du skal bruge?

Har du kigget ud ad vinduet, på terrassen og tænkt at udsigten fortjener bedre, end dine grønne terrassefliser? Hvis du har, skal du vide, at du ikke er den eneste – hvertfald er du ikke den første, vi besøger. Derfor tør vi også garantere dig, at du vil blive en smule nyforelsket i din have. Udsigten bliver bare bedre efter et besøg af vores fliserenser i Sønderborg.

Rene fliser får simpelthen bare alt andet til at fremtræde meget pænere. Og da de fleste af os dødelige mennesker ikke er privilegerede med udsigt til Dybbøl Mølle, Sønderborg Slot eller Alssund – ja så handler det om at få det bedste ud af den udsigt, vi nu engang har.

Landsdækkende fliserens, lokalt forankret i Sønderborg

Nanostone er en landsdækkende håndværksvirksomhed med gode traditioner indenfor fliserens. Med vores mere end 15 års erfaring, ved vi præcist, hvordan vi får dine fliser til at se næsten nye ud.

Vi har nemlig selv udviklet vores metoder og har selv opfundet den flisebehandling, vi bruger til at give dine rene fliser en længere levetid.
Samtidigt lover vi dig, at det bliver en af vores mange lokale fliserensere, der giver dig et besøg. Vores fliserensere bor nemlig spredt ud over hele landet, så vi på den måde kan garantere dig den bedste service.

Vi kan også meget mere end fliserens

En anden grund til at glæde sig, er at vi også kan meget andet en fliserens. I virkeligheden kan vi løse alle de forskellige opgaver, der knytter sig til rens af sten og udendørsbelægninger.

Udover rensning af tilbyder vi også:

– Rens af træterrasse
– Rens af tag og facade
– Rens af graffiti

Derudover har vi også specialiseret os i håndtering af kælderfugt.

Fliserens er et ægte håndværk

De rene fliser kommer ikke af sig selv, selvom man måske godt kunne ønske sig det. Rens af fliser er nemlig ikke helt lige til og det kræver en god omgang knofedt at blive af med snavs, oliepletter og grønne alger.
Men frygt ikke! Hos Nanostone er vi klar til at sende vores lokale fliserenser forbi dig med et en gratis prøverens – og en god pris på din fliserens i Sønderborg. På den måde kan vi forsikre dig og følgende: en gennemført fliserens til en konkurrencedygtig pris, udført af vores fliserenser i Sønderborg.

Det gode slutresultat er nemlig vores motivation, hvilket dog ikke betyder, at vi hos Nanostone ikke allerede glæder os til at kunne tilbyde dig den behandling, som får dine fliser og sten til at skinne.

Skal vi kigge forbi med et tilbud?

Vi tilbyder med andre ord en service, der når hele vejen rundt om alle husets overflader. På den måde er vi sikre på at kunne løse de opgaver, du stiller os overfor – og vi har altid mod på en udfordring. Uanset hvad er vi sikre på, at vi kan løse den, så længe den falder ind under vores fagområde.

Så skal vi kigge forbi med tilbud på din opgave? Vi lover, at vores lokale fliserenser tager ekspertisen og den gode pris med i rygsækken – så opgaven næsten er løst, før den er påbegyndt.