fbpx
  • Gazelle 7 år i træk
  • Elitehåndværker 4.5/5
Erhverv

Fliserens Roskilde

Professionel fliserens i Roskilde til en god pris

Få et tilbud

Skal dine fliser være flotte som himlen på en varm festivaldag i Roskilde? Så er du landet på den rette side.

Hos Nanostone dækker vi hele Danmark til den samme pris (undtagen øer). Vi har nemlig professionelle fliserensere bosiddende i hele landet. Derfor kører vi naturligvis også ud på din adresse i Roskilde eller omegn.

Lad os klare fliserensen – og læn dig tilbage

Hos Nanostone går vi ikke ind for middelmådig kvalitet. Vi går ind for fliserens, der får dine fliser til at fremstå næsten nye – også selvom de måske har en del år på bagen.

Hvis du spørger vores lokale fliserenser i Roskilde, vil han sige: “en fliserens er ikke bare en fliserens.” For der er nemlig forskel på fliserens.

Som med alt andet, så får du flere fordele ved at lade en professionel ordne rensningen af dine fliser. Først og fremmest sparer du en masse tid. Hvis du har en travl hverdag, sætter du muligvis også pris på at kunne holde helt fri, når du har fri.

Om du så elsker at sætte dig i havestolen med en god bog, grille indtil solen forsvinder bag træerne – eller noget helt tredje – så har du mere tid til netop det, hvis du uddellegerer nogle af de praktiske opgaver, som du måske alligevel finder en smule kedelige?

Og netop når det kommer til at bruge tid på terrassen, så er flotte, nyrensede fliser bestemt med til at gøre det til en større fornøjelse, som giver dig og din familie lyst til at bruge mere tid udendørs.

Hvad har vi lært af +10 års fliserens?

En anden fordel ved at lade en professionel rense dine fliser, er den højere kvalitet af arbejdet. Eksempelvis har vi hos Nanostone eksisteret siden 2008, og byder derfor på et stærkt team til at rense dine fliser.

I løbet af vores mere end 13 års erfaring har vi lært flere vigtige ting om rensning af fliser. Vi har lært, at fliser både skal renses og beskyttes.

Når der er alger, skal de angribes. Men meget kan gøres for at undgå, at der kommer alt for mange alger til at begynde med. Derfor har vi bl.a. udviklet vores unikke nanoteknologiske imprægnering, som forhindrer en stor del af regnvandet i at trænge ned i dine fliser. Vandet bliver lettere ført væk fra fliserne, hvilket reducerer risikoen for alger.

Lad ikke algerne skade dine fliser permanent

Det er værd at vide, at alger faktisk kan gøre permanent skade på dine fliser. De kan nemlig slå rødder, og rødderne kan forårsage frostskader om vinteren. Derfor kan det altså godt betale sig at gøre noget ved det allerede i dag, hvis dine fliser er blevet grønne og triste at kigge på.

Kontakt os allerede i dag og få en god pris på fliserens i Roskilde.